Onsdag, 17 december 2014 09:30

Philips Avance Collection HR1871/70 - Pres citronen til det yderste!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Er du lige som jeg, træt af at bruge en gammeldags frugtpresser, så burde du uden tvivl tage et kig med her. I dagens anmeldelse, kigger vi på en frugtpresser fra Philips, med modelnummeret HR1871/70. Denne frugtpresser skulle give dig 10% mere saft ud af de frugter og grøntsager, som du presser, og derudover har den drypstop-funktion og er hurtigt at rengøre, lettere bliver det vidst ikke!
philips hr1871

Specifikationer
 
Vigtigste specifikationer
Strøm 1000  W
2 hastighedsindstillinger Ja
Designspecifikationer
Farve(r) Aluminium
Tekniske specifikationer
Strøm 1000  W
Kapacitet 2,5  l
Generelle specifikationer
2 hastighedsindstillinger Ja
Drypstop Ja
Nem at rengøre
Tilbehør, der tåler opvaskemaskine Ja
QuickClean Ja
Tilbehør
Med udløbstud Ja

Video
Her sætter vi Philips' HR1871 på prøve, og laver flere forskellige juicer, ud af friske og sunde råvarer.
 
Design & Features

philips hr1871 7

Her er alt hvad der medfølger til Philips' HR1871, bortset fra den medfølgende brugsanvisning. For mange vil det nok allerede nu, se uoverskueligt ud, at skulle samle denne juicepresser, men det er reelt set slet ikke så svært igen, hvilket også vises i videoen ovenover.

philips hr1871 1philips hr1871 2

Maskinen er lavet i et moderne og stilrent design, som gør at den passende kan stå på køkkenbordet. Den er på hele 1000W, så den har ingen problemer med at presse saften ud af selv de mest hårdføre frugter, og kan endda klare nødder m.fl. På venstre side, sidder knappen til justering af hastigheden, og som oplyst under specifikationerne, har den to hastigheder. Drejer man knappen mod venstre vælges hastighed ét, og drejes knappen mod højre vælges hastighed to, og placeret i midten er den slukket.

philips hr1871 3philips hr1871 4

Det moderne og virkelig stilrene design, er noget som virkelig tiltaler mig, dog kan man hurtigt se, hvis ens fedtede fingre fedtede fingre, har rørt ved overfladen. Dette er dog ikke noget der ville røre mig, og aftrykkene kan hurtigt fjernes med en opvredet klud.

philips hr1871 5philips hr1871 10

For at sikre at maskinen ikke vibrere hen af køkkenbordet, er der påsat 4 ret så hæftige sygekopper på bunden. Udover at sørge for at maskinen står fast på underlaget, afhjælper disse sugekopper også de vibrationer, som kommer når den er tændt.

philips hr1871 8philips hr1871 9

Det gode ved at denne juicepresser er opdelt i så mange dele, gør at man kan smide det hele i en opvaskemaskine, og lade den stå for rengøringen. Dertil bliver al frugtkødet samlet i en separat beholder, for nem og hurtig rengøring. Den medfølgende kande, er som selve maskinen, også udstyret med dryp-stop, så man slipper for at skulle tørre den af, hver gang man har hældt et glas juice op.

philips hr1871 11

Dette er sien, som gør det muligt at presse op til 10% mere saft ud af frugterne. Som man nok kan ane, så er hullerne meget små, hvilket gør at man slipper for at rester fra frugten slipper med igennem, og ned i ens juice.


Produktet er udlånt af: Philips
Prisen på produktet: 1999,-
Produktet kan købes her: Philips.dk
 

Må indrømme at jeg er noget overvældet over hvor god denne juicepresser er. Når jeg tidligere har lavet mig et glas friskpresset appelsinjuice, har jeg gjort det på den gammeldags måde, hvor man på ingen måder får det hele ud af appelsinerne, men den tid er ovre. Philips' HR1871/70 gør det ellers sure og irriterende arbejde, let som en leg. Og når man er færdig, så ryger det hele bare en tur i opvaskemaskinen, og "vupti", så er det klar til endnu en omgang. Den afhjælper desuden på madspild, idet at den presser op til 10% mere saft ud af frugterne! Du kan desuden bruge den tilbageværende mos, til eksempelvis bagning, ergo går der absolut intet til spilde.

Og tager man et kig på hvad en liter Rynkeby juice koster i dag, så kan man hurtigt lave en liter juice for under det halve af prisen, hvortil du også får en masse gode vitaminer ud af det, i forhold til juice fra supermarkedet.

 
plus
 • Designet gør det muligt
  At have den stående på køkkenbordet uden at være generende for øjet.
 • 10% mere saft ud af dine frugter
  Og grøntsager, som også hjælper på miljøet.
 • Hurtigt og enormt nem rengøring
  Og det hele er lavet til at kunne tåle, at komme i opvaskemaskinen.
 • Stabilt og holdbart design
  Den står godt og stabilt fast på køkkenbordet, takket være de fire sugekopper i bunden.
 
minus
 • Der er ingen minusser at komme efter
  Det er til dags dato et af de bedste, og designmæssigt, mest komplette produkt jeg har haft i mine hænder.

overallscore10

 gold

 

 

I must admit that I am somewhat overwhelmed at how good this juicer is. When I previously made myself a glass of freshly squeezed orange juice, I have done it the old fashioned way, where you by no means get all the juice out of the oranges, but that time is over. Philips HR1871/70 makes the otherwise acidic and irritating work, like a breeze. And when you're done, you simply throw it all into the dishwasher, and "voila", it is ready for another round. It also eliminates food waste, as it presses up to 10% more juice out of the fruit! You can also use the remaining moss, for example for baking, and then goes absolutely nothing lost.

And if you take a look at what a liter of Rynkeby juice cost today, then you can quickly make a liter of juice for less than half the price, at which you also get a lot of great vitamins out of it, compared to the juice from the supermarket.

 
plus
 • The design makes it possible
  To have it standing on the kitchen table without being irritating to the eye.
 • 10% more juice out of your fruits
  And vegetables, which also helps on the environment.
 • Fast and enormously easy cleaning
  And all of it, can go into the dishwasher.
 • Stable and durable design
  It stands firmly fixed on the kitchen table, thanks to the four suction cups on the bottom.
 
minus
 • There are no minuses to come by
  This is to date one of the best and design-wise, most complete product, I have had in my hands.
 

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Yderligere information

Læst 1760 gange
Log ind for at skrive en kommentar.