Onsdag, 21 august 2013 18:00

Nanoxia Deep Silence 1 - Et kabinet fuld af features

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du på udkig efter et nyt kabinet som byder på mange muligheder og fed stil?

Silencer1-ny

Så er det måske Nanoxia Deep Silence 1 der passer ind i dit projekt.


Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 813,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Bag navnet "Nanoxia" står et team af erfarne tyske udviklere, der begejstret vender deres innovative ideer til virkelighed. Høj kvalitet og specielt avancerede komponenter til konkurrencedygtige priser er det primære mål for vores arbejde. Vi lægger særlig vægt på ergonomi, støjsvage komponenter, der gør arbejdet med pc'en sjovere. Vores fokus er at tilbyde pc produkter, der giver kunderne unikke tekniske funktioner.

nanoxia logo
Desuden er en komplet serie af støjsvage kabinet blæsere, samt en bred vifte af højkvalitets kabler blevet føjet til vores portefølje.

Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 813,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Model Deep Silence 1
Case Type Midi Tower
Form Factor ATX, XL-ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
5.25 inch drive bay external 3 x
3.5 inch drive bay external 1 x (optional)
2.5/3.5 inch drive bay internal 8 x
Case Fan (Front) 2 x 120 mm (1,300 rpm)
Case Fan (Rear) 1 x 140 mm (1,100 rpm)
Case Fan (Top) Optional 2 x 120/140 mm
Case Fan (Bottom) Optional 1 x 120/140 mm
Case Fan (Left Sidepanel) Optional 1 x 120/140 mm
Height (Approx.) 517 mm
Width (Approx.) 220 mm
Depth (Approx.) 532 mm
Material Steel, Plastic
Weight (Approx.) 11,34 kg
Maximum installation height of CPU coolers 185 mm
Maximum VGA Card Length 315 (445) mm

Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 813,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 


Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 813,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pic26

Dette kabinet er bygget op i et meget stilet og stilrent design som det tydeligt ses. Selvom det måske ser diskret ud når man ser det udefra, så byder det på en masse små og virkelig lækre detaljer - som er meget gennemtænkt og yderst velfungerende. Kabinettet er opbygget af stål og plastik, som giver det et godt stabilt fundament - så det ikke er blødt og slasket.

Pic22

Der medfølger også lidt ekstra ting som kan være ganske nyttige at bruge i dette kabinet.

Pakkens indhold:

 • Nanoxia Deep Silence 1
 • 8-Pins folænger kabel
 • Monteringssæt
 • Gummi-propper til vandkøling hulder
 • Adapter fra 5.25" til 3.5"

Pic1 Pic33

Pic34 Pic0

Fronten byder på en række ting som er ret smarte. Det første vi ser er lyddæmpningen i fronten som sørger for at dæmpe støjen, der måtte komme fra fronten. Derefter er der hele fronten som har følgende funktioner, blæserstyring som kan styre op til 6 blæsere, en reset knap, 3 x 5.25" bays, og plads til to blæsere af størrelsen 120/140mm. Foran pladserne til blæserne er der lavet to støvfiltre som fanger alt det støv som vi ikke så gerne ser inde i selve kabinettet. Disse støvfiltre er ganske nemme at rengøre, da de kan skydes ud af de holdere de er monteret i. Lågerne er udstyret med en lille magnet som sørger for at holde dem lukket, men ikke mere end at et optisk drev kan skubbe lågen op.

Pic2 Pic3

Pic5

Toppen har også lidt at byde på, her har vi tænd og sluk knappen som er af den slags der ikke skal trykkes ret langt ned, nøjagtig som vi kender det fra en bærbar computer. Toppen huser også et lille panel der nemt kan poppes op ved at trykke ovenpå den. Dette panel indeholder 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, samt lyd ind og ud. Til sidst kommer vi til en af de ting som jeg synes er virkelig flot lavet og godt tænkt, toppen har en stor plade som kan åbnes ved hjælp af den lille skyde knap der sidder på siden af kabinettet og der får de øverste blæsere så mulighed for at komme af med deres luft - dette synes jeg er rigtig godt lavet, da man med denne funktion slipper for at der kommer støv ned i kabinettet, og ikke mindst ser det bare knald hamrende godt ud.

Pic6 Pic7

Pic8

Siden har også plads til enten en 120 eller en stor 140mm blæser, ved denne montering er der selvfølgelig også støvfiltre bagpå som man kan montere sammen med blæseren, så vi ikke får støv ind den vej.

Pic9 Pic10

Pic14 Pic12

Nu kommer vi til det som virkelig er spændende. Indmaden er noget for sig selv, der er tænkt ultrolig meget over at udnytte pladsen bedst muligt og gøre det så smart og nemt at det bliver en leg at bygge et lækker system op. Der er mulighed for at flytte rundt på harddiskburene, som kan rumme op til 8 harddiske i alt. Man kan også flytte dem helt fra den originale placering og dermed få plads til en 240mm radiator i fronten, så der kan bygges et stort vandkølingssystem i kabinettet. Toppen byder også på plads til en stor radiator eller 2 x 120/140mm blæsere.

Pic15 Pic17

Pic18

Når vi kommer til bagsiden af kabinettet, så kan vi se at der er masser af gummi-gennemførsler til ledninger - så man kan lave en flot ledningsførsel til alle komponenter og så er det nemt at gemme kablerne væk på bagsiden af bundkortpladen.


Produktet er udlånt af: Nanoxia
Prisen på produktet: 813,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Så er tiden kommet til den endelige konklusion, jeg må sige at jeg overordnet er meget tilfreds med dette kabinet, da det har så mange smarte funktioner og dermed gør det utroligt nemt at bygge en computer som indeholder lige det man ønsker. Der er plads til både en stor luft køler og massevis af harddiske, eller en ordentlig omgang vandkøling til den hårde overclocker - også er det hele gemt inde bag et super flot ydre.
 
plus
 • Alsidig og fuld af features
  Så er det tid til at påpege de ting som gør dette kabinet til en hård konkurrent overfor andre medspillere. Der er så mange måder at bygge dette op på, at det kan tilpasses stort set alles behov og det gør det til et kabinet der er meget mere alsidig end så mange andre. Det kan godt minde om Fractal Design's Define serie, men bare i en mere udbygget udgave til dem der vil have det ultimative kabinet.
 • Et fornuftigt køb
  Det som gør dette kabinet smart og til et fornuftigt køb er at det er så nemt at få tilpasset så det kan rumme mange ting uden at det skal moddes eller laves om på, alt dette er klaret fra fabrikken og det er fornuftigt!
 
minus
 • Dårlig plastik og siderne er svære at få på
  Nogle at platik delende ville jeg gerne have set været af en højere kvalitet, også er siderne ikke så nemme at få på når de først har været taget af. Dette kunne sikkert løses med en anden måde at montere dem på, da det blot er den standard måden som de fleste producenter gør brug af. Så her ser jeg gerne lidt nytænkning, når nu alt det andet er så godt udført.
overallscore7 
silver
 

 
So the time has come to the final conclusion. I must say that I'm overall very pleased with this case, as it has so many cool features and thus makes it incredibly easy to build a computer that contains just what you want. There is room for a large radiator and lots of hard drives, or a proper water cooling system for the tough overclocker - also it's all hidden behind a super nice exterior.
 
plus
 • Versatile and full of features
  It's time to point out the things that makes this case a tough competitor to other fellow players. There are so many ways to build this up to the fact that it can be adapted to virtually everyone's needs and it makes for a case that is much more versatile than many others. It may remind you of Fractal Design's Define series, but just in a more developed version for those who want the ultimate case.
 • A reasonable purchase
  What makes this case smart and a reasonable purchase is that it is so easy to get customized so that it can accommodate many things without having to mod it or to change anything, all this is done at the factory and it makes sense!
 
minus
 • Bad plastic and the sides are hard to get on
  Some of the plastic parts I would have liked to had been of a higher quality, also the sides not that easy to get on once they have been removed. This could probably be solved with a different way to mount them, as it is simply the standard way that most manufacturers make use of. So here I would like to see some innovation, now that everything else is so well done.
 
overallscore7
silver
Læst 845 gange
Log ind for at skrive en kommentar.