Onsdag, 25 juni 2014 15:33

Polyscience Sous Vide Discovery - Ny måde og lave lækkert mad på

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Polyscience Sous vide discovery er denne gang til test her på siden. Med denne maskine kan du lave dit kød helt perfekt og super mørt.

Sous-Vide-DiscoveryStart-billede 

Vi ser på hvordan man tilbereder mad på Sous vide måden.


Produktet er udlånt af: Foodcare.dk
Prisen på produktet: 2399,-
Produktet kan købes her: Foodcare.dk
 

Med en bred vifte af banebrydende produkter, er Philip Preston, formand for Polyscience opfinde kulinarisk teknologi, der hjælper kokke til at finde nye måder at udtrykke deres kreativitet.

Mens Polyscience er en førende producent af laboratorieudstyr til kunder over hele verden siden 1963, dets kernekompetence er i design og fremstilling ekstremt præcise temperatur kontrol løsninger.

polyscience-logo
Denne kompetence førte Philip Preston mange år siden for at støtte de første kreative kokke udforske sous vide madlavning. I dag kan verdens bedste kokke stole på denne teknik. Polyscience termiske cirkulationspumper er deres første valg af teknologi til madlavning, og mange store venskaber har udviklet sig siden da.

Produktet er udlånt af: Foodcare.dk
Prisen på produktet: 2399,-
Produktet kan købes her: Foodcare.dk
 
PERFORMANCE  
Maximum Bath Volume  
Maximum Pump Output 20 liters (5.3 gallons)
Maximum Temperature 6 liter (1.6 gal) per minute
Temperature Stability 208°F (98°C)
Heater Wattage (120V) ±0.07°C/±0.1°F
OPERATION 750 Watts
Menu Language & Prompts English
Minimum Immersion Depth 3.375 in / 8.57 cm
Timer Yes
SAFETY  
Over Temperature Protection  
WEIGHT & DIMENSIONS  
Unit Dimensions (HxWxD) 14.125 x 3.875 x 7.375 in / 35.88 x 9.84 x 18.73 cm
Unit Weight 5.5 lbs / 2.5 kg
Shipping Dimensions 16 x 10 x 8 in / 40.6 x 25.4 x 20.3 cm
Shipping Weight 6.5 lbs / 2.9 kg
Shipping Method Standard Ground
 

Produktet er udlånt af: Foodcare.dk
Prisen på produktet: 2399,-
Produktet kan købes her: Foodcare.dk
 

Produktet er udlånt af: Foodcare.dk
Prisen på produktet: 2399,-
Produktet kan købes her: Foodcare.dk
 

Sous vide discovery 37 Sous vide discovery 38

Sous vide discovery 39 Sous vide discovery 40

Ja til dem der ikke ved hvad det her er, er der tale om en maskine der kan tilberede mad ved at holde en konstant vandtemperatur i en gryde eller skål, hvor man har lagt en vakumpose i med det mad man ville lave. Og det har været sjovt at prøve og i ville blive guidet igennem mine erfaringer med denne maskine længere fremme i anmeldelsen. 

Sous vide discovery 41 Sous vide discovery 42

Pakken indhold:

  • Sous vide discovery
  • Brugermanual

Sous vide discovery 1 Sous vide discovery 2

Sous vide discovery 3 Sous vide discovery 4

Polyscience Sous vide discovery er kun lavet i denne lime grøn farve, men syntes den er meget frisk og se på. Toppen og fronten komme vi til første ville jeg lige fortælle hvad der er bagpå. Det man ser er en tænd/sluk knap, så er der strømkabel der køre på 220v (1.5 m), i midten bagpå er der et håndtag man bruger til at montere den fast i din gryde eller skål og den holder den på plads så den ikke vælter. Det hul man ser for neden er der hvor den suger vand ind for at have en cirkulation i vandet.

Sous vide discovery 5 Sous vide discovery 6

Her har vi det hvor man programmere hvad temperatur man vil ha den på og hvor lang tid der skal gå før alarmen skal bippe. Det er lige til at bruge og ikke meget man skal trykke på for at få den til at gør det man nu vil ha den til, meget simpel. Det andet billede viser at man skal have vandstanden i gryden til at være imellem de to anmærkninger og det gælder også når du har lagt din madvare i. Hulet du kan se er hvor du for din cirkulation fra i vandet, og gør at den kan holde temperature alle steder i vandet.

Sous vide discovery 7 Sous vide discovery 8

I bunden har vi det varme element der holder den konstante vandtemperatur du har bruge.

Sous vide discovery 9 Sous vide discovery 10

Sous vide discovery 11 Sous vide discovery 13

OBS DENNE MEDFØLGER IKKE TIL PRISEN DEN KAN OGSÅ KØBES HOS FOODCARE.DK HER.

Til selve tilberedningen har du brug for en vakuum maskine, da det er den du vakuum pakker dit, Feks. kød ind i, inden du ligger det i dit vandbad hvor du har monteret din Polyscience Sous vide discovery. Dette er billeder af selve pakken den komme i. 

Sous vide discovery 14 Sous vide discovery 15

Pakkens indhold:

  • STUNUS Homevac (vakuum maskine)
  • Masser af poser i forskellige størrelser.
  • Slange til at lave vakuum i skåle.
  • Brugermanual

Sous vide discovery 16 Sous vide discovery 17

Sous vide discovery 19 Sous vide discovery 20

På billederne ville jeg vise hvordan den ser ud når man åbner den, selve brugen af den kommer jeg ind på i video jeg har lavet til denne anmeldelse.

Sous vide discovery 18 Sous vide discovery 21

Her ses betjenings panelet og det er meget simpel og bruge. Bagpå er der mulighed og at få væske ud at din pose, ikke noget jeg har prøvet men muligheden er der. 

Sous vide discovery 25 Sous vide discovery 26

Denne slange er til at montere i siden af maskinen så man kan lave vakuum i en skål, heller ikke noget jeg har testet da jeg ikke har det jeg skal bruge. Men meget nyttigt at man kan dette også.

Sous vide discovery 27 Sous vide discovery 28

Ja og så fik vi en stor bog med med masser af opskrifter på Sous vide mad, og man bliver overrasket over hvor meget forskellige slags mad man kan lave med sådan en maskine.

Sous vide discovery 33 Sous vide discovery 34

Her er lige et billede at det færdig produkt som vi forsøgte med, nemlig en cuvette steg. Selve måde hvor på jeg lavede den er i videoen og her forklar jeg også hvad jeg gør undervejs.

 

Produktet er udlånt af: Foodcare.dk
Prisen på produktet: 2399,-
Produktet kan købes her: Foodcare.dk

Det var helt nyt for mig at skulle til at lave en test på en madlavnings maskine som denne, for havde godt hørt man kunne lave mad på  denne måde før men havde aldrig set sådan en maskine før. Til at starte med pakkende jeg maskine ud og begyndte at danne mig et indtryk af hvordan det skal virke, og det jeg fandt ud af var det hele går ud på at man sætter en kernetemperatur på det man nu ville lave af mad og her så jeg så i min opskrift bog at min cuvette steg skulle  ha 57 grader i 9 timer, ja 9 timer det lyder af meget. Men når det hele så har stået i 9 timer er det færdig og kødet er mørt. 

Tilberedning:

  • Steg kødet i 2 min på alle siderne for at få en stege skorp.
  • Vakuumpak kødet i en pose.
  • Indstil Polyscience Sous vide discovery til 57 grader i mit tilfælde.
  • Kom posen i gryden hvor du har monteret Polyscience Sous vide discovery (skal ha noget din temperatur før du ligger posen i)
  • Tjek om din vandstanden er i mellem de 2 streger der er på Polyscience Sous vide discovery.
  • Lad det står i 9 timer i mit tilfælde.
  • Når der er gået 9 timer tager jeg posen op og så er du færdig.
  • Så skal kødet kun skæres ud og serveres.

Produktet er udlånt af: Foodcare.dk
Prisen på produktet: 2399,-
Produktet kan købes her: Foodcare.dk
 
Som nybegynder indenfor madlavning med sådan en maskine er jeg vildt imponeret over hvor godt mit kød blev, men også over hvor let det hele var at betjene og sætte til. Selve tilberedningen var nem og kunne forstille mig hvor fedt det må være hvis man skal lave mad til mange gæster og man skal lave tilbehør til, så er man ikke afhængig af at det hele skal være klar når stegen er færdig i ovnen, nej for her gør det ikke noget at stegen bliver en time mere i vandbadet det gør kun at stegen bliver mere mør og det giver en frihed når du laver mad. Alt dette har også en pris og ville sige man får meget for pengene, og de er godt lagt ud da man bliver meget glad for de resultater man får med Sous Vide Discovery. Så min konklusion er jeg selv må ud og have sådan en maskine her, for er imponeret over hvor godt mit mad bliver med den.
 
plus
  • Betjening

Meget let, og nem at forstå.

  • Resultatet

Har aldrig lavet så mørt og flot en steg før.

  • Handy

Den er lille, let og fylder ikke meget.

  • Fleksibel

Kan monteres i gryde, skål og spand.

  • Temperatur

Cirkulation i vandet så den kan holde temperaturen alle steder i vandet.

  • Design

Kvaliteten er i top og man kan mærke den er lavet til at holde til at komme op og ned i vand.

 
minus
  • Har intet negativt at sige om produktet.
overallscore10 
gold
 

 
As a beginner in cooking with such a machine, I am wildly impressed with how well my meat was, but also how easy it all was to use and put on. The preparation was easy and could imagine how cool it must be if you are going cook for many guests and you have to make all other things for the meal, you are not addicted to it all have to be ready when the roast is done in the above, no , here it does not matter that the roast is one more hour in the water bath it only makes the roast better, and it gives a freedom when you cook. All this has come at a price and would say great value for money and is well laid out because you are very happy with the results you get with Sous Vide Discovery. So my conclusion is I must go out and buy such a machine here, i'm impressed with how well my food being with it.
 
plus
Operation
Very easy and simple to understand.
The results
Have never done so tender and nice a roast before.
Handy
It is small, light and compact enough to fit.
Flexible
Mounting in pot, bowl and bucket.
Temperature
Circulation in the water so that it can keep the temperature in the water.
Design
The quality is great and you can feel it's made ​​to last to get up and down in the water.
 
minus
    • Have nothing negative to say about the product.
 
overallscore9
silver

 

Yderligere information

Læst 1588 gange
Log ind for at skrive en kommentar.