Torsdag, 21 august 2014 15:21

LC Power Pro Silent Thunder 930b - Et smart kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

LC Power er ude med et nyt kabinet, modellen  LC Power Pro Silent Thunder 930br, som er til dem der vil have et kabinet med mange muligheder.

lcpower930b

Det er et fedt kabinet med plads til det hele.


Produktet er udlånt af: LC Power
Prisen på produktet: 263,-
Produktet kan købes her: Getgoods.de
 

LC Power, blev et varemærke for Silent Power Electronics GmbH grundlagt for over ti år siden i Düsseldorf-området og i Europa. LC Power er en etableret producent af pc-strømforsyninger, kabinetter og tilbehør, og all-in-one og tablet computersystemer.

 lc power logo
Gennem kontinuerlig innovation og faglige ekspertise af vores medarbejdere er produktsortimentet løbende udvidet, forbedret og opdateret til den nyeste teknologi. Produkterne fra LC-Power adskiller sig primært gennem deres høje kvalitet og en meget god værdi for pengene.

Produktet er udlånt af: LC Power
Prisen på produktet: 263,-
Produktet kan købes her: Getgoods.de
 
Case type Midi-Tower
Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Drive bays 8,89cm/3.5" external 1
Drive bays 13,34cm/5.25" external 2
Drive bays 13,34cm/5.25" internal -
Drive bays 8,89cm/3.5" internal 4
Drive bays 6,35cm/2,5[ESC#Q],3 (if no 3,5" internal is built in)  
PCI slots 7 (screwable)
Case fans standard / maximal 2/8 - front: 3x 120 mm; top: 2x 120 mm; lateral: 2x 120 mm; back: 1x 80/120 mm
Firewire port -
Audio port HD Audio / AC97
USB 3.0 port 2
USB 2.0 port -
eSATA port -
Case material metal
Case dimensions h x w x d 485 x 200 x 480 mm
Cage dimensions h x w x d 430 x 185 x 430 mm
Graphic cards up to 340 mm
CPU cooler up to 150 mm
Weight (retail) 6,41 kg
Weight (case) 5,34 kg
Mark of conformity CE
Case colour black
Front panel colour black mesh look

Produktet er udlånt af: LC Power
Prisen på produktet: 263,-
Produktet kan købes her: Getgoods.de
 
Vi skal i dag kigge på dette kabinet fra LC Power, det er deres LC Power Pro Silent Thunder 930b det drejer sig om. På billederne neden under vil jeg gennemgå kabinettet så i kan få en fornemmelse af hvad det kan tilbyde.

LC power pro 930b silent thunder0 LC power pro 930b silent thunder9    

Pakkens indhold :

 • Kabinet
 • Monteringsskruer
 • 3 X Harddiskholder
 • Strips

LC power pro 930b silent thunder1 LC power pro 930b silent thunder8

Kabinettet har mange fede detaljer, der er monteret  2 x 120mm fans i fronten hvor af den ene kan flyttes frem og tilbage, og den anden sidder så den køler harddisk bay, så der kan virkelig komme noget luft ind i kabinettet. Der er plads til et dvd-drev som monteres under det øverst dæksel så det bliver skjult, det vises lidt længere nede på side. yderligere er der plads til et 5,25" drev eller hvad det nu måttet være og til sidste et floppy drev eller noget andet i den størrelse. Alle de drev man montere er værktøjs frie så de er nemme at montere og afmontere.

LC power pro 930b silent thunder3 LC power pro 930b silent thunder5

LC power pro 930b silent thunder4 

Bag på kabinettet er der plads til at montere fra bunden af, en strømforsyning i standart størrelse, og længere oppe 7 pci/pci-e indstikskort, I/O panel som medfølger bundkoret, en 120 mm blæser, og til sidst 3 huller med gummikant til gennemføring af ekstern vandkøling system. En lille fed detalje er i toppen hvor der er plads til at man kan montere en 240 mm radiator til et vandkøling system eller 2 X 120mm blæsere, ligesom der også er plads til at montere 2 x 120 blæsere i siden af kabinettet.

LC power pro 930b silent thunder6 LC power pro 930b silent thunder2    

På toppen ses der 2 x USB 3.0 og lyd/mikrofon udtag samt power knappen. På bagsiden af kabinettet er der lavet plads til ledninger, så de kan bliver skjult bag ved bundkortet. Der er 20mm der hvor den er udlagt og 12mm der hvor den ikke er.

LC power pro 930b silent thunder10

Her ses kabinettet inden montering af hardware. Hvor der er god plads til ATX, Micro-ATX, Mini-ITX bundkort. Og hvor man igen kan se den blæser der kan flyttes frem og tilbage.

LC power pro 930b silent thunder11 LC power pro 930b silent thunder12  

Her har jeg monteret en strømforsyning og begyndt at trække ledningerne over på bagsiden så de bliver skjult. lidt en skam der ikke er gummi kanter i hulleren.

LC power pro 930b silent thunder13 LC power pro 930b silent thunder14 

Så kom bundkortet på plads. Og en harddisk er blevet monteret i de medfølgende beslag, de var lidt svære at få til at side ordentligt men efter lidt tid lykkedes det. Der er plads til 3 X 3,5" diske, desværre er der ikke plads til nogle 2,5" diske, ikke uden man får dem til at sidde i 3,5" plads.

LC power pro 930b silent thunder15 LC power pro 930b silent thunder17  

Her ses kabinettet fuldt monteret med min test computer. En lille detalje jeg synes er lidt fed er at når man åbner dvd-drevet, skubber den det lille dæksel til side og komme ud. Det gør at man ikke skal have et sort drev.

LC power pro 930b silent thunder16   

Så kom der strøm på og her kan man se det blå lys i power og harddisk led's. Her kan man også se den detalje der er lavet på toppen til en radiator eller blæsere, samt detaljen på fronten hvor der sidder 2 X 120mm blæsere bagved.


Produktet er udlånt af: LC Power
Prisen på produktet: 263,-
Produktet kan købes her: Getgoods.de
 

Min samlede vurdering at dette kabinet. Jeg synes i det store træk at det er et godt kabinet, nem at montere hardware i, lige bortset fra harddisken, den skabte lidt problemer med de beslag der er med men til sidst fik jeg det til at sidde som det skal. Jeg synes godt der kunne gøres lidt mere ved plade samlingerne da de virker lidt skrøbelige. Men alt i alt er godt kabinet, med et fedt udsende og med god plads, Der er plads til 3 x 3,5" harddiske i kabinettet. Omkring kabinettets airflow, så bliver LC Power Pro Silent Thunder 930b solgt med 2 blæsere, men det er muligt at installere op til 6 blæsere ekstra, hvilket giver en sum af hele 8 blæsere. Ellers kan det nævnes at LC Power Pro Silent Thunder 930b kabinettet har hele 7 ekspansionslots, VGA-holder, CPU-køler udskiftningshul, 2 pladser til 5,25" drev og 2 til 2,5" drev, alle drev monteres med de smarte klemmer så man ikke skal skrue dem fast som man har skullet før hen. Så det må virkelig siges at være et kabinet rigt på features. Jeg kunne godt tænke mig at det var lidt mere modulær så man eksempel vis kunne tage Hdd buret eller 5.25" buret ud, så man kunne få lidt mere airflow i kabinettet, da jeg ikke synes det er 100 % i orden. Jeg giver det en score på 6 på baggrund af at jeg synes det er lidt "billigt" lavet alt er nittet sammen så man ikke kan modulære noget der i, hvilket jeg synes er en skam da man sjældent bruger det hele der i, eksempel vis har jeg ikke har nogle 5.25" drev og kun en SSD, så i mit tilfælde kunne jeg godt tage 5.25" buret og harddisk buret ud for at få lidt bedre airflow i kabinettet. 

 
plus
 • Design

Rigtig fedt design til en gamer computer

 • Montering

Monteringen af hardware gik smarte frit

 
minus
 • Kabelføring

Der mangler gummi kanter på alle huller, det er en stor mangel da det jo kan beskadig ledningerne

 • Støvfilter

Jeg kunne godt tænke mig der var støvfilter med til alle fans huller.

 • Ikke modulær

Man kan ikke pille nogen af monterings burene ud.

 • Ingen plads til 2,5" diske

Der synes jeg er en skam, da man ikke kan monter en SSD disk.

overallscore6 
silver
 

 
My overall assessment on this cabinet. I think in broad terms that it is a good cabinet, easy to install hardware, apart from the hard drive, it created some problems with the fittings are with but eventually I got it to fit properly. I think that more work should be done at the assembly, as it seems a little fragile. But all in all, good housing, with a cool look and with good space, there is room for 3 x 3.5 "hard drives in the enclosure. Around chassis airflow, then the LC Power Pro Silent Thunder 930B is sold with 2 fans, but it is possible to install up to 6 fans, giving a sum of all 8 fans. Otherwise, it may be mentioned that LC Power Pro Silent Thunder 930B chassis has seven expansion slots, VGA mounting, CPU cooler replacing hole, 2 spaces to 5, 25 "drive and 2 to 2.5" drives, all drives installed with the smart terminals so you do not need to screw them in place as you had to before. So it must really be said to be a cabinet rich in features., I would like that it was a little more modular one example, you should be able to take HDD cage or 5.25 "cage out, so you could get a little more airflow in the cabinet because I do not think it's working 100%. I give it a score of 6 on the basis that I think it's a little cheaply made all riveted together so you can´t move something around, which I think is a shame because you rarely use it all, for example some do not have any 5.25 "drive and only an SSD, so in my case I could take 5.25" cage and hard drive cage out to get a little better airflow in the cabinet.
 
plus
 • Design

Very cool design for a gamer computer

 • Mounting

The mounting of the hardware was tool free

 
minus
 • Cable management

There is no rubber edges in all holes, it is a great shortage since it is can damage the wires

 • Dust

I would like there was dust filter for all fans of holes.

 • Not modular

You can not remove any of the mounting cages.

 • No room for 2.5 "disks

I think that's a shame, since you cant install an SSD disk.

 
overallscore9
silver
Læst 2486 gange
Log ind for at skrive en kommentar.