Søndag, 02 juni 2013 21:21

Lian Li A76 - Det mest kvalitetsbevidste kabinet til dato

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi har fået et produkt til test fra en ny producent, Lian Li. Lian Li står bag nogen af de bedst designede og mest veludførte kabinetter på markedet.

lianlia76

Kabinettet som vi har fået til anmeldelse, er deres A76 som byder på en række lækre features og funktioner, samt mulighed for montering af udvidet-ATX bundkort.


Produktet er udlånt af: Lian Li
Prisen på produktet: 1834,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Lian Li blev grundlagt tilbage i 1983. De er en af de største og mest omtalte producenter af aluminiums kabinetter.

lian li logo

Lian Li har over 20 års erfaring inden for computer-verden, og producere nogle af de bedste kabinetter. Deres enestående kvalitet har indtjent dem en ISO 9001-certificering af alle deres produkter. Derudover er der kvalitetssikring med 2 års garanti på størstedelen af deres produkter.


Produktet er udlånt af: Lian Li
Prisen på produktet: 1834,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Model PC-A76
Case Type Full tower chassis
Dimensions (W) 220mm
(H) 585mm
(D) 615mm
Front bezel Material Aluminum
Color All Black
Side Panel Aluminium
Body Material Aluminum
Net Weight 9.5 kg
5.25" drive bay (External) 2
3.5" drive bay (External) None
HDD bay  3.5-Inch HDD x12
2.5-Inch HDD x3 (Using 3.5-inch Bays)
Expansion Slot 11
Motherboard HPTX
E-ATX
ATX
Micro-ATX
System Fan (Front) 140mm Fan x 3
System Fan (Top) None
System Fan (Rear) 120mm Fan x 1
I/O Ports USB 3.0 x 2
USB 2.0 x 2
HD Audio
Maximum Compatibility VGA Card length: 360mm
PSU length: 360mm
CPU cooler height:170mm
Package Dimensions (W) 285mm
(H) 710mm
(D) 683mm
Gross Weight 11.7 kg

Produktet er udlånt af: Lian Li
Prisen på produktet: 1834,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

thumb0 thumb1

Det er længe siden vi har anmeldt et kabinet som udelukkende er lavet af aluminium. Det gode ved aluminiums kabinetter er at de ikke vejer så meget, og derved er lettere at transportere rundt, hvis man eventuelt skal til LAN events o.lign. Dog har de fleste aluminiums kabinetter også den svaghed, at de lettere bliver bulet, da aluminium er et bløde materiale end stål. Denne svaghed har Lian Li's A76 dog ikke, da de har brugt en lidt tykkere type aluminium. Som størstedelen af Lian Li's kabinetter, er deres A76 holdt i den unikke og meget stilrene Lian Li stil. Venstre sidepanel ser umiddelbart helt plan ud, men bagerst på sidepanelet er der faktisk mulighed for at montere to 140mm blæsere. Disse huller er dog dækket af med to stykker aluminium, som er skruet fast på bagsiden af panelet.

thumb20

Pakkens indhold:

 • Lian Li A76
 • Buzzer
 • USB 3.0 til USB 2.0 omformer
 • Strips
 • Skruetrækker
 • Afstandsstykker
 • Møtrikker til afstandsstykker
 • Anti-vibrations ringe til 2.5"/3.5" harddiskholdere
 • Fingerskruer til 2.5"/3.5" harddiske
 • Fingerskruer til optiske dreve
 • Støvfilter til de øverste blæsere - samt skruer til montering af blæsere
 • PCI kort holdere + fingerskruer til montering af PCI kort holdere
 • Fingerskruer til montering af bundkort - korte og lange
 • Skruer til montering af strømforsyning
 • Opbevaringskasse til reservedele

thumb2 thumb3

I fronten er der monteret en låge, som kan låses med de medfølgende nøgler. Denne låge er virkelig praktisk hvis man ønsker et absolut stilrent design. Inde bagved finder vi plads til montering af to optiske 5.25" dreve. Derudover gemmer fronten på tre 140mm blæsere, som sørger for at sende en masse kølig luft indtil ens hardware.

thumb4 thumb6

Bagved lågen finder vi også 2 LED'er, som viser om systemet er tændt og om der er aktivitet på harddiskene. Selve lågen holder sig lukket ved hjælp af et kugle-system.

thumb11 thumb12

thumb13

Toppen byder på plads til montering af yderligere to 120mm blæsere, samt tænd/sluk knap og en reset knap. Derudover gemmer der sig et lille kontrolpanel under den lille låge i fronten. Når denne låge skubbes tilbage, får man adgang til to USB 3.0 porte, to USB 2.0 porte, samt lyd-indgange og udgange.

thumb7 thumb8

thumb9 thumb10

Højre sidepanel er helt plan og stilren, og byder ikke på plads til montering af blæsere o.lign. På bagsiden af kabinettet er der pre-monteret én 120mm blæser, som sørger for at sende den varme luft ud af kabinettet. Det er også på bagsiden vi finder den velkendte PSU-ramme til montering af strømforsyning, samt gennemføringshuller til vandkøling.

thumb14 thumb15

Det lange aluminiumsstykke i midten er hvor man montere de medfølgende PCI kort holdere, som er med til at støtte ens kort og er især en fordel hvis man kører med en af de tungere grafikkort på markedet. Kabinettet understøtter desuden de store udvidet-ATX bundkort, og byder på i alt 11 PCI slots. Der er desuden plads til montering af en hel del harddiske, både i størrelsen 2.5" og 3.5". Der er i alt plads til montering af 12 x 3.5" harddiske, samt 3 x 2.5" harddisk (kræver at man bruger 3.5" pladserne). Der er desuden påsat gummistykker på skinnerne til strømforsyning, så man undgår at ridse sin strømforsyning.

thumb16 thumb17

Dette er virkelig smart og har ikke set noget lignende før. Når man har monteret sine harddiske, løsner man blot for de to fingerskruer på siden af harddiske burene, og lader slidsken falde ned i bunden hvorefter man spænder de to fingerskruer igen, herefter er ens harddiske låst godt og grundigt fast. Dette er virkelig en smart funktion! Derudover byder indersiden af kabinettet på en lækker og god kabelføring, med gummigennemføringer i alle huller, så man undgår at rive hul på sine kabler.

thumb18

På undersiden af kabinettet, lige under strømforsyningen sidder der er støvfilter som sørger for at ens strømforsyning ikke hiver en masse uønsket skidt og snavs med ind. Kabinettet støtter på 4 lækre gummifødder som sørger for at du ikke ridser underlaget, som kabinettet står på.


Produktet er udlånt af: Lian Li
Prisen på produktet: 1834,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Så er det tid til en overall bedømmelse af Lian Li's A76. Der skal efterhånden meget til at overraske mig, men Lian Li's A76 kabinet har virkelig gjort det! Et full-tower kabinet lavet udelukkende af aluminium, som ikke blot er konstrueret virkelig godt, men byder også på en masse features og funktioner som virker, og ikke blot er til pynt. Kvaliteten er i højsædet og der er ikke lagt fingre imellem.
 
plus
 • Lian Li har igennem længere tid været en af de mest dominerende producenter
  På kabinet-markedet, og deres A76 skuffer på ingen måder! Der er ingen tvivl om at det er nogle af de bedste designere der står bag dette pragtfulde kabinet.
 • Innovation er en af Lian Li's stærke sider
  De formår altid at overgå sig selv, og med deres A76 har de gjort det igen!
 • Kvaliteten er som sagt i højsædet
  Og Lian Li's A76 er udelukkende lavet af kvalitets materialer, som tilsammen giver kabinettet sin stærke konstruktion og lave vægt.
 • Lian Li medsender en udførlig brugsanvisning
  Med til kabinettet, som beskriver hvordan du montere samtlige dele, trin for trin. Har du blot lidt teknisk snilde, er det en leg at montere din hardware i Lian Li's A76.
 • Som vi ofte ser, hænger pris og kvalitet sammen
  Og med Lian Li's A76 får du et af de absolut bedste kvalitets kabinetter på markedet.
 
minus
 • Intet.
overallscore10 
gold
 

 
It's time for the overall rating of Lian Li's A76. After all it takes a lot to surprise me, but Lian Li's A76 case has really done a fantastic job, surprising me! A full-tower case made entirely of aluminium, which isn't only designed extremely well, but also offers a lot of features and functions that works, and not only for decoration. Quality is the top priority and there hasn't been spared on anything.
 
plus
 • Lian Li have long been one of the most dominant manufacturers of the case-market
  And their A76 doesn't disappoint in any ways! There has without a doubt been some of the best designers behind this magnificent case.
 • Innovation is one of Lian Li's most powerful sides
  Somehow they always manage to outdo themselves, and with their A76 they've done it once again!
 • The quality is in focus
  And Lian Li's A76 is made exclusively of quality materials, which gives the case its strong construction and low weight.
 • Lian Li encloses a detailed manual
  Together with the case, which describes how to install all parts, step by step. If you've got just a little technical skill, it should be a breeze to install your own hardware in Lian Li's A76.
 • The price and quality often goes together
  And with Lian Li's A76 you'll get one of the very best quality cases on the market.
 
minus
 • Nothing.
 
overallscore10
gold
Læst 1178 gange
Log ind for at skrive en kommentar.