Lørdag, 01 februar 2014 11:21

InWin 904

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag skal vi kigge på et atypisk kabinet fra InWin, der er tale om deres nye 904.

Start-billede-inwin

Her er der lagt op til et kabinet som ikke kan måles med noget andet på markedet.


Produktet er udlånt af: InWin
Prisen på produktet: 1390,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk
 

InWin Development Inc., er en producent af professionelle computer kabinetter, strømforsyninger og digitale lagermedier. De er en af de førende udbydere af kabinet løsninger til systemintegratorer over hele verden. Grundlagt i 1986, In Win leverer høj kvalitets kabinetter, der overholder alle sikkerhedsregler, samt uovertruffen kundeservice.

inwin logo

InWin er blevet en førende, top-notch producent af kerneteknologi for at imødekomme markedets og forbrugernes behov og krav. Virksomhedens ledelse har lagt et stærkt fundament i form af otte store elementer: Innovation, Service, Speed​​, Value, Safety, Warmth, Faithfulness og Diligence. Disse elementer hjælper In Win med at forblive førende inden for erhvervslivet og også hjælpe med at skelne os fra vores konkurrenter.

Produktet er udlånt af: InWin
Prisen på produktet: 1390,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk
 
Case Size Mid Tower Chassis
Material 2mm/4mm Aluminum
Tempered Glass
External Drive Bay 5.25" x 1
Internal Drive Bay 3.5" / 2.5" SATA HDD EZ-Swap Module x 3
2.5" x 2
M/B Form Factor ATX / Micro-ATX
Power Supply ATX 12V, PSII and EPS Up to 180mm
I/O Port USB3.0 x 4, HD Audio
Expansion Slot PCI-E / PCI / AGP Slot x 8
Supports High-end Graphic Card Up to 360mm
Thermal Solution Supports
- 90mm Rear Fan x 1
- 140mm Bottom Fan x 1
- 120/140mm Liquid Cooling Radiator
- CPU heatsink up to 145mm
Product Dimensions (H x W x D) 490 x 192 x 490mm
19.3" x 7.6" x 19.3"

Produktet er udlånt af: InWin
Prisen på produktet: 1390,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk

 


Produktet er udlånt af: InWin
Prisen på produktet: 1390,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk
 

pic0

Så er vi komme til det sjove, vi skal kigge ind i dette fede kabinet som er lavet af aluminium og glas, det er ikke noget jeg har set før og jeg er vild med det, kassen indeholder kun det kan kan det på billedet.

Pakkens indhold:

 • InWin 904
 • Monteringssæt
 • Forlænger kabler
 • Brugsanvisning

pic6 pic5

Fronten er en helt plain aluminiums front lige brudt af et lille fint InWin Logo som lyser når maskinen er tændt, alle aluminiums delene er lavet af 4mm tykt aluminium og alt glas er hærdet og mørk tonet, det giver et utrolig elegant udseende som jeg ser som yderst inbydene.

pic7 pic9

Her er bagnenden som også er noget man ikke har set i den stil før, der er lavet en bagplade som dækker over alle de grimme kabler og dermed gør at det kan stå frit uden at man kan se alle stikkende på kablerne og alle de ting der nu måtte være der inde bag ved.

pic14 pic16

Når vi får det åbnet kan man se hvordan pladsen er fordelt, det er klart at det er design fremfor køling i dette kabinet, dermed ikke sagt at man ikke kan få god køling her i men der er ikke plads til vildt mange blæsere, der er plads til en 120 eller 140mm i bunden af fronten samt en 92mm i bagenden. Der er også plads til 3 x 3.5" og 2 x 2.5" harddiske, de 3 x 3.5" harddiske er lavet så man bare kan slide dem ind også er de sat til, da der er lavet en form for hot-swap i dem.

pic19 pic4

Her ses den plads hvor der kan sidde en 120 eller 140mm blæser, der er pladseret et filter lige under så man kan slippe for alt det støv der måtte komme. Billede nummer 2 viser de 4 x USB 3.0 porte der er samt lyd panelet, lige under det er der plads til et 5.25" drev.

pic22 pic26

 Her ser vi pladsen til strømforsyningen, der er plads til en strømforsyning op til 180mm så det kan lade sig gøre at have en ret stor i. Alle kabler bliver trukket direkte om bag ved bagpladen så de man føres ud til alle de steder de skal give strøm, det er ikke super nemt at lave kable managment i dette kabinet men det kan da lade sig gøre at få det til at se ok ud.

pic23 pic30

Her er bagenden samt den plade som sidder og dækker over alle kabler, lige over den 92mm plads der er kan man trække slanger ind til en vandkøling og den kan derefter monteres på den plade der monteres bag på kabinettet, der er skruer med som gør dette muligt, dog er der højst plads til en 120-140mm vandkøling.

pic25 pic17

Her er de 3 omtalte "Hot Swaps" som skal have strøm og have forbindelse til bundkortets Sata porto, når det er klaret er det bare at montere harddiske i de holdere der også er super nemme at arbejde med, der skal ingen værktøj til at montere dem.

pic34

I bunden er der store lange gummi stykker som sørger for det står godt fast, de fjerner også noget resunanse.

Produktet er udlånt af: InWin
Prisen på produktet: 1390,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk
 
Det her er virkelig et kabinet der taler for sig selv. Jeg har ikke set noget der bare minder lidt, om den måde kabinettet er opbygget på. Alt er gennemført ned til mindste detalje og det er virkelig et lækkert kabinet. Hvis jeg skal påpege en ting jeg kunne mangle, så er det muligheden for bedre køling, ellers er der intet jeg er utilfreds med. Man får noget helt unikt, som ikke er set før.
 
plus
 • Designet
  Som jeg har skrevet ovenover, så er det her noget man ikke har set før, alt er i så fine materialer og så flot udført.
 • Glaspaneler
  Glas som sidepanel! det er virkelig en cool og atypisk ting.
 • Unikt
  Det her er et super unikt design, som nogle vil elske og nogle vil hade, men unikt det er det og det kan jeg lide.
 
minus
 • Mulighed for bedre køling
  Jeg mangler muligheden for at lave bedre køling.
overallscore8 
silver
 

 
This is really a case that speaks for itself. I have not seen anything, that looks just a little like this case, ever. Everything is complete, and it really is a beautiful case. If I have to point out one thing I could be missing, it is the possibility of better cooling, otherwise there is nothing I am unhappy with. You'll get something really unique, that is never seen before.
 
plus
 • The design
  As I wrote above, then this is something you have never seen before, everything is such fine materials and so well done.
 • Glass panels
  Glass as side panels! it's really a cool and unusual thing.
 • Really unique
  This is a really unique design that some will love and some will hate, but unique it is and I like that.
 
minus
 • Ability for better cooling
  I lack the ability for better cooling.
 
overallscore8
silver
Læst 1048 gange
Log ind for at skrive en kommentar.