Onsdag, 25 september 2013 19:14

Thermaltake Level 10 GT Snow Edition - Et ret unikt kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er det tid til at tage et kig på nogle Thermaltake produkter, og i første omgang tager vi et kig på deres Level 10 GT Snow Edition.

Start-billede-thermailtake

Der er ingen tvivl om at dette kabinet er tiltænkt gameren, og den der gerne vil have noget som andre ikke har.


Produktet er udlånt af: Thermaltake
Prisen på produktet: 1527,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Vores mission er "Levering af den perfekte brugeroplevelse." Begyndelsen af enhver myte og legende drejer sig om drømme og begær: de udfordrende, kreative og kamplystne funktioner i Thermaltake Group, skabe en spændende og fascinerende brugeroplevelse for at dele den med alle, samtidig med at brugerne indleder sig i en uselvisk tilstand i form af funktion og potentiale.

Thermaltake logo
Med sin enestående visdom og styrke, ansætter Thermaltake Group kreative talenter - som skal hjælpe med at opbygge et kulturelt brand med henblik på nydelsen af ​​underholdning, e-Sport, teknologi og livsstil!

Produktet er udlånt af: Thermaltake
Prisen på produktet: 1527,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

P/N VN10006W2N
Case Type Full Tower
Dimension of main body(H x W x D) 584 x 282 x 590 mm (23 x 11.1 x 23.2 inch)
Weight 12.7Kg / 28lb
Side Panel Window
Color Interior : Black
Exterior & Interior : Black & White
Material SECC
Cooling System Front (intake) :
200 x 200 x 20 mm Colorshift fan x 1 (600~800rpm, 13~15dBA)
Rear (exhaust) :
140 x 140 x 25 mm Turbo fan (1000rpm,16dBA)
Top (exhaust) :
200 x 200 x 30 mm Colorshift fan (600~800rpm, 13~15dBA)
Side (intake) :
Plug&Play 200 x 200 x 30 mm Colorshift fan (600~800rpm, 13~15dBA)
Bottom (Intake) :
120 x 120 x 25 mm (optional)
Drive Bays - Accessible: 4 x 5.25’’ ’’, 1 x 3.5’’
- HDD Easy swap: 5 x 3.5’’ or 2.5’’
Expansion Slots 8
Motherboards 9.6” x 9.6” (Micro ATX), 12” x 9.6” (ATX) , 12” x 13” (Extend ATX)
I/O Ports USB 3.0 x 2, USB 2.0 x 4, eSATA x 1, HD Audio x 1
PSU Standard PS2 PSU
LCS Upgradable Supports 1/2”、3/8”、1/4” water tube
Others CPU cooler height limitation: 190mm
VGA length limitation: 360mm

Produktet er udlånt af: Thermaltake
Prisen på produktet: 1527,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 


Produktet er udlånt af: Thermaltake
Prisen på produktet: 1527,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pic24

Som vi tydeligt ser på dette billede, så er det ikke et helt normalt kabinet. Det stikker ud på mange måder og man får et helt specialt indtryk af kabinettet, når man får det ud af kassen. Der er så mange småting og detaljer som gør dette kabinet meget voldsomt at se på, og som muligvis vil gøre at det ikke ville passe ind på et kontor - men derimod vil det være perfekt til teenage værelset, om ikke andet er man sikret en god omgang gaming!

Pakkens indhold:

 • Thermaltake Level 10 GT Snow Edition
 • Monteringssæt
 • Holder til høretelefoner
 • Brugsanvisning

Pic6 Pic7

Pic8 Pic9

På toppen er der en del knapper til styring af bla. lys og blæser-hastighed, således at man har mulighed for at kunne bestemme hvorledes det skal se ud. Der er også 2 x USB 3.0 i toppen, samt 1 x E-Sata. Fronten byder på flere knapper, så vi også kan starte maskinen op når hardwaren er monteret og installeret. Derudover er der yderligere 4 x USB 2.0, samt lydind- og udgange. Der er også en lille lås, som man bruger til at låse sine harddiske fast med - så de ikke bliver stjålet til et lan eller andre steder hvor den kan stå udsat.

Pic10 Pic11

Pic4 Pic3

Der er en del LED lys i dette kabinet, faktisk er der lys alle de steder som vi ovenover har vist billeder af. Lyset kan styres vha. de knapper der sidder i toppen og der er i alt 3 farver at skifte imellem. En anden ting som er super lækkert, er at der er filtre alle de steder hvor der bliver trukket luft ind i kabinettet, så man undgår at ens hardware bliver tilsvinet og tilstoppet med støv og andet utøj.

Pic13 Pic14

Pic1 Pic15

Der er plads til en del harddiske i kabinettet, som kan låses af ved hjælp af medfølgende nøgler - så ubudne gæster ikke kan snuppe dine harddiske. Siden kan også låses af, således at der ikke kan åbnes op ind til din hardware og dermed er dette også sikret. I siden er der en lille rude som giver mulighed for at se hvad der er inde i kabinettet, og når siden er låst op kan man nemt åbne op for den ved hjælp af en lille knap som sidder placeret i bunden.

Pic20 Pic19

Pic16 Pic17
Pic18 Pic21

Pic22 Pic23

Når man får åbnet op for siderne, kan man se at der også er mange smukke detaljer inde i kabinettet. Der er en stor blæser i siden, hvor der desuden er monteret nogle flapper som kan justeres for at få kølige luft til at blæse i en bestemt retning - og derved køle den del ned, som har mest brug for det. En anden smart detalje er at siden har to små kontaktflader, som gør at blæserens ledning ikke skal afmonteres når man åbner siden, og i stedet slukker den blot for blæseren så snart disse kontaktflader brydes - dette synes jeg er vildt smart! Der er også helt enormt god plads til ledninger og alt andet heri, så der kan laves en ordentlig kabelføring uden at alle ens ledninger kan ses. Ellers er alt laves så det nemt kan tilgåes uden værktøj, og det er legende let at montere ens hardware heri.


Produktet er udlånt af: Thermaltake
Prisen på produktet: 1527,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Dette kabinet er klart værd at tage et kig på, hvis der skal bygges en ny gaming PC som gerne må være blæret og stikke ud til et lan party - kabinettet kan dog også sagtens pynte derhjemme på værelset. Det har en masse smarte funktioner, som er meget nyttige når man skal bygge en gaming PC. Desuden er kabinettet også ret flot og ikke mindst meget unikt - man ser ikke noget lignende hos andre producenter.
 
plus
 • Gode muligheder
  Jeg synes der er mange og ikke mindst gode muligheder i dette kabinet. Desuden er det som skabt til gaming, da det har så mange smart ting som passer perfekt ind i det miljø.
 • Fornuftig features
  Det er jo helt klart en meget fornuftig feature at der er mulighed for at låse af for siden og harddiskene, så de ikke er så let tilgængelige - når man har det med ude af huset. En anden ting er at der er mulighed for at styre blæsere og lyset, så den kan skrues ned for både lyd og lys, da det nogle gange kan blive lidt for meget.
 
minus
 • Kvaliteten
  Jeg er lidt skuffet over kvaliteten af plastik-delene, dette vil jeg meget gerne se en forbedring af, så det passer bedre sammen.
overallscore8 
silver
 

 
This case is clearly worth taking a look at when you want to build a new gaming PC which should be blistered and eyecatching at a lan party - the case can also easily decorate at home in your room. It has a lot of cool features that are very useful when you want to build a gaming PC. Moreover, the case is also quite nice and especially very unique - you don't see something like this from other manufacturers.
 
plus
 • Excellent opportunities
  I think there are many and not least good opportunities in this case. And it is perfect for gaming, as it has so many cool things that fit perfectly into the gaming-environment.
 • Reasonable features
  It's clearly a very reasonable feature that it is possible to lock the sidepanel and the hard drives, so that they aren't as easily accessible - when you have it with you to a lan party etc. Another great thing is that it is possible to control the fan and light, so you have the opportunity to turn down the sound and light, as it sometimes can be a little too much.
 
minus
  • The quality
   I'm a little disappointed with the quality of the plastic parts, here I would like to see some improvements, so it fits way better together.
 
overallscore8
silver
Læst 774 gange
Log ind for at skrive en kommentar.