Tirsdag, 27 november 2012 23:30

SilverStone Sugo SG09

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Mangler du et mini kabinet ? Så tag et kig med, mens vi tester det nye SilverStone SG09.

sg09

Der er ikke sparet på noget, så glæd dig til at kigge med, når vi kigger på de løsninger, de har brugt for at få mest muligt ud af dette lille kabinet.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 783,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Grundlagt i 2003, SilverStone er en etableret leder inden for sit område med et elite team af ingeniører, vi startede vores søgen efter at levere produkter, der skaber inspirationer. Vi har siden udvidet linjerne af produkter samt typer af produkter, vi producerer, som giver vores kunder et bredt udvalg af muligheder.

silverstone

Med distributionscentre over hele verden, kan SilverStone produkter ses over alt, ikke kun for computerbrugere, men også til en hjemmebiograf. Tilvejebringe fritid med integration af avancerede teknologier, der er funktionel og gør dem underholdende at bruge. Her på SilverStone Technology, fortsætter vi med at sætte en ære i at yde det højeste niveau af standarder i design og fremstilling af computer kabinetter, strømforsyninger og tilbehør. Vores stræben for første klasses æstetik er ubarmhjertig, og vores hold af dedikerede ingeniører er konstant på jagt efter de bedste teknologier, der passer slutbrugere med forskellige behov og vil gøre vores produkter så teknologisk forsvarlig som de er smukke.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 783,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Model No. SST-SG09B (Black) 
Material Plastic front panel and steel body 
Motherboard Micro-ATX, DTX, Mini-ITX 
Drive Bay
External 12.7mm/9.5mm slim optical drive x 1
Internal 3.5”x 2 * , 2.5” x 4*
Cooling System
Rear 1 x 120mm 1200rpm 22dBA
Side Left:1 x 120mm 1200rpm 22dBA (backward compatible with 92mm) 2 x 80/92mm fan slot
Right:80mm fan slot
Top 180mm Air Penetrator 700/1200rpm, 18/34dBA (backward compatible with 140mm)
Expansion Slot 4
Front I/O Port USB 3.0 x 2 (backwards compatible with USB 2.0)
audio x 1
MIC x 1
Power Supply Optional standard PS2(ATX) up to 180mm*
Expansion Card Compatible up to 13.3” long, width restriction-5.70"
Limitation of CPU cooler 165mm
Limitation of PSU 180mm
Net Weight 5.3 kg
Dimension 220 mm (W) x 295 mm (H) x 354 mm (D), 23 liters
Extra support two Kensington locks

Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 783,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Det er med stor glæde, at vi får lov at kigge på SilverStone's nye Sugo SG09, som er det nyeste kabinet i deres Sugo-serie.

IMG 6811

Her har vi det så, flot ser det ud. Det er lidt en ny stil de kører, i forhold til deres SG08. Her er der sørget for mere plads, så der er plads til et micro-ATX bundkort i stedet for kun mini-ITX. Der er også plads til en masse harddiske, samt to store grafikkort etc.

IMG 6813

Vi starter med fronten, som er lavet med et råt udseende i form af et stort gitter i fronten. Fra toppen og ned, har vi først en plads til et slot-in drive, og under det er der et filter som giver luft til strømforsyningen. Lige under det har vi front-panelet, som består af lyd ud / in, to USB 3.0/2.0, tænd / sluk, reset, HDD LED og power LED. I midten af gitteret har de placeret deres flotte og simple logo, som passer fint ind i fronten.

IMG 6814

Bagpå er der kun det mest nødvendige. Øverst i højre side er der tilslutning af strøm, og under det har vi en blæser på 120mm. Til venstre for den, er der udskæring til I/O shield og til sidst fire PCI porte. Ved PCI portene er der lavet en sikkerhedsanordning, så man ikke bare kan løsne de kort der er monteret.

IMG 6812

På højre side, er der trykket en firkant ud i sidepanelet, for at lave mere plads til strømforsyningens ledninger, og lige under det er der plads til montering af en 80mm blæser.

IMG 6816

På venstre side, er der placeret en masse huller med plads til en 120mm blæser, samt to 80/92mm blæsere, for at kunne få luft ind til grafikkort. SilverStone har til stor glæde valgt at montere støvfiltre på alle de blæsere-pladser som skal sende luft ind i kabinettet, så man slipper for at få støvet ind i kabinettet. De er lavet i stærk plastik, som har en masse små huller, og de er utroligt nemme at afmontere og rengøre. Ovenover er der lavet hul til strømforsyningens udluftning.

IMG 6815

I toppen af kabinettet, er der monteret en kæmpe 180mm blæser som har en blæserstyring. Den store 180mm blæser, sørger for at trække luft ind fra toppen af, og laver derved et stort overtryk inde i kabinettet, som også er med til at sørge for at støvet forbliver ude af kabinettet. Der også lavet et lækkert filter, som bare kan klikkes af uden problemer og renses.

IMG 6819

Her ser vi hele kabinettet skilt ad og klar til at få monteret noget hardware. Der var ikke nogle problemer i at få det skilt ad, det gik ganske nemt, og der er monteret finger-skruer næsten alle steder.

IMG 6820

Her kan man se hvor kompakt det er lavet, og hvor godt de har udnyttet det plads der er. Kabinettet er udført i et stærk materiale, så der er ingen slinger i valsen her, det er stift og solidt.

IMG 6821

Bag på er der lavet plads til hele 6 harddiske, i form af 4 x 2.5" og 2 x 3.5", strømforsyningen sider i et bay som nem tages ud med 2 x stjerneskruer så man kan montere den,  i bunden til venstre er der plads til en 80mm blæser som kan hjælpe med at få luft ud.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 783,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

IMG 7160 DSC 0009

Vi montere en SilverStone Strider Plus 600W strømforsyning, samt en SilverStone Heligon HE02 CPU køler.

IMG 6843

Man kan godt se at de kortere kabler, der kan indkøbes er en stor hjælp i dette kompakte setup, så de ikke skal ligge og rode inde i kabinettet. Alt på bagsiden har været nemt og lige til, og tingene sidder godt placeret i forhold til ledninger og hinanden. Der er jo plads til tre 2.5" harddisk mere og en x 3.5" harddisk. I toppen er der plads til et slot-in drev, men vi havde desværre ikke sådan et liggnede, så det må i have tilgode.

IMG 6842

For at vise hvad der er plads til, har jeg monteret den kæmpe store SilverStone Heligon HE02, og den fylder jo godt i det her lille kabinet, men der er jo stadig plads til den. Til at køle den store CPU køler, har vi jo den store 180mm blæser, som sender masser af køligt luft nedover den, så vi kan holde CPU'en kølig.

IMG 6848

Der er muligheder for at have montere to grafikkort i kabinettet, og der skulle være plads til de helt store GTX 690 og 7890. Her kræver det nok at man bruger de blæser monterings-muligheder der er i siden. Jeg har selv monteret et Asus 7770 2GB, som jo ikke er vildt stort.

IMG 6846

Som jeg har skrevet oppe i opsætning, så har vi brugt en SilverStone Strider Plus 600W, med SilverStone's PP05 kabelsæt. Denne strømforsynig, er kortere i dybden og kablerne er kortet meget op, så de nemmere kan være i små kabinetter.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 783,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 783,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
SilverStone har gjort det igen. Lavet et lækkert og virkelig gennemført produkt. Der er tænkt over selv de mindste detaljer, for at få det hele til at gå op i en højere helhed. Kabinettet er kompakt uden at det gør noget, og der er plads til det man har brug for i et micro-ATX setup. Det er udført i stærke og solide materialer, som giver det en lækker følelse. Når man får det ud af kassen, er man ikke i tvivl om at det er kram. Der rig mulighed for et godt airflow, så alle hardware dele kan holdes kølige, og dermed fungere korrekt. Jeg vil påpege at det er en meget god ting at investere i en af SilverStone's små strømforsyninger, så man kan bruge deres sæt kabler som er kortere.
 
plus
  • Det rå design
  • Kvaliteten
 
minus
  • Kabelføringen
overallscore8 
silver
 

 
SilverStone has done it again. Made a delicious and truly complete product. There is thought about even the smallest details, to get it all to come together in a higher level. The chassis is compact without doing anything, and there is room for what you need in a micro ATX setup. It is made of strong and durable materials, which gives it a delicious feeling. When you get it out of the box, there is no doubt that it's great chassis. There is ample opportunity for a good airflow, so all hardware parts can be kept cool, and thereby function properly. I would point out that it is a very good thing to invest in one of SilverStone's's small power supplies, so you can use their set of cables which are shorter.
 
plus
  • The raw design
  • The quality
 
minus
  • Cable management
 
overallscore8
silver

 

Læst 1496 gange
Log ind for at skrive en kommentar.