Torsdag, 21 januar 2016 09:38

In Win 805 - Elegant og flot uden at det er for meget

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

In Win har gjort det igen, de kommer med det ene unikke kabinet efter det andet, nogle kan lide det, andre er ikke fan, jeg er faktisk ret vil med denne model, så lad os gennemgå det og se hvad du synes.

inwin805

inwin logo

InWin Development Inc., er en producent af professionelle computer kabinetter, strømforsyninger og digitale lagermedier. De er en af de førende udbydere af kabinet løsninger til systemintegratorer over hele verden. Grundlagt i 1986, In Win leverer høj kvalitets kabinetter, der overholder alle sikkerhedsregler, samt uovertruffen kundeservice. InWin er blevet en førende, top-notch producent af kerneteknologi for at imødekomme markedets og forbrugernes behov og krav. Virksomhedens ledelse har lagt et stærkt fundament i form af otte store elementer: Innovation, Service, Speed​​, Value, Safety, Warmth, Faithfulness og Diligence. Disse elementer hjælper In Win med at forblive førende inden for erhvervslivet og også hjælpe med at skelne os fra vores konkurrenter.


Specifikationer

Case Size Mid Tower
Material Aluminum
  3mm Tempered Glass
Internal Drive Bay 3.5" / 2.5" x 2               
  2.5" x 4
M/B Form Factor ATX / Micro-ATX /Mini-ITX  (Max: 12” x 10.5”)
Power Supply ATX 12V, PSII Size and EPS up to 220mm
I/O Port USB 3.1 (TYPE-C) x 1
  USB 3.0 x 1
  USB 2.0 x 2
  HD Audio
Expansion Slot PCI-E Slot x 8
  Supports High-End Graphic Card up to 320mm (Height: 164mm)
Thermal Solution Supports:
  Air Cooling
  - Front: 120/140mm Fan x 2
  - Rear: 120mm Fan x 1 (Included)
  - Bottom: 120mm Fan x 2 (Remove HDD Cage)
  Water Cooling
  - Front: 120/140/240/280mm Radiator (Height up to 60mm)
  - Rear: 120mm Radiator (Height up to 35mm)
  CPU Heatsink
  Maximum CPU Heatsink up to 156mm (CPU Die Surface to Side Panel)
Dimension (HxWxD) 476 x 205 x 455mm
  18.7”x 8” x 18”

Video


Design & Features

inwin8056inwin8057inwin8058inwin8059

Så kom vi til den spændene del, her skal vi kigge på, hvordan kabinettet er bygget op, og hvad der er af muligheder med det. Som det ses på billederne, er der bygget et system i det for bedre at give et rigtigt billede af, hvordan det ser ud med hardware i. Som du nok har bemærket, så er det bygget af aluminium og glas. Glasfladerne giver en virkelig lækker finish, dog med lidt mere rengøring end andre materialer. Med det sagt, så er der jo fordele ved at have glas som sider, jeg kan nævne et par stykker; flottere finish end plexi, stærkere, holder farven uanset hvad der kommer på det mm.

Pakkens indhold:

 • In Win 805
 • Monteringssæt
 • Pudseklud
 • Brugsanvisning

inwin80514inwin80515inwin80516inwin80517

Her tager vi de flotte glaspaneler af, for at se hvad der gemmer sig inden i, her skal du selvfølgelig se bort fra PC delene, og se på mulighederne. Som det er i dag, vælger man imellem luft eller vandkøling, der er i dette kabinet mulighed for begge dele, dog med begrænsninger når vi snakker vandkøling. Der er plads til 2 x 120m eller 2 x 140mm blæsere, det samme gælder for en radiator. Begge blæsere bliver monteret bag paneler, så de faktisk er gemt væk, hvilket giver mulighed for montering af en ganske tyk radiator. Her stopper festen så også hvad det angår, der er ikke plads til andet end det, med mindre man vil tage plads bag i ved udgangsblæseren. Alt efter hvad system man nu har bygget i, kan en god 280mm sikkert også klare det, men alt over det er der ikke plads til. Tager vi luftkøling, så er der jo plads til en del, og for at demonstrere har jeg monteret Noctua's NH-D15s, hvilket er en af de store drenge på markedet, med den monteret er der heller ikke meget plads ud til glasset, så man får nok ikke monteret noget der er meget større end den her i.

inwin80518inwin80519inwin80520inwin80521

In Win er god til de små detaljer der giver et premium-udseende, og jeg kan godt afsløre, at det er jeg helt vildt med. Bag glaspladen i fronten er der et flot honeycomb-mønster der bryder lyset der kommer inde fra kabinettet, med de rette blæsere eller LED strips kan man lave noget der ser super fedt ud. Midt på fronten er der et lille diskret In Win logo, uden at det er for prangende, dog har de taget revanche på siden med en stort oplyst logo, der på denne model er oplyst af hvidt lys, hvilket passer super godt til det jeg har bygget i her.

inwin80523inwin80524inwin80525inwin80526

Her skal vi snakke om kablerne. Med glas på begge sider skal der noget tålmodighed, og ikke mindst fantasi, til for at få kablerne til at ligge pænt. Jeg benytter en Be quiet! Dark Power Pro 1200Watt, hvortil CableMods har sendt deres lækre kabelsæt der passer til den, det eneste der er et problem er, at 24-pins stikket ikke kan afmonteres på denne model strømforsyning, og det skaber jo lidt problemer, jeg synes dog det er gået ret godt med at få en flot kabelføring. Til sidst og ikke mindst skal der være plads til nogle harddiske, selvom vi nu er ude i både PCI-e SSD og M.2 SSD så skal der stadig være mulighed for montering af harddiske. Der er lavet plads til 2 x 3.5" harddiske i det store rum, samt en 2.5" oven på. For lige at udnytte pladsen har de lavet holdere til 2 x 2.5" harddiske eller SSD bag på bundkort pladen. Super løsning og god udnyttelse af plads.


Konklusion

Der er ikke meget andet end godt at skrive her, der er faktisk kun små ting jeg ser der kunne være en god løsning, og det er mulighed for montering af en 360mm radiator, hvis man afmonterer den forreste harddiskholder, jeg er sikker på det vil skabe nok plads til sådan en, hvis der var en plade med til montering der nede, hvis man ønsker det. Den anden ting er mere lys i fronten, så man kan udbytte den super flotte front, der virkelig kan se flot ud med det rigtige lys bagved. Når det så er sagt, så er man jo så tæt på et perfekt produkt, som man nu kan efter min mening. Der er ikke så meget andet at sige end Good Job In Win, jeg ser frem til at se, hvad de kommer med næste gang. Vi ender på et 9 tal med stor pil op, det er ikke meget fra en top karakter!

plus

 • Glas giver et premium-udseende
  Flere og flere producenter begynder på denne dille og det ser jo bare super fedt ud, jeg ser dog stadig In Win som værende den førende inden for det.
 • Udfordre andre producenter
  Det er som om In Win bare spytter det ene lækre design ud efter det andet, og det må da uden tvivl give konkurrence for de andre, som måske ikke laver noget der er helt så smart og gennemført.
 • Materialerne
  Der er ikke sparet på noget her, det er aluminium og hærdet glas der danner rammerne for et yderst vel udført stykke kunst

minus

 • Mangel på mulighed for ændringer
  Her snakker jeg om den mulighed jeg beskriver med, at man kunne afmontere harddiskholderen i bunden, og give plads til en større radiator, eller bare en blæser mere, det vil kræve en plade der kunne monteres hernede, så det kunne ret nemt klares.
 • Mere lys i fronten
  Med mere lys i fronten kunne man fremhæve de flotte detaljer endnu mere, hvilket jeg mener er på sin plads med det her kabinet!

overallscore9

silver

 


Conclusion

There's hardly nothing but good stuff to say, there's actually only a couple on minor things I would suggest, the one is the possibility of mounting a 360 mm radiator, if you de-mount the front drive-bay, I'm sure it would create enough room for such a radiator if there was a following plate for mounting down there, if that's what you want. The other thing is more light in the front, and thereby really benefit from the great front, which would look really awesome with the right lightning behind it. That being said, it's as close to perfect as it possibly can, in my opinion. There's really nothing much to say but Good Job In Win! I look forward to seeing what's next. We end up with a score of 9 going up, as close to 10 as it could be.

plus

 • Glass gives a premium look
  More and more producers take this craze into their products, and that's just awesome, however I still see In Win as the ones in the lead.
 • Challenge other producers
  It's as if In Win just keeps popping out on great design after the other, and that has to give some competition for the other producers, which might not create something just as smart and well done.
 • Materials
  They didn't make any cut backs, it's aluminum and hardened glass that forms the base of a highly well done piece of art.

minus

 • Missing the possibility for alterations
  Here I'm talking about the possibility of de-mounting the drive-bay in the bottom, and make room for a bigger radiator, or just a fan more, it would require a plate to mount in here, so it's pretty easily done.
 • More lights in the front
  With more lights in the front, they could really bring out the great details even more, with I think is in its place with this chassis.

 

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 503 gange
Log ind for at skrive en kommentar.