Torsdag, 13 december 2012 00:43

Xilence Interceptor Pro

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du en af de typer som bare ikke kan få et kabinet, der er stort nok ?

xilenceinterceptorproslide

Så bør du helt klart tage at læse vores anmeldelse af Xilence's Interceptor Pro.


Produktet er udlånt af: Xilence
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Xilence Technology Co, Ltd blev grundlagt i 2003 og er en tysk-kinesisk producent af komponenter til køling og støjdæmpning i pc'er. Rækken af ​​produkter består af kabinetter, strømforsyninger, kabinet blæsere, bærbare kølere, CPU-, HHD-, GPU-, RAM-og Northbridge-kølere. Xilence's udviklingsteam arbejder løbende på at gøre computerne mere lydløse og energibesparende, og samtidig forsøge at øge computerkraften og den grafiske ydeevne.

xilence logo

Xilence er ikke kun med til at gøre computerteknologien mere komfortabel, men også minimerer støjniveauet og varmen, samt at anvende mindre energi, for at beskytte miljøet. Miljøet og besparelsen af ressourcer er ikke kun begrænset til Xilence's produkter, men spiller også en vigtig rolle under fremstillingsprocessen. Computere bliver mere og mere multifunktionelle og kraftfulde. Ambitiøse multimedieapplikationer har revolutioneret underholdnings-elektronikken og beriget vores liv. Selv computerspil er blevet mere komplekse og foto-realistiske. Computeren teknologiens forventninger stiger konstant, og samtidig er vi blevet mere krævende.


Produktet er udlånt af: Xilence
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Dimensions
Height 78 cm
Width 23 cm
Depth 60,5 cm
Weight 23 kg
Material SECC Steel & ABS Plastic
Drive Slots
5.25" drive bays 6
Internal drive bays 4 x 2.5"/3.5"
How-swap bays 6 x 2.5"/3.5"
Included fans 2 x 120mm red LED intake (front), 1 x 140mm exhaust (rear)
Expansion slots 10 in HPTX section, 1 in upper section

Produktet er udlånt af: Xilence
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

DSC 0069 DSC 0084

Dette er uden tvivl det største kabinet, vi nogensinde har haft forbi redaktionen! På venstre side, har vi et stort sidepanel som har et aftageligt støvfilter. Ovenover sidepanelet, har vi et stort Xilence logo trykket ind i kabinettet, og denne del af kabinettet har en utrolig fed feature, som vi ser nærmere på længere nede. Højre side har samme udformning, bare uden mulighed for montering af blæsere i sidepanelet.

DSC 0109

Pakkens indhold:

 • Xilence Interceptor Pro
 • Skruer, afstandsstykker etc.
 • Fødder
 • To ekstra bagpaneler
 • 24-pins forlænger, samt mulighed for at koble to strømforsyninger sammen
 • Klistermærke til I/O panel
 • Brugsanvisning

DSC 0077 DSC 0076

Som jeg fortalte tidligere, så har venstre sidepanel et stort støvfilter. Dette støvfilter kan let og ubesværet afmonteres, og renses efter behov. Det store bikube-lignende mønster, sørger for at lade mest muligt luft passere igennem støvfilteret.

DSC 0083 DSC 0078

DSC 0081 DSC 0082

På indersiden af venstre sidepanel, har vi mulighed for montering af fire 120mm blæsere, tre 140mm blæsere eller to 230mm blæsere, så her er der uden tvivl rigelig med muligheder for at opnå et perfekt airflow. Vi har hele 10 PCI slots at gøre godt med, hvilket også betyder at kabinettet understøtter de største bundkort formfaktorer på markedet, udvidet ATX og HTPX. Hver hotswap er udstyret med to 3-pins blæser stik, så du har mulighed for at tilslutte dine mange blæsere. Kabinettet er udstyret med massere huller, og dette er absolut en god ting, når det handler om at trække ens kabler så pænt som muligt, og desuden er alle disse huller udstyret med gummimuffer, så du ikke skader dine kabler.

DSC 0070 DSC 0071

DSC 0074 DSC 0075

Som vi snakkede om tidligere, så har den øverste del på siderne af kabinettet, en ret så fed feature. Disse kan nemlig åbnes, og på en ret så smart måde, som vi ikke har set før. Inde bag ved denne låge, har vi mulighed for at montere en mini-ITX system, og derved kan man have to systemer, samlet i ét kabinet. Det er set før, dog slet ikke i så fedt og lækkert kabinet. Her i toppen, har vi også to hotswaps til to 2.5" eller 3.5" harddiske, samt to 5.25" drevpladser.

DSC 0086 DSC 0088

DSC 0089 DSC 0090

Åbner vi lågen i højre side, kan vi se at disse to hotswaps også har mulighed for tilslutning af to 3-pins blæsere. Der er sørget for at kablerne fra kontrolpanelet er ekstra lange, så de kan nå hele vejen ned til bundkortet, i den nederste del af kabinettet, uden at sidde i spænd. Der er også lavet en stort udskæring i bagpladen, så man ikke skal bøvle med pladsen, når og hvis man skal montere en stor køler, som kræver en bagplade.

DSC 0097 DSC 0098

Så er det tid til at kigge på forsiden af kabinettet. Som vi nævnte tidligere, er der plads til to 5.25" drev i den øverste del af kabinettet.

DSC 0099 DSC 0100

I den nederste del af kabinettet, er der plads til fire 5.25" drev, og helt nederst på forsiden af kabinettet, har vi en låge som er udstyret med to 120mm blæsere.

DSC 0102

DSC 0103

DSC 0105

Inde bag ved lågen, har vi alle vores hotswaps, let tilgængelige. Der er seks 3.5"/2.5" hotswaps, samt fire 2.5" hotswaps, så der er uden tvivl plads til udvidelse af ens lagerkapacitet. De to 120mm blæsere som er monteret i lågen, er dækket fuldstændig ind, så man ikke risikere at få fingrene i klemme, og desuden giver det et utroligt stilrent udseende. Derudover er lågen udstyret med fire kraftige magneter, som sørger for at holde lågen lukket.

DSC 0091 DSC 0092

Så er det tid til at se på bagsiden af kabinettet. Som vi snakket om tidligere, så har vi altså mulighed for at installere et mini-ITX system i toppen af kabinettet, og dertil medfølger der en udskiftelig bagpanel, hvor man kan montere en SFX strømforsyning. Der er desuden monteret én 140mm blæser i bagenden af kabinettet, som sørger for at kabinettet kan komme af med den varme luft. Er du til vandkøling, så er der også rig mulighed for at montere dette i kabinettet, der er hele 7 muligheder for at trække slangerne igennem bagsiden af kabinettet!

DSC 0093

DSC 0095

DSC 0094

Fjerner vi toppanelet helt, så er der mulighed for at montere fire 120mm blæsere, tre 140mm blæsere eller hvis du er til vandkøling, så er der altså mulighed for at montere en 480mm radiator her! Det er også her i toppen, at vi finder vores kontrolpanel, eller vores kontrolpaneler. Da der som sagt er plads til hele to systemer i dette kabinet, er kabinettet selvfølgelig også udstyret med to individuelle kontrolpaneler, et til hvert system. Til det nederste system, har vi følgende (fra venstre mod højre):

 • Lydudgang
 • Lydindgang
 • Reset knap
 • Power knap
 • To USB 2.0
 • Én USB 3.0

Kontrolpanelet til det lille mini-ITX system, har følgende (fra venstre mod højre)

 • Reset knap
 • Power knap
 • Én USB 2.0
 • Lydudgang
 • Lydindgang
 • Én USB 2.0

Produktet er udlånt af: Xilence
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 


Produktet er udlånt af: Xilence
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Det har været en udsøgt fornøjelse at anmelde Xilence's Interceptor Pro. Det er virkelig et kabinet, som byder på mange forskellige og absolut lækre features! Har du både en gamer computer, og en arbejds computer, så har du altså muligheden for at samle disse to system i ét kabinet.
 
plus
 • Designet og fleksibiliteten
 • Størrelsen
 
minus
 • Kvaliteten
 • Prisen
overallscore7 
silver
 

 
It has been a great pleasure to review Xilence's Interceptor Pro. It really is a chassis that offers many different and absolutely delicious features! If you have both a gamer and a work computer, then you have the possibility of combining these two systems in a single chassis.
 
plus
 • The design and flexability
 • The size
 
minus
 • The quality
 • The price
 
overallscore7
silver

 

Læst 1035 gange
Log ind for at skrive en kommentar.