Lørdag, 14 juni 2014 22:12

NZXT H440 - Et lækkert kabinet, men med dårligt airflow!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er det blevet tid til at kigge på NZXT's H440, som jo er ret populær blandt computer byggere, som ønsker plads til den ultimative køling.

Start-billede-h440

I dette kabinet er der lavet plads til at man kan montere hele 2 x 360mm radiatorer, med lidt held.


Produktet er udlånt af: NZXT
Prisen på produktet: 890,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Avant-garde og ukonventionel - NZXT som oprettet, fordi vi stræber efter at gøre en positiv forskel for mennesker. Vi mener, at der er virksomheder, der leveres produkt, og så er der virksomheder, skib innovationsprojekter. Vi rutinemæssigt geninvestere i os selv, og håber, at vi kan køre en positiv indflydelse i branchen.
nzxt logo
Tænk som en nybegynder - fordi vi voksede op i generation af 25-cent arkade, 16-bit hjem spillekonsol, og star wars lego samlinger, er oplevelsen hvad der bekymrer os. Intet ophidser os mere end det tomme lærred venter på inspiration. Vi er altid presser på for at lære og genopfinde os selv.

Produktet er udlånt af: NZXT
Prisen på produktet: 890,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Drive Bays External 5.25": 0
Internal 3.5"/2.5": 6+2
Cooling System Front: 2x 140/3x120mm (3 x 120mm FN V2 Fans Included)
Top: 2x 140/3x120mm
Rear: 1x 140/120mm (1 x 140mm FN V2 Fan Included)
Filters Front Side(Included)
Bottom Front (Included)
Bottom Rear(Included)
Radiator Support Front 2 x 140 or 3 x 120mm
Top 2 x 140 or 3 x 120mm
Rear 1 x 140/120mm
Clearance GPU Clearance With HDD Cage: 294mm
GPU Clearance Without HDD Cage: 406.2mm
CPU Cooler: 180mm
Cable Management: Lowest Point - 17.7mm; Highest Point 32.5mm
Dimensions 220mm x 510mm x 475.3mm
Material SECC Steel, ABS Plastic
Motherboard Support Mini-ITX, MicroATX, ATX
Expansion Slots 7
External Electronics 1 x Audio/Mic
I/O Panel LED On/Off
Product Weight 9.75 kg
USB 3.0 Ports 2
USB 2.0 Ports 2
Warranty 2 Years

Produktet er udlånt af: NZXT
Prisen på produktet: 890,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: NZXT
Prisen på produktet: 890,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

H440 Lille 11

 

Pakkens indhold:

 • NZXT H400
 • Monteringssæt
 • Brugsanvisning

H440 Lille 7 H440 Lille 8

Vi starter med toppen og fronten som er lavet i plastik med et stykke metal oven på som er lakeret hvid som resten af kabinettet, begge paneler kan nemt tages af så man kan få adgang til alle de blæsere er kan monteres nedenunder, i toppen er der 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 samt lyd kanaler og tænd/sluk og reset, de sidder montere fast i kabinettet så man kan afmontere toppen uden de følger med af.

H440 Lille 6 H440 Lille 29

H440 Lille 5

Så fik jeg taget siderne af så vi kan se ind i kabinettet, som i kan se så er der meget lukket af ud til den side man normalt kigger ind af så man kun kan se det som er spænende, det er jo ikke spænende at se alle de kabler der roder og kommer ud af strømforsyningen så her har de lavet en fin lille kasse ud over så man ikke kan se alt det rod der nu måtte være her. På nr.2 billede kan man se alle de harddisk holdere der er som kan tages ud så der kan blive plads til en masse vandkøling eller andet hvis man har behov for pladsen. Nr. 3 billede er af harddisk holderen som sidder med 2 fingerskruer.

H440 Lille 3 H440 Lille 1
H440 Lille 4

Her fik jeg taget top og front af så vi kan se alle de blæsere der er plads til her, der er plads til 3 x 120mm eller 2 x 140mm både i top og front, så her er der godt med plads til både blæsere og radiatorer, som jeg har skrevet højere oppe så er alle USB porte og knapper fast montere i kabinettet så det ikke følger med af med toppen når den klikkes af, der er et stort filter som sørger for der ikke kommer støv og andet skidt ind igennem fronten når blæserne køre.

H440 Lille 28 H440 Lille 25
H440 Lille 13

Her tager vi et kig på den omtalte strømforsynings skjuler som nok er noget af det der er med til at gøre det her kabinet så populært blandt computer byggere, det er en super smart ting når man gerne vil have et flot setup hvor man ikke kan se alle de grimme kabler der er, bagpå er der også en del steder man kan fast gøre alle de her kabler og der er ret god plads til kablerne nedenunder dog er det stadig en god ide med en modulær strømforsyning. Det NZXT logo der er i coveret er også lavet med lys i som man kan tænde med en lille knap bag på, når den aktiveres tænder der hvidt lys i logoet og 2 dioder bagpå lyser op så man kan se alle ind og udgange nemt på bundkortet og udvidelses kort.

H440 Lille 14 H440 Lille 17

Jeg ville se hvad der kunne bygges i det her kabinet og det lykkedes meget godt, der blev plads til 2 x 360mm Alphacool 30mm radiatorer med push & pull i fronten og bare push i toppen da der ikke var plads til blæserne der, når det så er sat i kan der lige smides en 140mm bag i med lidt held og det er kun lige den kan være der, det første der lige ramte mig efter at få den startet op var at der faktisk er elendigt airflow i det her kabinet, når først front og top er kommet på så kan den ikke suge ret meget luft ind og det er faktisk 5-7 graders forskel der er på at have dem af og på så det skal man lige have med i sine overvejelser inden man springer ud i det.


Produktet er udlånt af: NZXT
Prisen på produktet: 890,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Der er ingen tvivl om at det er et kanon sejt og cool kabinet med nogle lækre features, og gode egenskaber, men airflowet er desværre for at sige det lige ud, elendigt, med de små huller den har at tage luft ind af, er der slet ikke nok til at den kan føde de blæsere som man har montere, og slet ikke med et push'n'pull setup, så der er altså meget underskud af luft her. Som resulterer i at man ikke kan opnå den ønskede effekt af de radiatorer men har monteret i kabinettet. Udover det, så er det et lækkert kabinet som uden tvivl er dejligt at arbejde med, og det så ser det bare super godt ud med lyset i logoet og bag på, så man kan finde de stik der skal tilsluttes. Coveret på strømforsyningen er også en cool feature, som jo er noget mange computerbyggere selv må bygge, da det ikke er noget vi har set i ret mange kabinetter, men jeg håber at det bliver noget vi ser mere til, også med en ordentligt gennemgang til luften.

 
plus
 • Designet
  Jeg kan ikke sige andet, end at det ser super godt ud og har nogle gode funktioner.
 • De mange muligheder
  Der er mange muligheder i kabinettet, så man kan bygge det med mange setup's. Der står at det ikke understøtter E-ATX, men det lykkedes nu alligevel at få et installeret, uden de store problemer.
 • Strømforsynings cover
  Det er noget af det som fangede mig ved det her kabinet, og gjorde det spændende, da man så havde det hele i en, uden at skulle lave for meget om på det.
 • Kvaliteten
  Alt virker til at være i skønneste orden, og lavet i gode stærke materialer. Nogle mener at siderne er bløde, det er de måske også lidt, men jeg synes nu at de er som de skal være.
 
minus
 • Airflowet er for dårligt
  Det er efter min mening en ommer, det er der slet ikke nok af og det kunne blive et super kabinet til vandkøling med nogle flere og bedre luftindtag.
overallscore7 
silver
 

 
There is no doubt that its a mega-awesome and cool case with some great features and good quality, but airflow is, unfortunately, to put it bluntly, rubbish, with the small holes it has to take in air from isn't enough for it to feed the fans that you have installed, and certainly not with a push'n'pull setup, so there is a hugh loss of air. As a result of that, you can not achieve the desired effect of the radiators you have mounted in the case. Besides that, it's a beautiful case which is undoubtedly great to work with, and then it just looks super cool with the light in the logo and on the back, so you can find the plugs which you want to connect. The cover on the power supply, is also a cool feature, which is something many moddere is forced to create themself, since it's only somthing we've seen in quite a few cases, but I hope that it will be something we see more, also with a proper airflow.
 
plus
 • The design
  I can't say other than, that it looks super good and has some nice features.
 • A lot of opportunities
  There are many opportunities in it, so you can build it with many setups. It says that it doesn't support E-ATX, but we managed to install one anyway, without too much trouble.
 • The power supply cover
  That's some of what caught my eyes, and made ​​it exciting.
 • The overall quality
  Everything seems to be in perfect order and made ​​in good and strong materials, some believe the sides are soft, its perhaps also a little, but I think that they are as they should be.
 
minus
 • The airflow is way too bad
  In my opinion is back to the drawingboard, there is not airflow, and it could have been a super case for water cooling, with a few more and better air intakes.
 
overallscore7
silver
Læst 1165 gange
Log ind for at skrive en kommentar.