Lørdag, 19 juli 2014 10:09

RAIJINTEK AGOS - Til dig der vil have et billigt men fint kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er RAIJINTEK også ude med et kabinet som ligesom deres andre produkter er i den budget venlige ende.

Start-billede raijintek-Agos

Selvom det er et budget kabinet har det stadig godt med muligheder, det er nok mere tykkelsen af materialer der afsløre den billige pris.


Produktet er udlånt af: RAIJINTEK
Prisen på produktet: 501,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Vores opgave er at levere produkterne - høj kompatibilitet, ekstrem teknik, bemærkelsesværdig præstation, fantastisk design, nødvendigheden af ​​efterspørgsel og multifunktionelt brug. Ikke alene tilbyder vi stærkt anbefalede IT-produkter, men også Gaming Gear såsom kabinetter, strømforsyninger og livsstils produkter til Smartphones og tablet pc'er.
raijintek logo
RAIJINTEK blev oprettet i 2013 med det formål at designe high-end produkter til livstil, computer og dag-til-dag brug. Allieret med stærke partnere og globale leverandører, er RAIDEN i stand til at nå sit mål - fremtiden for IT og livsstilsrelaterede produkter.

Produktet er udlånt af: RAIJINTEK
Prisen på produktet: 501,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Product Name AGOS / AGOS WHITE
Product Number 0R200001 / 0R200003
Dimension [WxDxH] 200x460x490 mm
Weight 5.9 kg [N.W.] 7.8 kg [G.W.]
Material SPCC 0.55mm
Color Matt Black / White
M/B Support ATX, MicroATX
Drive Bay External 5.25" [Tool-Free] *3
  Internal 3.5" [Removeable, Tool-Free] or 2.5" *6 [Removeable]
Expansion Slot PCI Slots [Tool-Free] *7
I/O Panel USB3.0*1, USB2.0*1, HD Audio*1
Power Supply PS/2 [Internal Bottom-mount]
CoolingSystem Water Pipe Holes *2
  Front Fan: 120mm*1pcs [pre-installed] ; 2pcs [option]
  Rear Fan: 120mm*1pcs [pre-installed]
  Top Fan: 140mm*2 or 240mm radiator [option]
  Bottom Fan: 120mm*1 [option]
  Left and right side Fan: 120mm*2 or 140mm*2 [option]
CPU Cooler Height 160mm [Max.]
Graphic Card Length 290mm [with HDD cage]; 410mm [without HDD cage]
Side Panel Style Flat

Produktet er udlånt af: RAIJINTEK
Prisen på produktet: 501,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Produktet er udlånt af: RAIJINTEK
Prisen på produktet: 501,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Raijintek AGOS lille2 Raijintek AGOS lille5
Raijintek AGOS lille3 

Så er det tid til vi skal kigge på designet og hvad det har af muligheder selvom det er et kabinet til ca. 500 danske kroner, kabinettet fåes i sort eller hvid som vi har modtaget. Som start skal vi kigge på fronten som har plads til 2 x 120mm blæsere samen 3 5.25" drev, fronten har filtre som dækker over de blæsere der er så der ikke kommer støv ind når de kører, knapperne er placeret i den ene side af kabinettet hvor der også er 2 x USB 3.0 som kan benyttes til hurtig tilslutning af USB tilbehør.

 

Pakkens indhold:

 • Raijintek AGOS
 • Monteringssæt
 • Bruganvisning

Raijintek AGOS lille1 Raijintek AGOS lille6

Raijintek AGOS lille4 

På det første billede vil jeg kigge på de kølings muligheder der er, der er plads til 2 x 140mm eller 2 x 120mm både i siden og i toppen hvor toppen er uden filter og siden har et magnet filter som nemt kan tage af og sættes på, fronten har plads til 2 x 120mm og til sidst er der plads til 1 x 120mm i bunden og bagenden, det må jo sige at der er godt plads til blæsere så det er ikke her man bliver forhindret, alle indtag er udstyret med filter så der ikke kommer støv ind i alt din hardware.

Raijintek AGOS lille9 Raijintek AGOS lille8
Raijintek AGOS lille12 Raijintek AGOS lille11

Så er vi kommet inden i og her er der også lidt at byde på, der er plads til hele 6 x 3.5" eller 6 x 2.5" harddiske, hvis man ikke har brug for alle 6 harddisk holdere kan man afmontere de 3 øverste og dermed få lidt mere plads til andet hardware, de 3 x 5.25" holdere har quick release holdere som gør det nemt at montere og afmontere sine drev. Der er godt med huller til at trække kabler igennem som også har den velkendte gummi gennemgang som gør det lidt pænere at se på, der er også masser af plads til udskiftning af kølere og bagplader uden at skulle afmontere hele bundkortet. Til sidst skal vi ned i bunden af kabinettet som har plads til strømforsyning og en 120mm blæser til at føde kabinettet med koldt luft fra bunden, her nede er der også filter så man kan holde støv ude at kabinettet.

Raijintek AGOS lille13 Raijintek AGOS lille14

Så tager vi et kig på bagenden som jo rummer lidt plads til kabler og andet rod som man ikke vil have inde i rummet hvor alt hardwaren skal monteres, det er dog ikke vildt meget plads der er og der skal nok bruges lidt tid til at få kablerne til at ligge helt rigtigt så de ikke fylder for meget, der er godt med plads til at komme til harddiskende så man nemt kan komme til dem når de er monteret i holderne.

Produktet er udlånt af: RAIJINTEK
Prisen på produktet: 501,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Så er vi kommet til den endelige konklusion, man kan godt mærke og se at det er et budget kabinet men trods det har det jo nogle gode funktioner og ser også ganske godt ud, det er jo ikke meget man får for ca. 500,- og det har jo også noget at sige i sådan en test her. Jeg synes det har nogle gode ting med blandt andet masser af plads til køling og det gælder både vandkøling og luftkøling, i sammenhæng med det er der jo også filtre på alle indgange så der ikke kommer støv ind i hverken kabinettet eller radiatorer hvis man vælger vandkøling.
 
plus
 • Prisen
  Det må være den største faktor der spiller ind her, det er et kabinet med gode muligheder både til vandkøling og luft køling.
 • Køling
  Der er plads til meget køling her i og oven i hatten er der også filtre på alle indgange der er til blæsere, det er kun toppen og bagenden der ikke har filtre på.
 • Harddisk skuffer
  Der er 6 x harddisk skuffer som er i god kvalitet, de har også gummi skiver som fjerner vibrationer så de ikke kommer ud i kabinettet.
 
minus
 • Materialerne
  De er måske lige i underkanten når vi taler om tykkelsen af metalet, men når der kommer hardware i er det rimelig stift.
overallscore9 
silver
 

 
Then we come to the final conclusion, you can feel and see that it is a budget case but despite that it has the some good features and also looks quite good, it's not much you get for approximately 500, - and it's got something to say in such a test here. I think it has some good things with, among other plenty of space for cooling and that applies to both liquid cooling and air cooling, in conjunction with that there is also filters on all intakes so there is not comming dust into either the case or radiators if you choose water cooling .
 
plus
 • The price
  It may be the biggest factor there come into play here, it's a cabinet with good opportunities for both liquid cooling and air cooling.
 • Cooling
  There is room for much cooling here and on top of the hat are there is also filters on all intakes there are mounts for fans, it's only the top and back that do not have filters.
 • Hard disk trays
  There are 6 x drive trays which are in good quality, they also have rubber washers that eliminates vibrations so they do not come out in the case.
 
minus
 • The materials
  Maybe they are slightly below normal when we talk about the thickness on the metal, but when there is hardware in it is reasonable stiff.
 
overallscore9
silver
Læst 980 gange
Log ind for at skrive en kommentar.