Fredag, 02 maj 2014 09:41

Nanoxia Deep Silence 6 - Et kabinet med et kæmpe potentiale

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang tester vi det største i Nanoxia's serie, denne model er Deep Silence 6 i hvid.

Start-billede-nanoxiadeepsilence6

Det er et kæmpe stort kabinet, som rummer en masse fede detaljer, samt har plads til alt man kunne ønske sig.


Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 1649,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 

Bag navnet "Nanoxia" står et team af erfarne tyske udviklere, der begejstret vender deres innovative ideer til virkelighed. Høj kvalitet og specielt avancerede komponenter til konkurrencedygtige priser er det primære mål for vores arbejde. Vi lægger særlig vægt på ergonomi, støjsvage komponenter, der gør arbejdet med pc'en sjovere. Vores fokus er at tilbyde pc produkter, der giver kunderne unikke tekniske funktioner.

nanoxia logo
Desuden er en komplet serie af støjsvage kabinet blæsere, samt en bred vifte af højkvalitets kabler blevet føjet til vores portefølje.

Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 1649,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 
Model Deep Silence 6
Case Type Big Tower
Form Factor HPTX, E-ATX, XL-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
5.25 inch drive bay external 4 x
3.5 inch drive bay external 2 x (optional)
2.5/3.5 inch drive bay internal 13 x
Case Fan (Front) 2 x 140 mm (1,100 rpm)
Case Fan (Rear) 1 x 140 mm (1,100 rpm)
Case Fan (Top) Max. 3 x 120/140 mm, 2 x 140 mm included (1,400 rpm)
Case Fan (Bottom) Optional 2 x 120 / 1 x 140 mm
Case Fan (Left Sidepanel) Optional 2 x 120/140 mm
Height (Approx.) 644 mm (672 mm)
Width (Approx.) 250 mm
Depth (Approx.) 655 mm
Material Steel, Plastic
Weight (Approx.) 20,8 kg
Maximum installation height of CPU coolers 200 mm
Maximum VGA Card Length 400 (370) mm

Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 1649,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 

Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 1649,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 

Deep Silence 60

Her ser vi så hele bæstet i sin fulde størrelse, det er et af de største kabinetter jeg har haft hjemme til test og det var lidt af en kamp at få det ud af kassen, men det gik og her er det så, det er 21kg kabinet med masser af plads og muligheder.

Pakkens indhold.

 • Nanoxia Deep Silence 6
 • Forlænger-kabler (24 pins og 8 pins)
 • Monteringssæt
 • Bruganvisning

Deep Silence 61 Deep Silence 63

Det første jeg vil fokusere på er fronten med de 2 låger som er beklædt med lyddæmpene materiale til at tage evt støj, begge låger har magneter som sørger for at de lukker helt tæt og bliver lukket når man lukkker dem, bag ved den øverste låge er der 4 x 5.25" drev holdere samt en reset knap og en blæserstyring som kan styre op til 8 blæsere.

Deep Silence 64 Deep Silence 65

Dykker vi ned til den nederste låge er der to store 140mm blæsere som er monteret i holdere som har filtre i så de snupper alt det støv der nu måtte komme. Holderne gør det noget nemmere både at skifte blæsere men også at vedlige holde systemet for støv og andet da man nemt kan klikke filtrene af og rense dem udenfor så man ikke bare får støvet ud i rummet og dermed får det i filtrene igen.

Deep Silence 66 Deep Silence 68

Toppen byder også på interesante ting i form af hele 4 x USB 3.0 og 2 x USB 2.0 og de gængse lyd stik. Ud over det, er der en tænd/sluk knap som også har en grøn LED, som viser om den er tændt, og blinker orange når der er load på harddisken(e).

Deep Silence 69 Deep Silence 610

En helt anden ting vi også finder i toppen, er en smart lille skyde knap, som giver mulighed for at åbne for toppen så der kan komme mere luft ud eller ind, alt efter hvordan man vælger at vende de blæsere der er i toppen. Når man så åbner de her to låg, er der en lille kontakt der bliver udløst og dermed starter de blæsere der er i topppen, hvilket jeg synes er en ret fed ting, så man ikke har dem til at køre når der er lukket af.

Deep Silence 611

Man kan få det her kabinet i to udgaver, og den ene har rude i og det andet er så lukket som dette er. Denne model har så plads til 2 x 120mm eller 2 x 140mm, så de PCI kort man har i kan få en masse luft ind, og som alle de andre steder, er der filter på dette indtag også.

Deep Silence 618

I bunden er der selvfølgelig også et filter, som dækker over PSU og de blæsere man kan montere i bunden, så her er der sikret mod støv og lignende. Fælles for alle filtrene, er at de er meget nemme at komme til, og nemme at gøre rene, uden brug af værktøj eller lignende.

Deep Silence 613 Deep Silence 614
Deep Silence 615 Deep Silence 616
Deep Silence 617 Deep Silence 619

Jeg har valgt at tage alt det indvendige i en sektion. Som i sikkert kan se på billederne er der plads til en masse harddiske faktisk helt op til 21 harddiske med udvidelses bays, der er også plads til en masse køling her i samt et kæmpe bundkort, det her kabinet kan tage dual CPU bundkort også uden problemer, ikke nok med det er stort den vej så er det også meget bredt så der er plads til en køler på op til 200mm i højden så her er der igen ingen hindring at have det helt store monteret her i, når der nu er plads til alt det hardware skal der også være plads til en masse kabler og det er der også, med en masse gummi gennemførsler rundt i hele kabinettet er der rig mulighed for at føre kablerne pændt og lige der til hvor de skal bruges. Med hele 10 PCI porte er der også plads til en masse PCI kort som også har den plads bagtil de skal bruge, kort sagt ser det ikke ud til der er noget der hindre dig i at bygge det hardware i du ønsker.

Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 1649,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 
Der er slet ingen tvivl om at dette kabinet er en af dem som man køber, hvis man skal bruge ekstremt meget plads. Man kan ganske nemt bygge det om til at kunne håndtere en masse vandkøling, du kan se det jeg har bygget i kabinettet her. Jeg synes at det er bygget af gode kvalitets varer, som gør det eksklusivt og lækkert at arbejde med, selvom sidepanelerne ikke er monteret virker det stadig meget stift og stærkt. Når man snakker høj-kvalitets kabinet, er der oftest også gjort en masse inden i, og her er de også med på toppen med god lyddæmpning, og masser af små gummi-gennemføringer, som gør det nemmere at bygge et flot og stilrent setup, uden at skulle bygge det helt om.
 
plus
 • Størrelsen
  Størrelsen er jo noget man går efter når man køber dette kabinet og det er noget man får her, der er ikke det man ikke kan presse ind i det her kabinet.
 • Designet
  Det er lavet til den kræsne bruger som vil have muligheder for at bygget det helt vilde og store i uden at skulle bygge det om.
 • Små detaljer
  Med de mange små detaljer som når låget der kan åbnes og derefter tænder blæsere samt lågerne på fronten med lyddæmpning, blæser styrring og magneter i lågerne synes jeg er fedt.
 • Køling
  Med mulighed for at bygget en 420mm og en 280mm radiator i uden at skulle lave noget om er det et meget alsidig kabinet som sikkert vil gøre det nemmere for mange folk at springe ud i custom vandkøling.
 
minus
 • Jeg har ikke rigtigt noget at brokke mig over
  Bygge-kvaliteten er i orden og alle de ting der er i det og følger med er i god kvalitet som ser ud til at holde i meget lang tid, så det er jo så tæt på at være perfekt, hvis man ønsker et mega stort kabinet.
overallscore10 
gold
 

 
There is no doubt that this case is one of them you would buy if you need a lot of space in the case. You can easily modify it so you can throw a lot of watercooling in it, you can see my worklog here. I think the case is build of good quality material, that makes it exclusive and nice to work on. Even without the sidepanels on, are the case still very rigid and strong. When you are talking about high quality cases, the manufacturers have usually done a splendid work inside the case, and here they did exactly that, with good soundproofing and small rubber grommets everywhere so it's easier to build a neatly and stylish setup in the case, without you need to modify and rebuild it.
 
plus
 • The size
  The size is something you are aiming after when you are buying this case, and that is something you are getting here, you can really throw a lot into this cabinet! 
 • The Design
  It is made for the picky customer who will have the opportunities to build the wildest and biggest beast in it, without having to rebuild it later on.
 • The small details
  With all the small details, like when you open the lids on the top and top fans starts to spin, the lids on the front with soundproofing, fan controller and the magnets on the front lids, i think it's very cool.
 • The cooling
  With the opportunity to put up to a 420mm and up to 280mm radiator in the case without modifying anything at all make it a very versatile case, it would be a good choice for people who are new to custom watercooling and don't want to do some casemodding.
 
minus
 • I have nothing to complain about
  The built quality are very good, all the things inside, and the things that comes with it are in good quality to, and it looks like it would last for a long period, so it's so close to being perfect as it can if you want a large case.
 
overallscore10
gold
Læst 1190 gange
Log ind for at skrive en kommentar.