Tirsdag, 23 september 2014 10:14

In Win D-Frame Mini - Til dig der vil have noget de andre ikke har

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er tiden kommet til at vi skal kigge på en lille lækkerbisken fra In Win. Det er deres helt nye D-Frame Mini.

inwindframmini

Dette kabinet er jo meget specielt og er lavet i aluminium og glas, som dermed giver det et helt unikt udseende.


Produktet er udlånt af: In Win
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

InWin Development Inc., er en producent af professionelle computer kabinetter, strømforsyninger og digitale lagermedier. De er en af de førende udbydere af kabinet løsninger til systemintegratorer over hele verden. Grundlagt i 1986, In Win leverer høj kvalitets kabinetter, der overholder alle sikkerhedsregler, samt uovertruffen kundeservice.

inwin logo
InWin er blevet en førende, top-notch producent af kerneteknologi for at imødekomme markedets og forbrugernes behov og krav. Virksomhedens ledelse har lagt et stærkt fundament i form af otte store elementer: Innovation, Service, Speed​​, Value, Safety, Warmth, Faithfulness og Diligence. Disse elementer hjælper In Win med at forblive førende inden for erhvervslivet og også hjælpe med at skelne os fra vores konkurrenter.

Produktet er udlånt af: In Win
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Material Aluminum Tubes
  Aluminum Metal Plate
  Tempered Glass
Internal Drive Bay 3.5” or 2.5” x 3
  2.5” x 2
M/B Form Factor Mini-ITX
Power Supply ATX12V, PSII and EPS (Up to 220mm)
I/O Port USB 3.0 x 2, HD Audio
I/O Expansion Slots PCI-E Slot x 2
  Supports High-end Graphic Card
  (Length: up to 340mm,Height: up to 150mm)
Thermal Solution Supports
  - 120mm Bottom Fan x 2
  - 240mm Liquid Cooling Radiator 
  - CPU Heatsink up to 165mm
Dimension (HxWxD) 405 x 230 x 501mm
  (16” x 9” x 19.7”)
Net Weight 5.25 kg
Gross Weight 7.22 kg

Produktet er udlånt af: In Win
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Produktet er udlånt af: In Win
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

In Win D-Frame Mini lille15 In Win D-Frame Mini lille18

Denne gang er det jo en lille og meget speciel ting vi skal kigge på. Dem, der har fulgt In Win, ved at de er specialister, i at udføre specielle designs og yderst lækre kabinetter, til dem der vil have noget, der med sikkerhed ikke er alle mands eje. Denne gang er det jo deres D-Frame Mini, vi skal kigge på, og det er et helt nyt kabinet i deres serie. Der er tidligere lavet et D-Frame til ATX, som har været meget populært blandt de folk, der kan lide deres design. Det er jo med sikkerhed ikke alle, der kan lide det, så det er enten eller.

Her under vil jeg fortælle lidt om, hvad der er af muligheder med det her kabinet.

 

Pakkens indhold:

  • In Win D-Frame Mini
  • Monteringssæt
  • Lednings bøjler
  • Brugsanvisning

In Win D-Frame Mini lille17 In Win D-Frame Mini lille16

Vi starter lige med det ydre, som jo er det man kommer til at se mest. Det er bygget op på aluminiums rør, som er bukket og svejset sammen, så det danner en flot ramme om hele indmaden. Man kan godt forveksle det lidt, med de her arbejdsradioer, som man ser på byggepladser, da de har en ramme der minder om denne. Dog er det her slet ikke bygget til brug, på en arbejdsplads med støv og andet skidt. Som det tydeligt ses, er det jo helt åbent og har dermed ikke filtre eller andet, der kan opfange støvet, så det skal ikke stå i et miljø, som let bliver støvet. Der er dog hærdet glasplader, som lukker siderne af, så der ikke kan komme noget ind den vej. Alle de røde gummi fødder, der er hele vejen rundt, gør at det kan stå på alle flader.

In Win D-Frame Mini lille2 In Win D-Frame Mini lille0

In Win D-Frame Mini lille6 In Win D-Frame Mini lille3
In Win D-Frame Mini lille9 In Win D-Frame Mini lille5
Her skal vi så kigge lidt på resten af de funktioner det har. Der er jo også plads til det hardware, og her skal der være plads til strømforsyning, bundkort, harddiske og grafikkor,t for at bygge en normal computer op. Der er plads til 3 x 3.5" eller 3 x 2.5" harddiske, som monteres på de 3 holdere, som stikker ud i højre side. Alt kabelføring foregår mellem bundkort pladen og glaspladen, som er på bagenden. Det vil sige at der ikke skal mange kabler til, før det bliver noget rod at se på. Det er derfor en meget stor hjælp at have en modulær strømforsyning, eventuelt lignende den Silverstone laver, med kortere kabler, ville nok gøre det hele meget nemmere. Strømforsyningen kan monteres både med kablerne op og ned, og det giver frihed til selv at vælge hvordan det skal vende. Fronten har 2 x USB 3.0, samt lyd ind og ud og den traditionelle tænd og sluk knap, som jo skal til. Oven i kabinettet, er der et håndtag, som gør det nemt at flytte på det og eventuelt have det med til LAN party eller andre arrangementer.

In Win D-Frame Mini lille13 In Win D-Frame Mini lille8
In Win D-Frame Mini lille11 In Win D-Frame Mini lille12

Tilsidst er det lige lidt billeder af de forskellige monterings muligheder. Der er jo plads til et Mini-ITX bundkort, så derfor er der kun 2 PCI holdere. Dog er det stadig muligt at montere et af de store grafikkort som kan være op til 34cm i længden og en højde på 15cm. Som nævnt ovenover, er der plads til 3 harddiske i de 2 normale størrelser. I bunden er der plads til 2 x 120mm blæsere, som også kan holde en 240mm vandkølings radiator. Der er altså mange gode muligheder i dette kabinet og der vil sikkert også blive bygget noget i det her kabinet en dag.

Produktet er udlånt af: In Win
Prisen på produktet: 2290,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Dette kabinet er jo uden tvivl til dem, der vil have noget helt specielt og noget af høj kvalitet. Der er ingen tvivl om at det her kabinet er meget til show-off byggeprojektor, da det jo nok vil være en støv magnet. Dog kunne det måske være en mulighed, at bygge et passivt og dermed opnå et helt stille og støv venligt setup, som vil se super fedt ud. Jeg må sige at det er meget flottere bygget og virker meget mere robust, end jeg havde regnet med, da jeg først så det på nettet. Det eneste jeg har oplevet, er at man skal være lidt forsigtig, med de holdere, der er til glas siderne, da de er lidt bløde og ikke tåler de store slag. Hvis jeg skal nævne 1 ting, som jeg synes er lidt ærgerligt, så er det, at der ikke er andre gummi fødder med, så man kan skifte dem ud. De røde her, giver ikke mange muligheder, når det kommer til temaet, der skal bygges i - der er jo nærmest kun sort og rød, at vælge imellem her. Det kunne jo så være noget In Win skulle tage op til overvejelse, da jeg ved de røde modeller kommer med sorte fødder. Det ville nok heller ikke koste mange kroner, at ligge et sort sæt i pakken også. Med det sagt, så er jeg altså forelsket i det her kabinet og vil med sikkerhed bygge noget i det en dag. Jeg ved endnu ikke hvad, men det skal nok blive godt.

Jeg vil runde af med at give det her kabinet 10 points, for den store innovative opgave de har påtaget sig og udført til UG.

 
plus
  • Innovation

Det er jo det, jeg kender In Win for. Det bevæger sig ud på steder, som ingen andre har gjort og det er et kæmpe plus i min bog. Jeg er vild med alle de modeller, de laver i denne serie. In Win laver jo ikke kun special kabinetter, men også helt normale kabinetter.

  • Finishen er i top

Jeg kan ikke sætte en finger på den finish, der er på det her kabinet. Alt er bare i orden og det virker til at være lavet meget professionelt; alle svejsninger er flotte og eloxeringen er også rigtig flot.

  • Materialerne

Det er jo udelukkende aluminium og glas det er lavet af, men også en lille smule gummi til fødderne og det ser bare flot ud.

 
minus

Det eneste jeg gerne vil skrive her er, at jeg gerne så sorte gummi fødder til udskiftning, eller måske i flere farver. Det vil give mange flere muligheder, med det her kabinet. Dog er det jo min mening og ikke noget jeg vil tælle med i denne artikel. Det kunne jo være det var noget In Win vil tage op til overvejelse.

 

Rettelse!
grøn, blå, rød og sorte gummi fødder, vil være til indkøb på In Win's eStore fra midten af ​​oktober (USA først)

overallscore10 
gold
 

 

This cabinet, will with no doubt, be for those who want something special and something of high quality. There is no doubt that this case is for show-off build projects, as it probably will be a dust magnet. However, it might be an option, to build passive and obtain a complete silent and dust free setup, which will look great. I must say that it’s much nicer built and seems a lot more robust, than I had expected, when I first saw it on the web. The only thing I have experienced is that you have to be a little careful with the holders, that are for the glass surfaces, because they are a little soft and can’t handle big beats. If I have to mention one thing, that I think is a shame, it's that there aren’t any other rubber feet, so you can change them. The red doesn’t provide many options, when it comes to the color theme - there are only black and red (the red model comes with black feet). Maybe it could be something In Win would take into consideration? It probably wouldn’t cost a lot more, if there was a black set in the package too. With that said I am so in love with this case, and will certainly build something in it, one day. I still do not know what, but it'll be great.

I will conclude by giving this cabinet 10 points, for the great innovative task they have undertaken and carried out with flying colors.

 
plus
  • Innovation
That's what I know In Win for. It moves beyond places, that no one else has, and that’s a huge plus in my book. I love all the models they make in this series. In Win doesn’t just make custom cabinets, but also quite normal cabinets.
  • The finish is top notch
I can’t put a finger on the finish, on this case. Everything is just fine and it seems to be made very professionally; all welds are done beautiful.
  • The materials
It's only made of aluminum and glass, with rubber feet.
 
minus

The only thing I want to write here is that I would like to see black rubber feet for replacement, or perhaps in several colors. It will give many more options with this cabinet. However, it's my opinion, and not something I would count towards this article. It could be something In Win will take up for consideration.

 

Correcting!
green, blue, red and black rubber feet will be for purchase at the In Win's eStore from mid-October (USA first)

 
overallscore10
gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1136 gange
Log ind for at skrive en kommentar.