Fredag, 11 marts 2016 11:47

Tefal Crep'Party - Lækre pandekager på rekordtid

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Vi har fået denne Crep'Party pandekagebager hjem til test. Den ser ikke ud af meget, men 6 pandekager på én gang, den har i hvert fald fanget vores interesse, så lad os se hvad den kan.

 

tefalcreppartystartbillede

 

tefal logo

Tefal er verdens førende udbyder af belagt køkkentøj og er blandt de førende i verden inden for små el-apparater. I Danmark er Tefal blandt de største inden for belagt køkkentøj med den kendte Tefal-belægning og Thermo-spot varmeindikator. Tefal markedsfører endvidere Jamie Oliver køkkentøj. Tefal er også blandt de største udbydere af små el-apparater, hvor vi er førende inden for blandt andet dampstrygejern, dampgeneratorer, elkedler, brødristere, frituregryder, racletter og sandwich toastere samt markedsfører en række andre produkter inden for små el-apparater. Tefal markedsføres i Danmark af Groupe SEB Danmark A/S, som igen er en del af den franske Groupe SEB koncern.


Specifikationer

Kategori: Køkkenet
Type: Bageartikel
Varemærke: Tefal
Designer: Tefal
Elektrisk: Ja
Termo-Spot® varmeindikator: Ja
Non-stick: Ja
Mønster/serie: Crep Party
Watt: 1000 W
Størrelse:  
Bredde: 27,4 cm
Længde: 40,5 cm
Farve: Grøn
Tilbehør: 6 spatler og 1 øseske
Artikelnummer: PY559312

 


Design & Features

Tefal har denne gang sendt os en Crep'party pandekagebager, hvorpå man kan lave 6 pandekager ad gangen. Pandekager er i sig selv er en relativ nem ting at lave, det eneste der generer mig, når jeg skal lave pandekager er tiden det tager. Det tager altid meget længere tid end jeg forventer, og især hvis jeg skal have gæster, og vil servere en lille dessertpandekage, så skal jeg enten stå i køkkenet en halv times tid, væk fra mine gæster, ellers skal jeg have lavet dem i forvejen, og give dem nogle timer gamle pandekager. Derfor var jeg ret begejstret, da jeg skulle teste denne. Men lad os først se på designet og pakkens indhold.

 

Pakken indholdte:

 • Crep'Party
 • 6 spatler
 • 1 øseske
 • 1 ledning
 • Brugsanvisning

DSC 0030DSC 0037DSC 0038DSC 0039

Kassen den kommer i er ikke særlig tung, og det skyldes, at den er så minimalistisk og enkel som den overhovedet kan være. Men kort om kassen, så er der de nødvendige informationer om maskinen både foran og bagpå, men på forsiden ser vi de vigtigste funktioner, som Tefal lægger vægt på: 1. At opbevaringen er meget kompakt, da den både kan stilles på fødderne, men også på højkant. 2. Opbevaring af både spatler, øseske og ledning sker under selve maskinen, hvor der er lavet plads til det hele. 3. At pandekagebageren har non-stick coating, som gør den super nemt at anvende og rengøre. Og det 4. billede illustrerer, at den kan anvendes af 6 personer ad gangen, eller at der er 6 felter til pandekager, altså at der kan laves 6 pandekager ad gangen.

DSC 0050DSC 0055DSC 0063

DSC 0066

Når vi så får den ud af kassen, er det en yderst flot maskine. Pladen øverst er af klassisk Tefal materiale, hvor bagpladen er af aluminium, med en non-stick coating, som siger sig selv - at dejen ikke brænder på eller sidder fast. På midten til venstre ser vi Thermo-spot'en, som indikerer hvornår maskinen er varm nok til at du kan bage derpå. Når maskinen så er klar, kan du enten bruge din egen opskrift, eller den medfølgende opskrift, som Tefal deler i brugsanvisningen. Der behøves intet fedtstof, dejen hældes på de 6 huller, og efter ca. 1 minut kan du vende pandekagerne nemt, med de medfølgende spatler, og 1 minut senere har du 6 pandekager.

DSC 0058DSC 0061DSC 0062

Efter endt brug er det ingen sag at gøre maskine ren og pakke væk. Så snart pladen er kold, tørrer du da af med en fugtig klud og så er den faktisk ren. Pladen kan ikke tages af, og du må ikke holde maskinen under rindende vand, men det er intet problem, for non-stick'en virker virkelig fantastisk. De 6 spatler, øseskeen og ledningen pakkes sammen under maskinen, og så kan du pakke den væk. På 2. billede ses hvordan - det skal lige siges, at det faktisk er meningen, at spatlernes håndtag skal køre over ledningen, og derved holde den på plads, men i kan forhåbentlig se hvad der menes. Og på 3. billede er den pakket sammen og klar til at sættes væk. Det grønne er lavet a plast, og det er derfor maskinen ikke vejer noget, alt på nær pladen er af plast, og det gør det både nemmere at holde rent, og som nævnt, at det næsten intet vejer.


Test & Resultat

IMG 0987IMG 0990

Test og resultat er selvfølgelig nemmest selv at erfare, men her vil jeg prøve at beskrive mit første brug af maskinen. Ledningen til min maskine var max. en meter, og jeg var derfor lidt begrænset uden et forlængerstik. Men da den først var sat til, gik der ikke længe før pladen var klar. Ved at fylde øseskeen helt op, passer det perfekt med en pandekage, der går helt til kanten, og samtidig får lidt højde. 1 minuts tid senere kunne jeg vende pandekagerne, og som beskrevet ovenfor, var det super nemt. Spatlerne glider under, uden at ødelægge pandekagen, og har en tilpas bredde til at det bliver nemmere at vende. 1 minuts tid senere var de 6 pandekager så færdige. dvs. at på 2 minutter havde jeg 6 pandekager, godt nok ikke i en pandestørrelse som de fleste nok bruger, men til gengæld tykkere, så jeg vil tror at det går nogenlunde ud på et.

IMG 0995IMG 1005

Her er så mit resultat af 1 liter pandekagedej. Det gik super hurtigt, og der var massere af pandekager til os alle. Selvom de havde mere højde end normale pandekager, var de helt bagt igennem, og det var et sikkert hit for både mig og mine gæster, og den kommer helt sikkert frem igen.

Pyntning af pandekagerne er jo helt op til sig selv. Efterfølgende har vi prøvet blot med sukker og syltetøj, og en anden gang kun med is. Så man behøves altså ikke at pynte dem som her, det smager som almindelig pandekager, som vi alle kender dem, de er blot meget meget hurtigere og nemmere at tilberede.


Konklusion

Det er svært for mig at finde noget negativt at sige om maskinens anvendelse, den har alt det jeg ønsker for en pandekagebager. Selve designet er elegant og enkelt. Den grønne farve er meget iøjnefaldende til at starte med, men det er jo i og for sig ligegyldigt. Maskinen vejer næsten ingenting, den er nem og hurtig at bruge. Rengøringen kunne ikke gøres nemmere, og efter endt brug, kan det hele gemmes væk under maskinen, og maskinen stilles væk. Du får pandekager på rekordtid, som du endda kan lave sammen med dine gæster inde ved spisebordet. For mig, er denne maskine et must-have nu. Jeg kommer ikke til at stå og lave almindelige store, tynde pandekager i en time eller 2 ad gangen mere. Nu laver jeg 6 pandekager på 2 minutter, og jeg står ikke alene med det. Det eneste jeg kan nævne er ledningen, som er meget kort. Ud over det, fik jeg relativt hurtigt en ridse i belægningen, og i plasten. Jeg kunne altså godt have brugt, at den måske var mere beskyttet, eller mere holdbar. Men selve brugen og funktionerne er ufejlbare. Så derfor får den en 8'er herfra.

plus

 • Simpel men funktionel
  Den er super nemt at bruge, men har alligevel mange funktioner som jeg er vild med.
 • Non-stick
  Det er efterhånden et krav ved sådanne maskiner, og her er det virkelig funktionelt.
 • Thermo-spot
  Det er super smart, og jeg er begejstret hver gang jeg bruger noget med Thermo-spot.
 • Praktisk og nem at pakke sammen
  Alting pakkes sammen under maskinen, og så har du det hele samlet, og lige til at stille væk.
 • Hurtigt og lækkert resultat
  2 minutter for 6 pandekager, det kan vidst ikke gøres hurtigere, hva'.

minus

 • Ledningen kunne være længere
  Idéen med at sætte den på bordet og hygge med gæsterne om desserten på den måde var super hyggeligt, men det at vi skulle have en forlængerledning liggende på bordet, kunne have været undgået med en længere ledning.
 • Kvaliteten
  Jeg så gerne at plastikken havde været mere hård, da spatlerne nemt bliver bøjede, samt belægningen hurtigt fik en ridse. Lidt beskyttelse rundt om pladen havde altså været fint.

overallscore8

silver

 


Conclusion

It's hard for me to find any negative points about the usage of this machine, it has everything I want from a pancake baker. The design is elegant and simple. The green color is a bit distinctive at first, but I guess that doesn't really matter when it comes to that. The machine weighs next to nothing, it's easy and quick to use. The cleaning of it couldn't be any easier, and after using is, all of the following things can be put away under it, and the machine can be put away. You get pancakes in record time, which you can even bake with your guests at the dinning table. For me, this machine is a must-have now. I won't ever see my self standing in the kitchen for an hour or 2, making regular big, thin pancakes again. Now I bake 6 pancakes in 2 minutes, and I won't be doing it alone. The only negative thing to mention is the cord, which is very short. Also I relatively quickly got a scratch in the coating and in the plastic. I would have liked to see it being a bit more protected or wear-resistant. But the usage it self and the functions are infallible. Therefor it gets a score of 8 from us.

plus

 • Simple but functional
  It's really easy to use, but still has a lot of functions, which I'm crazy about.
 • Non-stick
  It's more or less a standard demand on such machines, and here it's really functional.
 • Thermo-spot
  It's really smart, and I get excited every single time I use something with a Thermo-spot.
 • Practical and easy to put away
  Everything is gathered underneath the machine, an thereby you have all of it in one piece, and ready to put away.
 • Quick and delicious result
  2 minutes to get 6 pancakes, it doesn't get any faster than that, huh.

minus

 • The cord could be a bit longer
  The idea of taking the crep'party with us to the dinner table and sit around it with our guests and making dessert was really fun, but having a extension cord lying on the table, could have been prevented with a longer cord.
 • The quality
  I would have like to see the plastic being of a bit harder material, as the spatulas easily got bend out of shape, also the coating easily got a scratch. A little protection around the plate had been great.

overallscore8

silver

 

Du kan følge os på Twitter, like vores Facebook-side og Facebook-gruppe, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1906 gange
Log ind for at skrive en kommentar.