Onsdag, 29 juli 2015 12:30

NZXT H440 Special Edition by Razer - Et H440 i Razer's design

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang skal vi kigge på et H440 med Razer's design. Hvis man kender til Razer, så kan man med det samme se, at det er deres design og logo der er brugt her til. Lad os se hvad der gør det her anderledes fra det normale H440.

h440razer

razerLogo

Razer er mere end blot verdens førende brand inden for gaming. Razer blev grundlagt tilbage i 1998 i San Diego, Californien af Razer' CEO Min-Liang Tan og deres præsident Robert "Razerguy" Krakoff i et lille kontor de delte med et par andre spillere. I dag er Razer vokset med flere hundrede medarbejdere på verdensplan og har kontorer i ni byer, herunder San Francisco, Hamborg, Seoul, Shanghai og Singapore. Razer' vision fra begyndelsen var at blive verdens største gaming brand ved at designe de bedste gaming produkter, som ingen gamer før har set. Medarbejderne hos Razer er ligesom dig - nogle er amatører, nogle er ex-professionelle gamere, nogle spiller bare for sjov. Razer er de samme gamere som får af vide at de har brug for opsyn af en voksen, og at de har brug for en professionel CEO og ledelse - og Razer er de samme gamere som fortæller de folk at de kan gå af helvede til, fordi de gør det de kan lide at gøre og de gør det på deres egne betingelser.Læs mere på http://www.elektroniktest.dk/hovedtelefon/razer-kraken-7-1-chroma-7-1-lyd-og-rgb-belysning.


Specifikationer

Drive Bays External 5.25": 0
  Internal 3.5"/2.5": 6+2
Cooling System Front: 2x 140/3x120mm (3 x 120mm FN V2 Fans Included)
  Top: 2x 140/3x120mm
  Rear: 1x 140/120mm (1 x 140mm FN V2 Fan Included)
Filters Front (Included)
  Bottom Rear(Included)
Radiator Support Front 2 x 140 or 3 x 120mm
  Top 2 x 140 or 3 x 120mm
  Rear 1 x 140/120mm
Clearance GPU Clearance With HDD Cage: 294mm
  GPU Clearance Without HDD Cage: 406.2mm
  CPU Cooler: 180mm
  Cable Management: Lowest Point - 17.7mm; Highest Point 32.5mm
Dimensions 220mm x 510mm x 475.3mm
Material SECC Steel, ABS Plastic
Motherboard Support Mini-ITX, MicroATX, ATX
Expansion Slots 7,00
External Electronics 1 x Audio/Mic
  I/O Panel LED On/Off
Product Weight 9.75 kg
UPC 815,671,012,234,00
USB 3.0 Ports 2,00
USB 2.0 Ports 2,00
Warranty 2 Years

Video


Design & Features

IMG 0645IMG 0648IMG 0655IMG 0663

Til start kigger vi på det ydre, som jo tydeligt viser at det er en Razer's design med de matsorte og grønne detaljer, samt et par nye ting som ikke er på den normale H440 model, her taler jeg om det oplyste logo i fronten, samt grønt lys under bunden af kabinettet. De 2 nye tiltag er styret sammen med det logo der inde i kabinettet, som også er udskiftet til et Razer logo. Man kan desværre ikke styre det hver for sig, men kun styre det ved at tænde og slukke det, på en knap der sidder bag på kabinettet. Der er også lavet om på USB porte, som nu er grønne i stedet for den traditionelle blå farve for USB 3.0.

Pakkens indhold:

 • NXZT H440 Special Edition Razer
 • Monteringssæt
 • Brugsanvisning

IMG 0667IMG 0668IMG 0670

Toppen er der ikke ændret på, ud over farven. I toppen kan der monteres 3 x 120mm eller 2 x 140mm blæsere, og det samme i radiator, dog kun med enten push eller pull på blæsere. Og som jeg har skrevet i den sidste anmeldelse jeg lavede af H440, så er der ikke meget plads til luft deroppe. Ikke nok med, at der sidder lyddæmpning som er ganske fint, men så er der også lavet så monteringen af blæserne buer lidt op, og dermed er der ikke meget fri plads mellem blæser og topplade. Der er kun en lille slidse rundt i toppladen hvor der kan komme luft ind, og det kan godt give et dårligt luftflow. Men det ser jo godt ud, så man skal gøre op med sig selv, hvad man vægter højest.

IMG 0674IMG 0677IMG 0686

Fronten har som toppen, også kun en lille slidse, som giver luft til de 3 x 120mm eller 2 x 140mm blæsere. Her er der så lidt mere plads, da der kun er et filter der fylder, det er dog stadig ikke super godt efter min mening. Med lidt held og snilde, kan man montere 2 x 360mm radiatorer i kabinettet, det kan jeg bekræfte, da jeg havde det i mit H440 i et tidligere byg. Det er kun muligt med 30mm tykke radiatorer eller mindre.

IMG 0688IMG 0690IMG 0691IMG 0693

Sideruden er med tonet akrylglas, som giver en fed effekt når der kommer lidt lys inde i kabinettet. Efter min mening, er det en fed detalje, som man ikke ser i vildt mange kabinetter. Når siden så er kommet af, kan vi se det meget stilrene indre, som er bygget op så man kan bygge en PC, hvor der ikke er kabler der flyder over det hele, da der er et cover som dækker over strømforsyningen, samt en stor plade som dækker der hvor harddiske eller radiator skal sidde. Oven på kassen er der mulighed for at montere 2 x 2.5" harddiske, som sidder så de kan ses igennem ruden.

IMG 0696IMG 0697IMG 0699IMG 0700

Så fik vi den anden side af, hvor der er et stort stykke lyddæmpning, der sørger for at tage en del af den støj der måtte komme fra blæsere og andet der kan støje. Siderne virker ganske solide og gode. Bagpå kan vi se alle de muligheder der er, for at holde kabler fast og gemme kabler væk, så de ikke ses fra den side hvor der sidder en rude i. Hvis man vælger at have radiator i fronten, giver man også afkald på 5 harddisk pladser, der kan dog monteres en i bunden af kabinettet også, hvis man har behov for det.

IMG 0702IMG 0704IMG 0706

På det første billede ser vi samlepunktet for LED-lyset der er flere steder, og der er oplyst via et klistermærke, at man skal undgå at ændre i det der er lavet der. Der er også en 3-pins blæserhub, som giver mulighed for at have op til 10 blæsere på samme kanal.


Konklusion

Så er vi kommet til den endelige konklusion, som på mange måder minder om den konklusion jeg lavede på det normale H440. Det er stadig et fedt kabinet, og kan man leve med at der ikke er et super godt airflow i, så er det jo kun designet der skal tale for man vælger det. Og det er jo heller ikke sådan, at der ikke kommer luft ind, det er bare lidt begrænset og det kunne jeg godt se på mine temperature, da jeg havde mit vandkølede system der i. Det er måske mere egnet til, at man bygger en PC med et lukket vandkølingssystem i, end det er til de store systemer, men det er jo også en vurdering alt efter hvad man skal have i af hardware. Så vi slutter af med et flot 8-tal, da jeg synes det her er en lille smule federe at se på, end det første vi kiggede på.

plus

 • Designet
  Med det fede Razer design synes jeg, at det gør sig bedre end de blanke farver de originale har, det er dog en smags sag.
 • De mange muligheder
  Der er mange muligheder i kabinettet, så man kan bygge det med mange setups. Der står at det ikke understøtter E-ATX, men det lykkedes nu alligevel at få et installeret, uden de store problemer.
 • Strømforsyningscover
  Coveret giver mulighed for at dække over kabler, og så giver det også et flottere udseende, når man får samlet det hele, samt de 2 harddiskholdere, som kan vise nogle fede SSD'er frem.
 • Kvaliteten
  Alt virker til at være i skønneste orden, og er lavet i gode, stærke materialer. Nogle mener at siderne er bløde, det er de måske også lidt, men jeg synes nu at de er som de skal være. Læs mere på http://www.elektroniktest.dk/kabinet/nzxt-h440-et-laekkert-kabinet-men-med-darligt-airflow.

minus

overallscore8

silver

 


Conclusion

Then we reached the final conclusion, as in many ways are similar to the conclusion I came up with on the regular H440. IT’s still a cool cabinet, and if you are able to live with the fact that the air flow isn’t great, then it’s just the design who needs to speak for it self. And it’s not like there isn’t getting any air in, it’s just limited, and it showed on my temperatures, when I put in my water cooling system. It might be more suitable, if you are building a PC with a closed water cooling system, than the more bigger systems. But this is a judgement call on what kind of hardware you need in it. So, we will wind up with a score of 8, as I think it’s a bit cooler, than the first one I tested.

plus

 

 

 • The Design
  With the cool Razer design, I think it works better than the bright colors on the originals, how ever, this is a matter of taste.
 • The possibilities
  The possibilities of this cabinet is endless, so you can build a lot of setups. It says that it doesn't support E-ATX, but nonetheless i managed to install it without any problems.
 • The Power Consumption Cover
  The cover gives you the possibility to cover up the cables, and give it a nicer look to it, ones you assemble all of it, and the 2 hard drive racks, which can show some cool SSDs.
 • The quality
  Everything seems to be in perfect order, and are made of good, strong materials. Some says that the sides are too soft, and yes, they might be a bit, but I think they are just as they should be.

minus

 • The Air Flow is too pore
  In my opinion, it's not good enough, and I see this as a limitation in their design, and this could be solved with a grill on top and front, or something like that. Maybe they could create an Air Flow model, which could have some better features.

overallscore8

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1248 gange
Log ind for at skrive en kommentar.