Tirsdag, 29 januar 2013 11:42

Xilence Torino

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Stilfuldt kabinet som kan bruges i mange sammenhænge.

xilencetorinoslide2

Xilence's Torino kabinet er bygget til mini ITX bundkort, og kan bruges til mange formål, eventuelt til et lille mediecenter i stuen.

Xilence Technology Co, Ltd blev grundlagt i 2003 og er en tysk-kinesisk producent af komponenter til køling og støjdæmpning i pc'er. Rækken af ​​produkter består af kabinetter, strømforsyninger, kabinet blæsere, bærbare kølere, CPU-, HHD-, GPU-, RAM-og Northbridge-kølere. Xilence's udviklingsteam arbejder løbende på at gøre computerne mere lydløse og energibesparende, og samtidig forsøge at øge computerkraften og den grafiske ydeevne.

xilence logo
Xilence er ikke kun med til at gøre computerteknologien mere komfortabel, men også minimerer støjniveauet og varmen, samt at anvende mindre energi, for at beskytte miljøet. Miljøet og besparelsen af ressourcer er ikke kun begrænset til Xilence's produkter, men spiller også en vigtig rolle under fremstillingsprocessen. Computere bliver mere og mere multifunktionelle og kraftfulde. Ambitiøse multimedieapplikationer har revolutioneret underholdnings-elektronikken og beriget vores liv. Selv computerspil er blevet mere komplekse og foto-realistiske. Computeren teknologiens forventninger stiger konstant, og samtidig er vi blevet mere krævende.


Dimensions  
Height 21,9cm
Width 24,4cm
Depth 34,8cm
Technical Data  
Certificates CE, RoHS
Weight 3,54 Kg

Features

 • SSD Hotswap support
 • 2 x USB 3.0 and HD Audio
 • Space for high-end graphic cards up to 27cm length
 • 2 x PCI Slots
 • Black rear fan Ø 80mm
 • Brushed aluminium finish

IMG 0612

Lille og frækt, bevares frækt er det altså, hvis man spørger mig. Der er lås i fronten af kabinettet, og det er inde bag denne lille låge, at monteringsrammerne til de to 2.5" harddisk gemmer sig, og der har man mulighed for at låse af, så man undgår at nogle piller.

IMG 0648

Pakkens indhold:

 • Xilence Torino
 • Nøgler til aflåsning af frontlågen
 • Diverse skruer og strips til montering

IMG 0614 IMG 0615 IMG 0616 IMG 0617

I fronten er der også monteret én 120mm blæser med røde dioder, og denne blæser er desuden udstyret med støvfilter. Der er mulighed for installation af ét enkelt 5.25" optisk drev. Kontrolpanelet på fronten har følgende knapper og funktioner (fra toppen og ned):

 • Tænd- og sluk-knap
 • Diode som lyser når computeren er tændt
 • Diode som lyser når der er aktivitet på harddisken
 • USB 3.0 port
 • Lydudgang
 • Lydindgang
 • USB 3.0 port

IMG 0618 IMG 0619 IMG 0620 

For at man ikke skal risikere at komme til skade på blæseren, er der påsat en blæser-grill, med Xilence's logo i midten. Det er også herinde bagved blæseren, at man har mulighed for at montere to 2.5" harddiske eller SSD'er. Disse harddiske eller SSD'er monteres med Xilence's utrolige smarte system, ligesom deres Xilence Interceptor Pro.

IMG 0623 IMG 0627

I begge sider er der perforeret en masse små huller, hvor kabinettet kan trække frisk luft igennem, eller komme af med varmen. Som i kan se, har kabinettet en meget sjov, men lækker aluminiums-look-a-like overflade.

IMG 0624 IMG 0646  

I bagenden er der plads til montering af en SFX strømforsyning, som er en mindre formfaktor end en standard størrelse strømforsyning. Til at presse al den varme luft ud af kabinettet, er der monteret én 80mm blæser i bagenden. De to harddiske eller SSD'er i fronten, tilsluttes via de to SATA porte vi kan se igennem hullet til SFX strømforsyningen. Dertil skal der isættes et 4-pins molex stik i stikket på printpladen, for at harddiskene eller SSD'erne får strøm. Til sidst er der mulighed for at montere to udvidelses kort via de to PCI slots.

IMG 0636 IMG 0638 IMG 0641 

Udover at der er plads til montering af de to 2.5" harddiske eller SSD'er i fronten af kabinettet, er der også mulighed for montering af én enkelt 3.5" harddisk ind i selve kabinettet. Kabinettet byder desuden på plads til montering af grafikkort op til 27cm i længden.


IMG 1906 IMG 1908
IMG 1910

Da en strømforsyning med den normale formfaktor ikke kan bruges i dette kabinet, modtog vi en Xilence XP250 SFX strømforsyning til montering i kabinettet.

IMG 1912 IMG 1911

Som i kan se, er denne strømforsyning en hel del mindre end en normal størrelse strømforsyning. Monteringen foregik uden problemer og meget smertefrit.


Kabinettet er uden tvivl et flot kabinet til opbygning af små computere og mediecentre grundet dets lille størrelse, og ikke mindst tiltrækkende design. Det føles desuden virkelig stabil og ser ud til at være bygget af holdbare materialer.

3.5 

Jeg kan rigtig godt lide den aluminiums-look-a-like overflade som ydersiden har, dog er jeg ikke ret begejstret over at man vælger at undlade at male kabinettet indvendigt, når man nu laver et så gennemført kabinet.

2 

Der findes mange mini-ITX kabinetter på markedet, som er en del mere innoverende end dette kabinet.

4.5 

Kvaliteten derimod er helt i orden, og kabinettet virker utrolig stabilt og hårdfør.

4 

Prisen ligger også i den absolut korrekte ende, med en pris på små 520,- DKK. Xilence's Torino kan købes her.

3.5 

Vi lander på en score på 3½ stjerner, for et absolut lækkert kabinet som uden problemer vil kunne bruges til opbygning af et nyt mediecenter eller små kontor og gamer computere.


The cabinet is undoubtedly a nice cabinet for building small computers, and media centers due to its small size, and attractive design. It also feels really sturdy and appears to be constructed of solid materials.

3.5 

I really like the aluminum-look-a-like surface, the outside has, however, I am not very excited about the choice of not to paint the interior of the cabinet, when you make such a beautiful case.

2 

There are many mini-ITX cases on the market, which is a lot more innovative than this case.

4.5 

The quality however is perfectly acceptable, and the cabinet feels extremely sturdy and robust.

4 

The price is also in the absolutely correct end, with a price of close too 520, - DKK. Xilence's Torino can be purchased here.

3.5 

We land on a score of 3 ½ stars, for this absolutely awesome cabinet which could easily be used for building a new media center or small office and gaming computers.

Læst 996 gange
Log ind for at skrive en kommentar.