Onsdag, 22 januar 2014 14:31

Lian Li PC-V360

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Lian Li er en af de ældste indenfor produktion og design af kabinetter, og ser man på deres kabinetter, er der én ting som går igen hver evigt eneste gang og det er stilen. Det stilrene design og deres eloxerede aluminiums kabinetter er to af de ting, som bedst beskriver Lian Li.

lian li pc v360

Deres PC-V360 er på ingen måder en undtagelse, kabinettet er virkelig enestående og elegant af udseende. Kvaliteten er i top og funktionaliteten er knivskarp.


Produktet er udlånt af: Lian Li
Prisen på produktet: 821,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Lian Li blev grundlagt tilbage i 1983. De er en af de største og mest omtalte producenter af aluminiums kabinetter.
lian li logo
Lian Li har over 20 års erfaring inden for computer-verden, og producere nogle af de bedste kabinetter. Deres enestående kvalitet har indtjent dem en ISO 9001-certificering af alle deres produkter. Derudover er der kvalitetssikring med 2 års garanti på størstedelen af deres produkter.

Produktet er udlånt af: Lian Li
Prisen på produktet: 821,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Model PC-V360
Case Type Mid Tower Chassis
Dimensions (W) 180mm
(H) 388mm
(D) 480mm
Color Black
Silver
Front bezel Material Aluminum
Side Panel Aluminum
Body Material Aluminum
Net Weight 4.77 kg
5.25" drive bay (External) 1
3.5" drive bay (External) None
HDD bay 3.5" HDD x5
2.5" HDD x3
Expansion Slot 4
Motherboard Micro-ATX
System Fan (Front) 140mm Fan x1
System Fan (Top) 120mm Fan x1
System Fan (Side) 120mm Fan x2(Optional)
I/O Ports USB3.0 x 2
HD Audio
Maximum Compatibility VGA Card length: 310mm
PSU length: 280mm
CPU cooler height: 120mm
PSU ATX PSU (Optional)
Package Dimensions (W)235mm
(H)458mm
(D)542mm
Gross Weight 5.5 kg

Produktet er udlånt af: Lian Li
Prisen på produktet: 821,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

pc-v360small 18

Pakkens indhold:

 • Lian Li PC-V360
 • Diverse skruer, beslag og gummimanchetter
 • Brugsanvisning

pc-v360small 2 pc-v360small 6

På venstre sidepanel er der en lille udskæring, hvor der efterfølgende er påsat mesh, og her er der mulighed for at montere op til 2x120mm blæsere, eller en 240mm radiator til vandkøling. Dette gør kabinettet utroligt attraktivt, da flere og flere ønsker at vandkøle deres computere, fremfor at køre med luftkøling, både grundet støjen mange luftkølere producere, men også af hensyn til kølingen af ens komponenter. Højre sidepanel er stilren og helt plain, og dog, Lian Li har placeret 2 x USB 3.0 porte samt indgang til headset og mikrofon, og man må sige at de har formået at placere disse tilslutninger utrolig flot og stilet.

pc-v360small 1 pc-v360small 5

Fronten er ingen undtagelse, hvad angår det stilrene design, da det eneste vi finder på fronten er en dækplade, som dækker over pladsen til et 5.25" optisk drev, lige nedenunder er tænd/sluk knappen og helt nederst er Lian Li's logo placeret. Alt i alt virkelig rent og stilet. På bagsiden af kabinettet, finder vi alle de gængse ting som PCI slots, og en ramme til montering af strømforsyning. Hvis ikke i allerede har opdaget det, hvilket tog mig lang tid, så er der ingen skruer til fastspænding af sidepanelerne, og i tænker sikkert "WHAT, HOW, WHY?", det gjorde jeg i hvert fald. Men det smarte her er, at sidepanelerne sidder fast uden brug af skruer, og skal blot "hives" af, og længere nede i anmeldelsen vil jeg vise hvordan disse sidepaneler sidder fastspændt.

pc-v360small 9 pc-v360small 10

Nu er det tid til et kig på indersiden af kabinettet, og ved første øjekast tænkte jeg "hvorfor har de ikke holdt stilen indvendigt?", og svaret dertil er, jeg ved det simpelthen ikke. Om ikke andet, så er det jo ikke ret ofte man ser indersiden. Men der er sørget for mange muligheder, for flot og simpel kabelføring, samt mulighed for at fjerne harddiskburet i midten og i bunden, og derved gøre plads til montering af de største grafikkort på markedet. Dertil skal der siges at den lille "låge" på venstre side, er der mulighed for at montere 2x120mm blæsere, eller en 240mm radiator til vandkøling. Denne lille "låge" sidder fast ved hjælp af to fingreskruer, og kan helt fjernes hvis man ønsker dette.

pc-v360small 12 pc-v360small 13

Her ses de to harddiskbure afmonteret, og dette giver efterfølgende masser af plads til montering af de store grafikkort, som Nvidia's GTX Titan mfl. I fronten sidder der 1x140mm premonteret blæser, som sørger for frisk og køling luft til ens komponenter.

pc-v360small 16 pc-v360small 15

I bunden er der en masse perforerede huller i pladen, og derunder sidder der et lille støvfilter, dette støvfilter kan let og uden besvær fjernes for rengøring/rensning af støv.

pc-v360small 3 pc-v360small 4

Her har vi et close-up af de 2 x USB 3.0 porte, samt indgangene til headset og mikrofon. Lige ovenover disse porte, er der en masse små udskæringer, og disse sørger for at blæseren inde bagved kan trække luft ind i kabinettet.

pc-v360small 7 pc-v360small 8

Ligeledes har vi her et par close-ups af dækpladenm samt Lian Li logoet i bunden af fronten.

pc-v360small 17 pc-v360small 14

Som lovet tidligere, har vi her et par billeder af sidepanelet, samt siden af kabinettet hvor sidepanelet sidder fast. Som man kan se på sidepanelet, er der en masse små påsatte plast stykker, disse hæfter sig fast inde i de dertilhørende låse på kabinet-delen, som gør at man uden brug af skruer, kan montere sidepanelet.

pc-v360small 11

Kabinettet kommer også med én premonteret 120mm blæser i toppen af kabinettet. Lian Li gør brug af det man kalder overtryk i kabinettet, hvilket betyder at man sørger for at der kommer en større mængde luft ind i kabinettet, end mængden der bliver blæst ud igen. Dette gør at alle ens komponenter får den tilstrækkelige mængde luft som disse har brug for, men afhjælper også mængden af støv som hober sig op inde i kabinettet.


Produktet er udlånt af: Lian Li
Prisen på produktet: 821,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Vi har nu taget et kig på alt fra A-Z og der bør ikke være nogen tvivl om at dette kabinet er et mesterværk fra ende til anden. Lian Li's PC-V360 er et absolut stilrent kabinet, med øje for detaljerne og kvaliteten.
 
plus
 • Stilrent design og top kvalitet
  PC-V360 byder på et virkelig lækkert, flot og stilrent design, og er kvalitetsmæssigt er i toppen af skalaen, og dette bør kunne få enhver til at trække på smilebåndet.
 • Vægten
  Kabinettet har en virkelig lav kampvægt på 4.77 kg som gør det til et utrolig let kabinet.
 • Mulighed for vandkøling
  PC-V360 byder på mulighed for monteret af et kompakt vandkølingssystem, hvilket mange gør brug af i dag.
 
minus
 • For få støvfiltre
  Der er alt for få støvfiltre, og det eneste der er, er der ikke monteret nogen blæser ved, eller mulighed for det.
overallscore9 
silver
 

 
We've now taken a look at everything from A-Z and there should be no doubt that this case is a masterpiece from the beginning to the end. Lian Li's PC-V360 is a very stylish case, with an eye for detail and quality.
 
plus
 • Stylish design and top quality
  PC-V360 offers a really nice, beautiful and stylish design and quality are at the top of the scale, and this should make anyone smile.
 • The weight
  The case has a really low fighting weight of only 4.77 kg, which makes it an incredibly lightweight case.
 • Possibility of water cooling
  PC-V360 offers the possibility of mounting a compact water cooling system, which many uses today.
 
minus
 • Too few dust filters
  There are too few dust filters, and the only one there is, has no fan mounted, or has the options for it.
 
overallscore9
silver
Læst 1593 gange
Log ind for at skrive en kommentar.