Fredag, 29 maj 2015 13:18

Tefal Snack Collection - Her er det kun fantasien der sætter grænserne

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(9 bedømmelser)

Vi skal igen kigge på et køkkenredskab fra Tefal, som vi har tidligere testet deres Actifry 2in1, som scorede højt på listen, lad os se, om de kan gøre det igen med deres nye Snack Colletion.

tefalsnackcollection

tefal logo

Tefal er verdens førende udbyder af belagt køkkentøj og er blandt de førende i verden inden for små el-apparater. I Danmark er Tefal blandt de største inden for belagt køkkentøj med den kendte Tefal-belægning og Thermo-spot varmeindikator. Tefal markedsfører endvidere Jamie Oliver køkkentøj. Tefal er også blandt de største udbydere af små el-apparater, hvor vi er førende inden for blandt andet dampstrygejern, dampgeneratorer, elkedler, brødristere, frituregryder, racletter og sandwich toastere samt markedsfører en række andre produkter inden for små el-apparater. Tefal markedsføres i Danmark af Groupe SEB Danmark A/S, som igen er en del af den franske Groupe SEB koncern.


Video


Design & Features

IMG 8690IMG 8691IMG 8692

Her starter vi med pakken, som den er, når man køber den i butikken, der er 12 forskellige indsatse til den, og der vil i en standard pakke medfølge 2 stk. så man kan komme i gang med den, Denne pakke består af firkantede vafler og trekantede toast. Selve Tefal maskinen er ikke vildt avanceret og ligner mest af alt en helt almindelig toast maskine, som de fleste sikkert kender, dog er den lavet så smart, at man nemt og hurtigt kan skifte imellem de plader, der medfølger og kan tilkøbes, det gør, at denne model skiller sig meget ud fra alt det, som de andre laver, da man nu ikke behøves have en maskine til hver ting. Længere nede kigger vi nærmere på hvilke andre indsatse, der kan tilkøbes, der vil også være billeder af nogle af de ting, som vi har prøvet af på det.

Pakkens indhold:

 • Tefal Snack Collection
 • Firkantede vafler og trekantede toast
 • Brugsanvisning

IMG 8696IMG 8697IMG 8698IMG 8699

Det ydre minder mest om en industri maskine i mine øjne, den er lavet i plastik, der er alt det sorte, som man ser på den med en børstet stål overflade, plastik overfladen er glat og nem at rengøre, ligeledes er den børstede overflade ganske nem at gøre ren efter brug. På toppen er der 2 indikations lamper, som indikerer, om den er klar til brug eller stadig under opvarmning. Ved det store håndtag er der en sikkerhedslås så det ikke kan åbnes uden man udløser den først. Bunden har 4 store føder med gode gummi belægninger som giver et godt greb i underlaget, imellem dem er der en anordning, som giver mulighed for at vikle kablet op, så den ikke fylder unødigt, når den opbevares.

IMG 8693IMG 8694IMG 8695

Når man åbner kassen, er der ikke monteret nogle indsatse i, da de har deres egne opbevarings kasser. Her kan man så se varmen legemer, som giver varmen til de indsatsplader, man montere. På billede 2 og 3 kan man se den lille grå lås, som holder indsatsene på plads, så de sidder sikkert under brug, da de bliver meget varme, er det meget vigtigt, at man får dem monteret rigtigt. en fejlmontering af dem vil dog medføre, at man ikke kan lukke låget rigtigt.

IMG 8700IMG 8701IMG 8702IMG 8703

Vi skal også kigge lidt på de indsatse, som giver alle de muligheder, der er med denne maskine, der er som tidligere oplyst 2 med i pakken, jeg er ikke sikker på, om man kan finde dem med forskellige indsatse, men som udgangspunkt er det dem på billedet, der medfølger i pakken. De er udstyret med Tefals slip-let belægning, som gør det både nemt at lave maden, samt gør det meget nemmere at rengøre efter brug. Her skal man som altid huske, at de overflader tåler ikke skarpe genstande som knive, gafler og lignende.

IMG 9318

Jeg var så heldig at modtage alle 12 muligheder for at prøve dem af, det dog ikke alt jeg har prøvet af endnu, men det skulle gerne komme. Det er yderst nemt at skifte imellem dem, og de er nemme at identificere samt at gå til, der er en lille folder med, som giver lidt ideer til, hvad man kan med de forskellige indsatse, dog er der ingen grænser, hvis man selv ønsker at prøve noget med der i.

IMG 9209IMG 9213IMG 9214IMG 9220

Her er lige et par billeder af de retter, som jeg har lavet i den, og det blev bare super godt, det hele lykkedes godt og var nemt at lave, dog fulgte jeg ikke opskrifterne, som de var, men der var da lidt inspiration til det, som man nu vil lave.


Konklusion

Der er ingen tvivl om, at jeg igen må sige, at de har lavet en god og meget praktisk maskine, som gør det, der bliver lovet. Det er meget lidt negativt, som jeg kan sige om den, men der er dog lidt, der er skruer, som sidder lige over pladerne, og her er det meget nemt at få noget dej eller lignende op i, og det er virkelig træls at gøre rent efter sådan en omgang, ligeledes kan det løbe ned under pladerne, hvor det så brænder fast ved varmelegemer, og det er igen ikke nemt at rengøre helt igen. Nåh det var så det negative om den! Jeg må sige, at det er virkelig fedt, at man nu kan have en maskine, som kan det hele. Det betyder nu, at jeg kan skille mig af med den gamle kedelige toast maskine, som i øvrigt også er en gammel Tefal model, der har fulgt mig i mange år. Det samme gælder for vaffeljern, og hvad der nu ellers kan erstattes af det her fremragende stykke køkkenudstyr. Som det ses, har jeg lavet lidt forskelligt i den, og det gik lige efter planen uden for mange problemer, og det smagte hamrende godt! Jeg vil slutte af med et flot 9 tal, som følger af, at det i mine øjne er virkelig tæt på perfektion det her, og det skal tilkendegives, der er dog lige de rengørings ting, som trækker ned i denne artikel.

plus

 • Nemt, enkelt og hurtigt
  Som der bliver lovet er det nemt, enkelt og hurtigt at lave mad på Snack Collection, og det er også til en hvis grad nemt at rengøre. Man skal dog regne med, at der er noget mere rengøring de første par gange, da man lige skal finde ud af mængden af dej, der skal hældes i.
 • Flere funktioner i en kasse
  Vi er jo kommet til en tidsalder, hvor man gerne vil have noget, der kan flere ting end bare 1 enkelt ting som eksempel en toast maskine, der er op til 12 muligheder i denne her, og det kan potentielt udvides, hvis Tefal kan komme på flere ting at udvikle dertil.
 • Opbevaring er god og overskueligt, dog plads krævende
  Da man kan rulle kablet sammen under enheden, fylder den ikke så meget, og pladerne har hver deres kasse, som minder om et gammel VHS bånd i størrelsen.

minus

 • Rengøring af maskinen
  Der er skruer lige over pladerne, som man ret nemt får fyldt med snask, og det giver bare mere rengøring, og er ikke så praktisk, som det kunne have været.
 • Der kan løbe væsker under pladerne
  I stedet for en samle bakke til overskydende væske eller dej så løber det direkte ned under pladerne og det er igen hverken praktisk eller nemt at rengøre

overallscore9

silver

 


There is no doubt that I again have to say that they have made a good and very practical machine that does what is being promised to. I have very little negative I can say about it, but there are some, this is the screws, located just above the plates, and here it is very easy to get some dough in, and it's really annoying to clean up after such a game, also can run down under the plates, where it burns on the heating elements, and then it is not easy to clean completely again. Oh it was the negative about it! I must say that it's really cool that you can have a machine that does it all. It means that I can get rid of the old boring toast machine which incidentally also is an old Tefal model that has followed me for many years. The same applies to the waffle iron, and whatever else may be replaced by this excellent piece of kitchen equipment. As seen, I have made a little different in it and it went right on schedule without too much trouble, and it tasted extraordinarily good! I will conclude by a great 9 on the scale, based on the fact that in my eyes is really close to perfection, and it must be expressed, there is just the cleaning thing that pulls down in this article.

plus

 

 

 • Easy, simple and fast
  As promised it is easy, simple and quick to cook on Tefal Snack Collection, and it is also to some extent easy to clean. You must know that there is some more cleaning the first few times when you just need to find out the amount of dough to be poured in.
 • More features in a box
  We're come to an age where you want to have something that can be more things than just one single thing that instance, a toast machine which is up to 12 options in this one, and it can potentially be extended if Tefal may come on several things develop there.
 • Storage is good and clear, however, bulky
  Since you can fold the cable up under the unit, fill it so much, and the plates each have their box, reminiscent of a old VHS tapes in size.

minus

 • Cleaning the machine
  The screws just above the plates, which can quite easily get filled with dough. It just gives more cleaning, and is not as convenient as it could have been.
 • There can drain fluids under the plates
  I instead of a collection tray for excess liquid or dough it runs directly beneath the plates and it's not practical and easy to clean.

 

 

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 4296 gange
Log ind for at skrive en kommentar.