Mandag, 04 marts 2013 15:06

SilverStone Redline Series RL04

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er SilverStone endnu engang på banen med et nyt kabinet.

silverstoneredlineseriesrl04slider

Det nye kabinet er fra deres Redline Serie og har fået navnet RL04. Kabinettet har et futuristisk og aggressivt design, mens det stadig er holdt i ægte SilverStone stil.


Grundlagt i 2003, SilverStone er en etableret leder, inden for sit område med et elite team af ingeniører. Vi startede vores søgen efter at levere produkter, der skaber inspirationer. Vi har siden udvidet linjerne af produkter samt typer af produkter, vi producerer. Som giver vores kunder et bredt udvalg af muligheder.

silverstone
Med distributionscentrer over hele verden, kan SilverStone produkter ses over alt. Ikke kun for computerbrugere, men også til en hjemmebiograf. Tilvejebringe fritid med integration af avancerede teknologier, der er funktionelle og gør dem underholdende at bruge. Her på SilverStone Technology, fortsætter vi med at sætte en ære i at yde det højeste niveau af standarder, i design og fremstilling af computer kabinetter, strømforsyninger og tilbehør. Vores stræben for første klasses æstetik er ubarmhjertig, og vores hold af dedikerede ingeniører er konstant på jagt efter de bedste teknologier, der passer slutbrugere med forskellige behov og som gør at vores produkter er så teknologisk forsvarlige, at de er smukke.


 

Features Positive pressure design for effective dust reduction
Removable dust filter for top and bottom vents
Smart backside cable routing design
Motherboard back plate opening for quick CPU cooler assembly
Support easy access drive bays with tool-less design
All black painting inside with stylish look
Highly flexible drive storage options
Support seven expansion slots and cards up to 11.5 inches long
Model No. SST-RL04B
Material High-strength plastic and meshed front panel
Motherboard ATX, Micro-ATX
Drive Bay External - 4 x 5.25"
Internal - 5 x 3.25" or 5 x 2.5"
Cooling System Front - 1 x 120mm intake fan + 1 x 120mm fan slot
Rear - 1 x 120mm fan slots
Side - 2 x 120mm fan slot or 2 x 140mm fan slot
Top - 2 x 120mm fan slot or 2 x 140mm fan slot
Expansion Slot 7
Front I/O Port

2 x USB  3.0
1 x Audio
1 x Microphone

Power Supply 1 x Optional standard PS2 (ATX)
Expansion Card Compatible with expansion cards up to 11.5", width restriction-6.14"
Limitation of CPU Cooler 169mm
Limitation of Power Supply Unlimited
Net Weight 6.2kg
Dimensions 220 x 480 x 523mm (W x H x D), 55.2 liters
Extra Supports Kensington Lock

 thumb3

I midten af fronten finder vi SilverStone' sekskantede logo udformet som en knap, og knappen fungere som tænd og sluk knap. Der er desuden plads til fire 5.25" optiske drev som CD-Rom drev, DVD drev m.fl.

thumb14

Pakkens indhold:

  • SilverStone Redline Series RL04
  • Skruer, afstandsstykker etc.
  • SilverStone FF142 støvfilter
  • Brugsanvisning

thumb4 thumb0

Højre sidepanel har en stor udstansning, som gør det muligt at have flere og tykkere kabler bag ved bundkortpladen. For at holde den samme stil, har venstre sidepanel ligeledes en stor udstansning, og der er mulighed for montering af to 120/140mm blæsere.

thumb1 thumb2

RL04 har også to USB 3.0 porte, og disse er placeret på siden af frontpanelet sammen én lydudgang og én lydindgang. Til sidst har vi et closeup af tænd- og sluk-knappen som også fungerer som SilverStone' logo.

thumb5

I toppen af kabinettet er der også mulighed for at montere et par blæsere, og her er der plads til enten to 120mm eller to 140mm blæsere. Det medfølgende støvfilter kan man eventuelt vælge at montere her eller på siden af kabinettet, alt efter hvor man vælger at kabinettet skal suge luften ind.

thumb6 thumb9

Ved montering af de 5.25" optiske drev gør man brug af SilverStone' værktøjs-frie installation. Der er lavet en stor udskæring i bundkortpladen, som gør det hurtigere og nemmere at montere kølere som er udstyret med en bagplade. Desuden er der lavet en masse udskæringer hvor man kan trække sine kabler igennem og derved opnå en flottere og bedre kabelføring. Dette hjælper både på udseendet samt ens airflow.

thumb7 thumb8 thumb10

Monteringen af ens 3.5" eller 2.5" drev er utrolig nemt. Holderne frigøres nemt ved at trykke ind på to tapper, én i hver sin side af holderen. Herefter isættes ens drev og til sidst fastgøre man disse med de medfølgende skruer. For at holde det lækre design og den gode stil, isættes harddisk holderne fra højre side af kabinettet.

thumb12 thumb13

Bag frontpanelet sidder der én pre-monteret blæser på 120mm, og der er mulighed for montering af én ekstra 120mm blæser. Hele frontpanelet er desuden udstyret med skumfilter, som sørger for at holde støvet ude.


SilverStone' RL04 er uden tvivl et flot kabinet og holdt i ægte SilverStone stil. Dog er kvaliteten ikke som jeg havde forventet, men ser man på prisen kontra kvaliteten så er der ingen tvivl om at man får mere end hvad man betaler for. Der er mulighed for at montere en masse blæsere og mulighederne for at lave en god kabelføring er også rigtig god.

4

Personligt er jeg meget betaget af designet og finder det yderst tiltrækkende.

2

Jeg har svært ved at se hvor henne innovationen har gemt sig i dette kabinet, da alt som udgangspunkt er set før.

3.5

Som sagt er kvaliteten ikke helt hvad jeg havde forventet af et SilverStone kabinet, men når det er sagt, så får man absolut mere end hvad man betaler for.

4.5

SilverStone' RL04 kan købes for kun 380,- DKK, og man får uden tvivl meget kabinet for pengene. SilverStone' Redline Series RL04 kan købes her.

3.5

Vi lander på en flot score på 3½ stjerner for et futuristisk kabinet med mange udvidelsesmuligheder.


SilverStone' RL04 is undoubtedly a beautiful chassis and it's kept in genuine SilverStone style. However, the quality is not as good as i had expected, but if you look at the price versus quality there is no doubt that you'll get a lot for your money, and even more then what you've paid for. It's also possible to fit a huge amount of fans into the chassis and the ability to make a neat cable management is great.

4

Personally I'm very captivated by the design and I'm finding it extremely attractive.

2

I'm finding it hard to see where the innovative parts is hiding, since everything is basically seen before.

3.5

As I said, the quality is not quite what I expected of a SilverStone chassis, but having said that, you'll definitely get more that what you've paid for.

4.5

SilverStone' RL04 can be purchased for only 380,- DKK, and you'll get a lot of chassis for a small amount of money. SilverStone' Redline Series RL04 can be purchased here.

3.5

We're landing on a nice score of 3½ stars for a futuristic chassis with a great amount of expansion options.

Læst 1009 gange
Log ind for at skrive en kommentar.