Lørdag, 27 april 2013 09:07

Fractal Design Define Mini

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi er så heldige at vi har fået et Fractal Design Define Mini til anmeldelse.

fractalmin

Dette kabinet er det mindste i denne serie. som er lavet i 3 størrelser. Kabinettet understøtter Mini ITX og Micro ATX bundkort.


Alle Fractal Design produkter er grundigt udviklet og testet ved vores svenske hovedkontor. De velkendte idéer af skandinavisk design kan findes gennem alle vores produkter, et minimalistisk, men alligevel iøjnefaldende design - mindre er mere.

fractaldesign logo

Vores vision er at have en konstant, sund vækst sammen med vores partnere over hele verden. Vores mål er at være bredt anerkendt for vores designede produkter og have dem tilgængelige i alle større markeds regioner i EU, USA og Asien. Vi bør være et godt alternativ til de allerede etablerede detailhandel mærker i dag. Det er af stor betydning for os, at vores partnere forstår værdien af Fractal Design, derfor, lægger vi et stort arbejde i at vælge de rigtige partnere fra starten. Vi vil arbejde aktivt for at opretholde salgsområder og profitabel forretning for vores partnere.


 

Key features
 • Stunning front panel design
 • Patent pending ModuVent™ design, allowing the user to either have optimal silence or optimal airflow
 • Pre-fitted with dense, noise absorbing material
 • 6(!) white painted HDD-trays, with silicone mounting
 • A total of 6 fan slots (2x120mm in front, 1x 120/140mm in top, 1x120mm in back, 1x 120/140mm in side panel, 1x 120mm in bottom)
 • Two120mm Fractal Design 120mm fans included
 • Fan controller for 3 fans included
 • Upper HDD cage is removable and rotatable
 • USB3 support in the front panel
 • Excellent cable routing and cable routing covers
 • Supports graphic cards with lengths up to circa 400mm when upper HDD bay is removed
 • Extra, vertically mounted expansion slot, suitable for fan controllers or non-input expansion cards
Cooling system
 • Fan controller for 3 fans included
 • 1 rear Fractal Design 120mm @ 1200rpm included
 • 1 front Fractal Design 120mm @ 1200rpm included
 • 1 front 120mm fan (optional)
 • 1 top 120/140mm fan (optional)1 bottom 120mm fan (optional)
 • 1 side panel 120mm/140mm fan (optional)
Specifications
 • 6x 3,5 inch HDD trays, compatible with SSD!
 • 2x 5,25 inch bays, with 1x 5,25>3,5 inch converter included
 • On top of front panel: 2x USB2, 1x USB3 and Audio I/O
 • Removable filter below PSU (No PSU included)
 • M/B compatibility: Mini ITX and Micro ATX
 • 4+1 expansion slots with sleek white painted brackets
 • Supports graphic cards with lengths up to ca 260mm when removable HDD-bay is in place
 • Supports graphic cards with lengths up to ca 400mm when HDD-bay is removed
 • Supports CPU coolers with height of ca 160mm
 • Supports PSU's with a depth of maximum circa 170mm, when using bottom 120/140mm fan location. When not using the bottom 120mm fan location, the case supports also longer PSU's, typically 200-220mm.
 • Case size (WxHxD): 210x395x490mm
 • Net weight: 9,50 kg

 


Denne video byder på et kig af både det ydre og det indre, af dette flotte kabinet.


Pics8

Her har vi så det stilrene og flotte Define Mini kabinet, denne model er den mindste ud af 3 kabinetter, Fractal Design Define R4, Fractal Design Define XL R2, og dette som hedder Fractal Design Define Mini. Denne serie er kendt for at være designet med stort fokus på at lave et meget robust og stærkt kabinet. Dertil er der også gjort meget for at de skal være så støjsvage som muligt, så der er lydabsorberende materiale i hele kabinettet. Selv de huller hvor der ikke er monteret en blæser i, er der monteret covers med lydabsorberende materiale bagpå.

Pics15 Pics6

Pakkens indhold:

 • Fractal Design Define Mini
 • Skruer og monteringssæt til HDD
 • To 120mm blæser
 • Blæserstyring
 • Brugsanvisning

Pics9

Kontrolpanelet er lavet meget diskret og flot, jeg mangler dog lige den ekstra USB 3.0 port, som der er at finde i de større modeller. Alle knapper og stik er lavet af høj kvalitet.

Pics13

Bag den helt glatte låge i fronten gemmer der sig et flot designet gitter, hvor der er plads til at montere to 120mm blæsere, kabinettet kommer dog kun med én pre-monteret blæser i fronten, så man skal selv investerer i den sidste blæser, hvis man ønsker at have to. Udover dette er der plads til to 5.25" drev.

Pics10

Udover de to 120mm blæser pladser i fronten, er der også plads til at montere én enkelt 120mm blæser i toppen, én 120mm blæser i bunden, samt én 120mm blæser i siden af kabinettet. Hullet i toppen og hullet i siden, er dækket med et plastik-cover med lydabsorberende materiale på bagsiden. I bunden er der et stort støvfilter, som dækker for både blæseren og strømforsyningen.

Pics14

Bagsiden byder på én 120mm blæser, 4 x PCI slots, og én ekstra hvor man har mulighed for at montere den medfølgende blæserstyring.

Pics22

Her har vi det store støvfilter, som sidder i bunden og sørger for der ikke kommer støv ind i bunden. Som sagt dækker dette støvfilter for både strømforsyningen, samt den blæser man har mulighed for at montere.

Pics16 Pics17 Pics18 Pics19
Pics20 Pics21

Det indre byder på en masse hvide detaljer, alle harddisk holderne er lavet i stærkt metal, som efterfølgende er lakeret i en lækker blank hvid farve, som giver et vildt godt farve spil. De medfølgende blæsere  er ligeledes lavet med en sort ramme og hvide propeller. Der er virkelig god plads til kabler og kabelføring, så det er nemt at bygge en pc, der er flot at se på. Der er monteret gummi i størstedelen af gennemførings-hullerne til kabler, og disse gummi-gennemføringer sidder godt fast og falder ikke bare ud, som vi har set det i en del andre kabinetter. En anden ting som Fractal Design gør meget i, er at sende en masse fingerskruer med, så der er til alle tænkelige monteringer.


Pics0 Pics4 Pics3

Monteringen gik nemt og kan næsten kun give et godt resultat, med alle de gennemførings-huller der er i bundkort pladen. Blæserne er også nemme at montere, og sidder super godt. Et eneste minus er at hullet til bagpladen ikke passer til mit bundkort, så her skal man have bundkortet ud af kabinettet for at skifte køler.


Nu skal vi til det, den endelige konklusion. Dette kabinet kan man kun blive forelsket i, det er lavet så det fanger ens øjne og kan både bruges på det flotte kontor og i den mørke gamer-hule, så det egner sig til alle forhold. Én ting som er noget der virkelig fanger mig ved denne serie, er at der er monteret lydabsorberende materiale i hele kabinettet direkte fra fabrikken af, så det er optimeret til at opsluge så meget støj som muligt, det er ikke noget jeg har set ved ret mange kabinetter fra andre producenter. Der er kun et eneste minus og det er at hullet til bagpladen ikke er stort nok til at mit ASUS Maximus V Gene, kan få skiftet køler uden at skulle afmontere hele bundkortet.

5

Ydelsen er helt i top, jeg kom fra et SilverStone Sugo SG09 over til dette, og temperaturene faldte meget på alle mine komponenter, så det er uden tvivl højtydende når det kommer til køling, med alle de blæsere der er plads til.

4

Flot og lækkert design, det der trækker ned er hullet til bagpladen til CPU-kølere, som ikke er stort nok.

4

Innovation er ud fra hele serien, da de alle sammen har de samme features, og det lækre lydabsorberende materiale, som virkelig er et stort plus.

5

Super høj kvalitet, dette lille kabinet vejer hele 9,5KG, så det tyder på at det er lavet i tykke og stærke materialer.

4

Det var nemt at montere det hele og foregik uden de store problemer, lige udover det med at skifte køleren.

5

Højkvalitets kabinet til en pris på kun 669,- DKK. Mere kan kan ikke ønske sig. Fractal Design's Define Mini kan købes her.

4.5

Totalt lander vi på 4½ stjerner ud af 5 for dette smukke kabinet, hvor der ikke er sparet på noget.

Godt-Produkt


Now it's time for it, the final conclusion. You can't avoid falling in love with this case, it's made to really catch your eyes. It fits in everywhere, both in the office or in the gamers cave. One thing that is really incredible with this series of cases is that they all have noise-absorbing material mounted throughout the whole case directly from the factory, so it's optimized to absord as much noise as possible, and this is not something I've seen on that many cases. I've only found one negative thing, and that is hole in the motherboard tray for mounting the backplate on your CPU cooler, which isn't big enough for me to mount a cooler on my ASUS Maximus V Gene.

5

Performance is more than great, I just came from a SilverStone Sugo SG09 over to this case, and the temperatures dropped a lot on all of my hardware components, so this case undoubtedly offers some great cooling.

4

Beautiful and elegant design, the only thing pulling the score down is the hole in the motherboard tray, which isn't big enough.

4

The innovation score is based on the entire series, as they all got the same features and delicious noise-absorbing material, which really is a big plus!

5

Super high quality, this small case weighs a whole 9.5KG, and this surely indicates that it's built of thick and strong materials.

4

It was really easy to mount everything and it was done without any major problems, except the problem when i wanted to change the CPU cooler.

5

High quality case for a price of only 669,- DKK. You can't ask for more! Fractal Design's Define Mini can be purchased here.

4.5

In total we're landing at 4½ stars out of 5 for this beautiful case, where no expenses has been spared.

Godt-Produkt-UK

Læst 1874 gange
Log ind for at skrive en kommentar.