Tirsdag, 28 april 2015 21:21

Nanoxia Deep Silence 5 Rev B - lækkert og lyddæmpet kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Vi skal i dag se på Nanoxia Deep Silence 5 Rev B. Solidt bygget og lydløst som giver mange muligheder på trods af den massive lyddæmpning.

nanoxia deep silence 5revb

nanoxia logo

Bag navnet "Nanoxia" står et team af erfarne tyske udviklere, der begejstret vender deres innovative ideer til virkelighed. Høj kvalitet og specielt avancerede komponenter til konkurrencedygtige priser er det primære mål for vores arbejde. Vi lægger særlig vægt på ergonomi, støjsvage komponenter, der gør arbejdet med pc'en sjovere. Vores fokus er at tilbyde pc produkter, der giver kunderne unikke tekniske funktioner. Desuden er en komplet serie af støjsvage kabinet blæsere, samt en bred vifte af højkvalitets kabler blevet føjet til vores portefølje.


Specifikationer

Model Tårn
Max størrelse på bundkort Udvidet ATX
Understøttede motherboards ATX, microATX, Mini-ITX, Extended ATX, XL-ATX
Antal interne bays 11,00
Antal bays med frontadgang 4,00
Indbygget udstyr Kontrolpanel til blæser
Farve Mørkesort
Kølesystem Front: 140 mm ventilator x 2 / 1100 rpm / 68.5 cfm / 14.4 dBA 
Bagside: 140 mm ventilator x 1 / 1100 rpm / 68.5 cfm / 14.4 dBA 
Top: blæserstativ / 2 x 120/140 mm blæser understøttet 
Nederst: blæserstativ / 1 x 120/140 mm blæser understøttet
Maks. højde for CPU-køler 185 mm
Maks. længde for videokort 458 mm
Egenskaber, systemkabinet Dør til frontpanel, kabeladministrationshuller, væskeafkølingshuller
Udvidelses-båse 4 (total) / 4 (fri) x frontadgang - 5.25" 
11 (total) / 11 (fri) x intern - 2.5" / 3.5" delt
Ekspansionsåbninger 10,00
Interface 2 x USB 2.0 
2 x USB 3.0 
1 x mikrofon - mini-jack 
1 x hovedtelefoner - mini-jack
Strømenhed Ingen strømforsyning
Bredde 23.2 cm
Dybde 55 cm
Højde 55 cm
Vægt 16.2 kg

Video


Design & Features

nanoxia deep silence 5revb 4nanoxia deep silence 5revb 5

Jeg vil lige starte med at vise kassen man får dette kabinet i, Jeg har sjældent set et kabinet der er pakket så godt som dette. Alt der ligger og holder om kabinettet er lavet så det er nemt at få kabinettet ud og sammen med er lavet super godt. Det er en blanding mellem pap og pakkeskum, ikke noget flamingo som bare brækker og går stykker. Selve kassen er lavet meget stilrent og er yderst indbydende og se på, holdt 100% i sorte og hvide farver. På fronten ser vi en  tegning af kabinettet med og uden rude (det er uden rude det vi har fået fat i her) Under tegningen er der lidt features om det.

 • Nem adgang til de forreste blæsere
 • 6x 2,5" disk holdere
 • 2x blæser styringer
 • 2x USB 3,0
 • Lav temperatur
 • Ultra lydløst (lyddæmpet)
 • Modulære harddisk holdere
 • Klar til vandkøling

Så tager vi et kig på bagsiden af kassen og igen kun de sorte og hvide farver. Her ser vi lidt mere uddybende specifikationer om kabinettet, og i 3 sprog (engelsk, tysk og fransk) Udover det ser vi lidt diverse godkendelser.

nanoxia deep silence 5revb 3

Her vil jeg lige vise den ret omfattende tilbehørs pakke der kommer med til dette kabinet. Det hele kommer i den sorte kasse som man ser ude til højre i billedet, og igen her ser vi kun de sorte og hvide farver. Tit og ofte syntes jeg man ser der bliver sendt en ret kedelig og unødvendig brugervejledning med til kabinetter, men syntes faktisk Nanoxia' er ret lækker og gå igennem. Som sagt synets jeg det er en ret omfattende tilbehørs pakke men får med her. Så nu kommer der lige en lille liste med tingene her.

 • Brugervejledning
 • Gummi propper til at erstatte de slangegennemføringer der er bag på kabinettet
 • Strips
 • 4+4 pin forlænger kabel
 • 24 pin forlænger-kabel
 • Skruer til blæsere
 • Stand-offs til bundkort
 • Skruer til bundkort
 • Skruer til harddiske (passer til de steder med antivibration)
 • Skruer til 3,5" harddisk holder
 • Skruer til 2,5" HDD/SSD (ekstra lange)
 • Skruer til strømforsyning
 • Tommelfingerskruer til siderne
 • 5,25" ramme så der kan monteres floppy drev eller lign.

Som man kan se er der en del med dette kabinet, det viser lidt at Nanoxia har tænkt på at folk har forskellige behov for montering, og det er tydeligt at se at der er tænkt på lyddæmpning, når de tænker at man skal kunne lukke de alm slangegennemføringer af.

nanoxia deep silence 5revb 6nanoxia deep silence 5revb 7nanoxia deep silence 5revb 11

Her ser vi kabinettet lige efter det er taget op af kassen. Og ikke noget med at der er flamingo overalt som man nogen gange kan være udefor med kabinetter da det bliver voldsomt statisk elektrisk når man tager det ud, og det er af den simple grund at man har valgt ikke at bruge flamingo og det syntes jeg faktisk er rart da det ellers er overalt. Men for at komme ind på at tale om selve kabinettet kan vi starte med at se at det har en matsort overflade de steder der er metal. Det har en rigtig lækker finish der er virkelig tænkt på at det skal se godt ud, og der er tænkt på måden det er malet/pulverlakeret da det har en helt jævn overflade. I toppen af kabinettet er der plads til to 120/140mm blæsere dog skal der lige fjernes lidt lyddæmpning før man kan komme til det da Nanoxia har lavet så det er selvvalgt for at få maksimal lyddæmpning, så der er 2 stk plader man nemt kan skrue ud og så er der hul til blæserne. I toppen af fronten har de placeret 2x USB 2.0 - 2x USB 3.0 - tænd/sluk knappen og lyd ind og ud.

Vi har som man kan se på billedet fået den model uden vindue i, men det er muligt at få det med vindue og det kabinettet kan fåes i sort og i hvid. Kigger i på fronten af kabinettet er er 2 låger som kan åbnes for adgang til blæsere og 5.25" drev, de er lavet med en lækker blank overflade som ser rigtig godt ud, man skal dog tænke på at blanke ting nemt kan tage fingeraftryk. I siden af fronten kan man se nogle riller, disse giver luft til de blæsere der sidder bag den nederste låge, der er selvfølgelig også riller i den side man ikke kan se på billederne.

nanoxia deep silence 5revb 8nanoxia deep silence 5revb 9nanoxia deep silence 5revb 10

Her vil jeg lige tage et lidt nærmere kig på fronten og hvad der gemmer sig bag de 2 låger. Bag den øverste låge finder vi 4x 5,25" huller til at montere diverse disk drev eller hvad man nu eller har i denne størrelse, man kan også skifte den ene ud med den adapter den var med i tilbehørs sættet til et floppy drev eller lign.  Helt i toppen ser vi teksten NANOXIA som selvfølgelig er reklame, selvfølgelig skal det være der men syntes faktisk ikke det er så kønt, det er så heldigvis gemt bag lågen. Venstre for 5,25" hullerne er der 2 stk blæser styringer som hver kan tage 3 blæsere, der skal dog et 4-pin molex stik før disse blæserstyringer er aktive, disse blæserstyringer er ikke beregnet til de helt store og meget strøm krævende blæsere (Nanoxia selv siger maks 18watt pr kanal) Helt i toppen siden af Nanoxia teksten har de valgt at placere reset knappen så den ikke fylder ovenpå kabinettet og for at gøre det generelt mere indbydende og se på. Bag den nederste låge er der placeret 2 stk af deres egne 140mm blæsere som er yderst lydløse men stadig arbejder ganske fornuftigt, disse 2 blæsere kan nemt renses eller flyttes da de også sidder i noget der ligner en låge så der kan åbnes ind til dem, i lågen er der et støvfilter monteret for at mindske støvet i PC'en. Kigger vi bag blæserne kan der nemt installeres en 280mm radiator, dog skal der fjernes 2 harddisk holdere. De 2 store låger der dækker hele fronten er selvfølgelig lyddæmpet for maksimal lydløs drift.

nanoxia deep silence 5revb 12nanoxia deep silence 5revb 13nanoxia deep silence 5revb 2

Bag på kabinettet er plads til 1 stk 120 eller 140mm blæser, og her har Nanoxia og monteret en af deres egne blæsere fra fabrikken. I toppen ses de 4 slangegennemføringer som kan skiftes ud med de 4 lukkede propper der kommer med i tilbehørssættet. Der plads til 10 PCI porte som gør dette kabinet egnet til at have et SLI opsætning sammen med man har et lydkort monteret (alt efter hvad dig bundkort understøtter) Der er lavet huller så der kan komme lidt luft ind bagved bundkortet og der er lidt huller i selve bagsiden af kabinettet, dog er der intet filter i her. I bunden er der som vi er vante til plads til en strømforsyning, under den er der et støvfilter for at der kommer knap så meget støv ind hvis man har vendt den med blæseren ned ad. Jeg har på det sidste billede vendt kabinet siden om så man kan se den lyddæmpning der er anvendt i kabinettet, lyddæmpningen giver noget vægt til kabinettet men derimod gør det også det hele lidt mere robust og mindsker resonans rigtig meget.

nanoxia deep silence 5revb 14nanoxia deep silence 5revb 1nanoxia deep silence 5revb 15

Her har vi kabinettet med siden der er pillet af. Helt til venstre i toppen kan man se den 140mm Nanoxia blæser der er monteret fra fabrikken af, og den sidder så den blæser ud af kabinettet, dem i front suger luft ind i kabinettet. Der er en god stor udskæring så man kan komme til bagsiden af kabinettet, og kigger man efter kan man ane lyddæmpningen der er monteret på den anden kabinet side. Der er fingerskruer på pladerne der dækker over pci portene.  Der er gode gummi gennemføringer i højre side og i bunden, dog syntes jeg der mangler i toppen, men dem syntes jeg flere og flere producenter ser bort fra. Der er plads til 4 stk 5,25" enheder i toppen og der er også her brugt værktøjsfri løsning som vi ser oftere og oftere. Under dem er der plads til 5 stk 3,25" tommer drev og de sidder i en holder hvor man kan tage selve harddiskholderen ud for nem montering. Under dem er der plads til 6 stk 2,5" diske, her er det hele holderen man tager ud, i siderne af denne holder sidder der gummi bøsninger for at mindske støj hvis man kører med 2,5" mekaniske diske. Til venstre for den er der endnu en holder til 3,5" diske, de holdere der skal bruges her er i tilbehørssættet. Fælles for alle disk-holderne er at de meget nemt kan tages ud eller flyttes rundt, under den holder der er i bunden af kabinettet kan der monteres en blæser i stedet for, og tager man de 2 forreste holdere ud er der masser af plads til radiator hvis man er til vandkøling. Midt i kabinettet kan vi selvfølgelig se alle ledningerne der kommer fra frontpanelet og blæserstyringerne. I bunden af kabinettet er der selvfølgelig plads til strømforsyning og der er huller i bunden så der kan komme luft ind i den hvis man har blæseren ned ad, og der er selvfølgelig støvfilter.


Konklusion

Så kom vi langt om længe til punktet, hvor jeg skal komme med mine afsluttende ord om dette Nanoxia kabinet. Jeg synes personligt at dette kabinet er super lækkert, og giver fornuftige muligheder for køling. Men det kommer vi ind på om lidt. Mit umiddelbare førstehåndsindtryk da jeg tog det ud af kassen, var super godt, alt føles som om at der virkelig er tænkt på kvalitet, og det er lige fra emballagen til de materialer som er anvendt til selve kabinettet. Jeg har sjældent set et kabinet som er pakket så godt ind, som dette, der er virkelig tænkt førstehåndsindtrykket her. Da jeg fik sat kabinettet op på bordet og fik set nærmere på det, blev jeg langt fra skuffet, jeg er generelt helt vildt med dette kabinet. Den sorte overflade er af super kvalitet, og der er ikke gået på kompromis med materialerne. Den sorte farve ligger helt jævn og har en super finish. De blæsere der er monteret fra fabrikken, er Nanoxia' egne støjsvage blæsere, hvilke performer ganske fornuftigt. Kabinettet er super robust bygget, og giver også lidt ekstra når der er sat støjdæmpnings måtter ind overalt, som der er. Det gør også at der meget sjældent vil opstå resonans fra diverse blæsere, og mekaniske harddiske. Jeg er super fan af at det er så nemt at komme til blæserne i fronten, hvis der skal renses filtre eller blæsere. Selvom der er store låger i fronten, kan der stadig komme en fornuftig mængde luft ind igennem de huller der er lavet i siden, selvfølgelig kommer der mindre luft ind end der ville ved et åbent design. Mulighederne for køling er ganske fortrinlige, kontra man tænker på at der er tænkt rigtig meget på lydløst design. Der er tænkt over, at flere folk overvejende begynder at køre med lukkede vandkøling systemer eller hjemmelavede systemer. Der kan sagtens monteres en 120mm eller 240mm radiator i fronten, også med en push/pull opsætning. I toppen er der også plads til en radiator, men dog skal det være en tynd radiator. Alt i alt synes jeg dette kabinet er super fedt, og er et jeg selv kunne finde på at bygge en PC op i.

plus

 • Designet
  Jeg er super imponeret over at man kan lave et kabinet der er så fedt sammen med at det er støjsvagt.
 • Støjsvagt
  Der er tænkt rigtig meget på hvordan man kan lave dette kabinet støjsvagt.
 • Kvalitet
  Alt er bygget super godt og robust med de rigtige materialer.
 • Kølings muligheder
  Selvom der er tænkt rigtig meget i lyddæmpning er der stadig tænkt på folk der gerne vil lege med køling.
 • Blæser styring til 6 blæsere
  Lækker at kunne styre 6 stk blæsere og tilmed af 2 kanaler.
 • Støvfiltre
  Der er støvfiltre i front og bund til de blæsere der er monteret fra fabrikken.

minus

 • Jeg har intet negativt at påpege på dette kabinet
  Alt er lavet perfekt, og det er et super sejt og støjsvagt kabinet.

overallscore10

gold

 


 

Finally we caome to the point where I have to give my final words on this Nanoxia case. I personally think that this case is super delicious, and provides reasonable opportunities for cooling. But we'll get into that in a moment. My immediate first impression when I took it out of the box, was super good, everything feels like there has really been thought of quality, and it is straight from the packaging to the materials used for the case itself. I have rarely seen a case that is packaged so well as this, there is really thought of the first impression. When I got the case up on the table and got looked at it, I was far from disappointed, I'm generally quite happy with this case. The black surface is of super quality and there is no compromise with the materials. The black color is completely smooth and has a super finish. The fans which are mounted from the factory, are Nanoxia' own quiet fans, which performs quite well. The case is super sturdy, and also provides a little extra, with the noise absorbing mats everywhere. That would also get rid of any resonance from various fans, and mechanical hard drives. I'm really a fan of it being so easy to get to the fans in the front, if you have to clean the filters or the fans. Although there are large doors in the front, you can still get a reasonable amount of air in through the holes that are made on the side, of course, there will be less air than there would with an open design. The possibilities of cooling is quite excellent, considering that there is thought a lot of a more silent design. They've also thought about more people predominantly begins to run with closed water cooling systems or homemade systems. There is room to mount a 120mm or 240mm radiator in the front, also with a push/pull setup. At the top there is also room for a radiator, but it must be a thin one. All in all I think this case is super cool, and I could definitely see myself building a PC into it.

plus

 

 

 • The design
  I'm super impressed that you can make a case that is so cool, along with it being so quiet.
 • Silent
  There is thought a lot on, how to make this case quiet.
 • Quality
  Everything is built super good and sturdy, with the right materials.
 • Cooling options
  Although there is thought very much in silencing this case, there is still thought of people who would like to play with cooling.
 • Fan control for 6 fans
  Delicious with the option to control 6 fans, and even 2 channels.
 • Dust filters
  There are dust filters mounted in the front and bottom, for the fans mounted from the factory.

minus

 • I've got nothing negative to point out on this case
  Everything is made perfectly and it's really a super cool and silent case.

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 2212 gange
Log ind for at skrive en kommentar.