Onsdag, 21 maj 2014 09:35

Silverstone Precision PS10 - Støjdæmpet entry kabinet.

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

SilverStone er ude med et nyt kabinet i deres Precision Serie.

 silverstone ps10 startbillede ny

Det er et flot kabinet med en del støjdæmpning.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 372,-
Produktet kan købes her: Caseking.de
 

Grundlagt i 2003, SilverStone er en etableret leder, inden for sit område med et elite team af ingeniører. Vi startede vores søgen efter at levere produkter, der skaber inspirationer. Vi har siden udvidet linjerne af produkter samt typer af produkter, vi producerer. Som giver vores kunder et bredt udvalg af muligheder.

silverstone

Med distributionscentrer over hele verden, kan SilverStone produkter ses over alt. Ikke kun for computerbrugere, men også til en hjemmebiograf. Tilvejebringe fritid med integration af avancerede teknologier, der er funktionelle og gør dem underholdende at bruge. Her på SilverStone Technology, fortsætter vi med at sætte en ære i at yde det højeste niveau af standarder, i design og fremstilling af computer kabinetter, strømforsyninger og tilbehør. Vores stræben for første klasses æstetik er ubarmhjertig, og vores hold af dedikerede ingeniører er konstant på jagt efter de bedste teknologier, der passer slutbrugere med forskellige behov og som gør at vores produkter er så teknologisk forsvarlige, at de er smukke.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 372,-
Produktet kan købes her: Caseking.de
 
Model No. SST-PS10B (Black)
Material High-strength plastic front panel, steel body
Motherboard ATX, Micro-ATX
Multimedia --
Drive Bay External - 5.25" x 4
  Internal - 3.5" x 5 or 2.5” x 5
Cooling System Front - 1 x 120mm intake fan, 1 x 120mm fan slot
  Rear - 1 x 120mm fan slot
  Side - --
  Top - 2 x 120mm fan slot or 2 x 140mm fan slot
  Bottom - --
  Internal - --
Expansion Slot 7
Front I/O Port USB 3.0 x 2
  Audio x 1
  MIC x 1
Power Supply 1 x optional standard PS2(ATX) PS2(ATX)
Operating system support --
Expansion Card Compatible with expansion cards up to 11.5”, width restriction - 6.14”
Limitation of CPU cooler 169mm
Limitation of PSU Unlimited
Net Weight 6.2KG

Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 372,-
Produktet kan købes her: Caseking.de
 

Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 372,-
Produktet kan købes her: Caseking.de

Pic4

Pakkens indhold:

 • SilverStone PS10
 • Brugerveledning/Brochure
 • Monteringsdele

Pic5 Pic9

På billedet til venstre ses kabinettet fra siden hvor man kan se den fremtrædende udbulning på siden af kabinettet, det er lavet for at give plads til den store skumplade som er sat fast på side panelet, for at øge støjdæmpningen

Pic6 Pic7

Her er en detalje jeg syntes er super lækker, og det er det magnetiske støvfilter på toppen af kabinettet, hvilket gør det super nemt at afmontere og rengøre. Under støvfilteret er der lavet plads til 2 x 120mm eller 2 x 140mm blæsere , hvilket betyder at der kan være plads til selv de større AIO vandkølings kits som blandt andet Corsair H100I og Corsair H110.

Pic8 Pic12

Som nævnt tidligere er der fokuseret en del på støj i dette kabinet, hvilket også er derfor Silverstone har valgt at placere luft indtaget i siderne i stedet for selve fronten, dette er gjort for at dæmpe støjen fra den front monterede blæser, indtagene her har selvfølgelig også et støv filter. Til venstre ser vi støv filteret til strømforsyningen, som også er rigtig nem at komme til når du skal rengøre det.

Pic10 Pic11

Til venstre ses adgangen til montering/afmontering af diverse PCI kort, hvilket er en fin detalje at der gøres uden for kabinettet så man slipper for at havde skruetrækkeren ind i kabinettet, dog er det super ærgeligt at man ikke har lavet PCI pladerne sådan at de kan genmonteres, her har man sparet lidt og brugt den gamle metode hvor de knækkes af når de tages i brug, dette kan efterlade huller i pci beslaget når det bygges om. Indvendigt er der en god mænge Harddisk holdere hvilket er lækkert, dog en skam at man ikke kan afmontere harddisk holderne, hvis man ikke ønsker de skal sidde i maskinen.

Pic16 Pic15

På billedet til venstre ses de værktøjs frie beslag til montering af diverse optiske drev, dette er en super nem løsningsom gør montering simpelt, det er bare at dreje på knappen og så kan man fjerne beslaget og montere sit drev. På billedet til højre ser vi en harddisk holder fra kabinettet, det kræver intet værktøj for at tage dem ud at kabinettet dog skal der bruges værktøj til montering af dine harddiske. I dem er der lavet huller både til 3½" og til 2½", desværre er der ikke lavet noget anti-vibration dæmpning af nogen art, det kunne havde været lækkert nu hvor der ellers er gjort så meget ud at støjdæmpningen.

Pic2 Pic3

på billedet til venstre kan man se at der plads til 2 x 120mm blæsere, og som man kan se så medfølger der 1 x 120mm blæser, så du har muligheden for at udvide med en nr. 2 120mm blæser. På billedet til højre kan man se at der dine forskellige 5.25" skal sidde, er der nogle blændeplader i som man lige skal klikke af inden du f.eks sætter dit DVD drev i. Og så kan man lige skimte plastikken der er brugt i fronten skinner en del hvilket får den til at fremstå lidt i billig i forhold til resten af kabinettet. 


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 372,-
Produktet kan købes her: Caseking.de
 

Så er tiden kommet til at jeg skal lave en konklusion på dette fine kabinet, jeg syntes det er et rigtigt godt start kabinet, på grund af den fine støjdæmpning på sidepanelerne, det er en utroligt lækker ting især hvis maskinen skal bruges på et kontor, eller hvis man er sart med støj. En af de detaljer jeg har bidt mest mærke i på kabinettet, er den fede løsning med støvfilteret i toppen af kabinettet, det er bare for fedt. Jeg kunne dog godt havde tænkt mig at der var lidt flere blæsere monteret fra fabrikken og at PCI pladerne var nogle man kunne genbruge. Men taget i betragtning at dette kabinet er et billigere start kabinet, og ikke et dyrt entusiast kabinet er dette acceptabelt. Dette kabinet er klart anbefalelses hvis man ønsker et billigt støjsvagt kabinet, og ikke kan eller vil modificere noget selv.

plus
 • Designet
  jeg kan godt lide kabinettets sidepaneler med de brede former.
 • Støjdæmpning
  fin støjdæmpning med de skumplader på sidepanelerne.
 • PCI Portene
  det er en lækker detalje at man slipper for at bruge skruetrækkeren når du skal skifte diverse PCI kort.
 • Støvfilteret
  Det store magnetiske støv filter i toppen af kabinettet er en super fed detalje.
 
minus
 • Pci Porte
  Det er meget ærgerligt at man ikke har brugt plader som kan genmonteres.
 • Manglende gummi stykker
  det er en skam der ikke er gummi stykker i hullerne til kabler.
overallscore8 
silver
 

 
So the time has come for me to make a conclusion at this case, I think it's a really good entry level case, because of the fine noise suppressed foam padded side panels, it's an incredibly cool thing, especially if the machine is going to be used on a office, or if you hate the noise a PC can make. One of the details i just love about this case, are the dust filter at the top of the case, i just love that. However, I would like to see a more fans from the factory, and the PCI plates would be cool if you could re-use them istead of how it is now. But considering this cabinet is a cheaper entry level case, and not an expensive enthusiast case, is this acceptable. This cabinet is clearly recommendable if you want a cheap quiet case, and can't or won't modify something yourself.
 
plus
 • The design
  I like the case's side panels with the wide forms.
 • The noise suppression
  Fine noise suppressed foam padded side panels.
 • The PCI slots
  it's a nice detail that you do not have to use the screwdriver to replace the various PCI cards.
 • The dust filter
  The large magnetic dust filter at the top of the cabinet is a super cool detail.
 
minus
 • The PCI slots
  It is very unfortunate that they have not used plates that can be replaced.
 • Missing rubber grommets
  It's a shame there is no rubber grommets in the holes for the cables.
 
overallscore8
silver
Læst 883 gange
Log ind for at skrive en kommentar.