Søndag, 31 august 2014 14:35

Nanoxia Deep Silence 3 - Til dig der vil have et støjfri kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så skal vi kigge på endnu et lækkert kabinet, fra Nanoxia, denne gang er det deres Deep Silence 3, som er et midi kabinet.

nanxoiads3

Nanxoia kender vi for at lave gode og stærke kabinetter, som er fyldt med lækre features.


Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: PC-Cooling
 

Bag navnet "Nanoxia" står et team af erfarne tyske udviklere, der begejstret vender deres innovative ideer til virkelighed. Høj kvalitet og specielt avancerede komponenter til konkurrencedygtige priser er det primære mål for vores arbejde. Vi lægger særlig vægt på ergonomi, støjsvage komponenter, der gør arbejdet med pc'en sjovere. Vores fokus er at tilbyde pc produkter, der giver kunderne unikke tekniske funktioner.

nanoxia logo
Desuden er en komplet serie af støjsvage kabinet blæsere, samt en bred vifte af højkvalitets kabler blevet føjet til vores portefølje.

Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: PC-Cooling
 
Case Type Midi Tower
Form Factor ATX, XL-ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
5.25 inch drive bay external 3 x
3.5 inch drive bay external 1 x (optional)
3.5 inch drive bay internal 5 x
2.5 inch drive bay internal 3 x
Case Fan (Front) 2 x 120 mm (1,300 rpm)
Case Fan (Rear) 1 x 120 mm (1,300 rpm)
Case Fan (Top) optional 2 x 120/140 mm
Case Fan (Bottom) optional 1 x 120/140 mm
Height (Approx.) 456 mm
Width (Approx.) 207 mm
Depth (Approx.) 520 mm
Material steel, plastic
Weight (Approx.) 9.3 kg
Maximum installation height of CPU coolers 165 mm
Maximum VGA Card Length 345 (430) mm

Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: PC-Cooling
 

Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: PC-Cooling

 

Nanoxia Deep Silence 3 lille20 Nanoxia Deep Silence 3 lille21

Så er vi jo kommet til det spændende. Nemlig alle de ting, der gemmer sig ude og inde i kabinettet. Det er jo et meget robust og velbygget kabinet, og jeg blev meget overrasket over da jeg første gang skulle pakke et Nanxoia kabinet op. Det er virkelig bygget godt, med tykke metalplader, som giver det en god stivhed. Dermed føles det også så meget bedre end de tynde plader, der bliver brugt til mange budget kabinetter. En anden ting som jeg elsker ved deres kabinetter, er at de er udstyret med lyddæmpning og filtre, så man er godt dækket ind. Både med støv og støj.

 

Pakkens Indhold:

 • Nanoxia Deep Silence 3
 • Monterings sæt
 • Brugsanvisning

Nanoxia Deep Silence 3 lille14 Nanoxia Deep Silence 3 lille15

Nanoxia Deep Silence 3 lille16 Nanoxia Deep Silence 3 lille17
Her tager vi et kig på fronten, som jo er meget diskret og stilrent, med lågen i toppen, som går i et med det nederste stykke, der dækker for 2 blæsere. Tager vi et kig inde bag ved lågen, kan vi se der er plads til 3 drev, og der er sat lyddæmpnings materiale ind i lågen, for at tage det støj der måtte komme her fra. Bag ved lågen, er der 2 blæserstyringer, som kan håndtere 3 blæsere hver.

Nanoxia Deep Silence 3 lille8 Nanoxia Deep Silence 3 lille9

Nanoxia Deep Silence 3 lille19
Så er det toppen og det der er inde bag ved front dækslet. der skal kigges på. Der er jo en tænd & sluk knap, samt 2 x USb 3.0, 1 x USB 2.0, og til sidst de kendte lyd ind- og udgange. Top pladen har plads til enten 2 x 120mm, eller 2 x 140mm blæsere og når de ikke bliver brugt, er der dæk plader over, med lyddæmpning på bagsiden. Bag ved den store plade, der kan tages af i fronten, er der plads til 2 x 120mm, som bliver monteret i en plastik holder, som har indbygget filter.

Nanoxia Deep Silence 3 lille13 Nanoxia Deep Silence 3 lille0

Nanoxia Deep Silence 3 lille1 Nanoxia Deep Silence 3 lille2
Nanoxia Deep Silence 3 lille4 Nanoxia Deep Silence 3 lille5
Nanoxia Deep Silence 3 lille6 Nanoxia Deep Silence 3 lille3
Så fik jeg taget siderne af, så vi kan kigge ind i det lækre kabinet. På første billede kan vi se alt det lyddæmpning der er monteret i begge sider, som jeg synes er en vildt lækker detalje. Udover det kan vi også se at der er mange gummi gennemførsler, som giver god mulighed for at bygge et flot setup, som kan vises frem til vennerne. Som det også kan ses, er der mulighed for at flytte lidt rundt i kabinettet. Det er harddisk holderne, der kan flyttes rundt med, så man kan indrette det til det man ønsker og har brug for.

Nanoxia Deep Silence 3 lille10 

Vi tager lige et hurtigt kig på bagsiden af bundkort pladen, som har godt med plads til kabler, samt små metal holdere, som man kan stripse kablerne fast i.

Nanoxia Deep Silence 3 lille11 Nanoxia Deep Silence 3 lille12
Nanoxia Deep Silence 3 lille18 
Her tager vi lige et kig på de sidste ting, der er værd at snakke om. Der er jo 7 PCI slots, samt plads til 120mm, 92mm eller 80mm blæser bag i, samt 4 gummi gennemførsler. Bunden holder på et filter til strømforsyningen, samt et hul til enten en 120mm eller en 140mm. Det kræver dog at man afmontere den harddisk holder, før den kan monteres der. Til sidst kigger vi lige nærmere på fødderne, som også har gummi på, til at tage vibrationer.


Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: PC-Cooling
 
Som jeg har givet udtryk for, så er jeg meget stor fan af det her med at lave kvalitets produkter, som dækker mange af de behov man har. Der er mange gode ting i det og det er bygget af gode og solide produkter, som kan holde i mange år. Selv til en der måske skal have den med til LAN eller andet. Dog skal man lige huske på, at med tykkere metal, kommer vægten også op og det ligger på små 10KG uden hardware i, så det bliver ret hurtigt tungt, når der kommer hardware i. Jeg kan ikke rigtigt finde noget at brokke mig over, da jeg generelt synes det indeholder mange af de ting jeg vægter højt. Hvis du er af samme mening, er det måske lige et kabinet for dig. Vi slutter af med et flot 10tal her fra.
 
plus
 • Bygge kvalitet
  Det er jo en ting jeg vægter meget højt. Jeg bliver meget skuffet når vi modtager de her tynde blik kabinetter, som bliver skæve bare man kigger forkert på det. Her er Nanoxia gode til at levere et produkt som er lavet af gode stærke materialer som holder og ser godt ud.
 • Modulært
  Jeg finder det fedt at det kan ombygges en smule inden i, så man kan flytte lidt med de harddisk holdere, eller tage dem helt ud hvis de ikke skal bruges.
 • Indbygget blæserstyring
  Med den indbyggede styring, kan man styre op til 6 blæsere fra fronten.
 • Lyddæmpning
  Det er jo udstyret med lyddæmpning, som hjælper med at tage støjen fra det hardware der nu støjer.
 
minus
Der er intet negativ at sige her.
overallscore10 
gold
 

 

As I have indicated, I am a very big fan of them making quality products that cover many of the needs you might have. There is a lot of good things in it, and it is built of good and solid materials, that can last, for many years. Even for someone, who might be taking it to a LAN party or otherwise. However, one must just remember, that with the thick metal, the weight will be around 10KG, without hardware. Therefore it will quickly become heavy, when you add hardware. I can't seem to find anything to complain about, since i generally think it contains many of the things i value highly. If your are of the same opinion, it is perhaps a case for you. We conclude a score on 10 from here.

 
plus
 • Build quality
  That's one thing I espeically focus. I get very dissapointed when we recieve these thin tin cases, that gets  offbeat just by looking at it wrong. Here is Nanoxia very good to deliver a product that is made of good strong materials that holds and look great.
 • Modular
  I find it cool that the inside is convertible a bit on the inside, so you can move around with the hard drive cage, or take em out completely if they are not needed.
 • Built-in fancontroller
  With the built-in control,you can control up to 6 fans from the front.
 • Sound damping
  It is equipped with soundproofing, which helps take the noise from the hardware that makes noice.
 
minus
Theres nothing negative to say here
 
overallscore10
gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Læst 1142 gange
Log ind for at skrive en kommentar.