Torsdag, 06 februar 2014 11:14

Fractal Design Arc Mini R2

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Fractal Design producere en lang række af super cool og funktionelle kabinetter, hvor kvaliteten er i højsædet.

Start-billede-fractaldesignarcmini

Man er ikke i tvivl om hvad man har med at gøre, når man får åbnet kassen til dette kabinet.


Produktet er udlånt af: Fractal Design
Prisen på produktet: 622,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Alle Fractal Design produkter er grundigt udviklet og testet ved vores svenske hovedkontor. De velkendte idéer af skandinavisk design kan findes gennem alle vores produkter, et minimalistisk, men alligevel iøjnefaldende design - mindre er mere.

fractaldesign logo

Vores vision er at have en konstant, sund vækst sammen med vores partnere over hele verden. Vores mål er at være bredt anerkendt for vores designede produkter og have dem tilgængelige i alle større markeds regioner i EU, USA og Asien. Vi bør være et godt alternativ til de allerede etablerede detailhandel mærker i dag. Det er af stor betydning for os, at vores partnere forstår værdien af Fractal Design, derfor, lægger vi et stort arbejde i at vælge de rigtige partnere fra starten. Vi vil arbejde aktivt for at opretholde salgsområder og profitabel forretning for vores partnere.


Produktet er udlånt af: Fractal Design
Prisen på produktet: 622,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Key features A compact micro ATX case designed for exceptional airflow and cooling
Superior water cooling support for its size, accommodating multiple thick 240mm radiators or even a 360mm radiator for an uncompromised cool system build
Three Silent Series R2 fans included, giving you excellent cooling straight out of the box! 4 additional fan positions are available
Featuring an integrated three-speed fan controller and USB 3.0 on the front panel for easy access
Multiple easy-to-clean dust filters designed into the case to help maintain a dust free interior
Great storage capacity for a mini chassis, with up to six 3.5” drives and two additional 2.5” drives
Innovative SSD position mounting, using brackets to allow for easy access once your system is completely built
Featuring a large stylish window side panel to show off your set up in style
Designed with ample space for easy, tidy cable routing and an overall a neat build
Specifications Micro ATX, Mini ITX motherboard compatibility
2 - 5.25" bays
6 - 3.5" HDD trays - all compatible with SSDs
2 - 2.5" dedicated SSD positions behind the mothboard plate
4 + 1 expansion slots
7 - Fan positions (3 Silent Series R2 fans included)
Filtered fan slots in front, top and bottom
CPU coolers up to 165 mm tall
PSU compatibility: ATX PSUs up to 170 mm deep when using the bottom fan location; when not using this fan location longer PSUs (up to 220 mm deep) can be used
Graphics card compatibility: Graphics cards up to 260mm in length with the top HDD cage installed - With the top cage removed, graphics cards up to 400mm in length may be installed
20 mm of space for cable routing behind the motherboard plate
Thick rubber grommets on all holes on the motherboard plate
Window side panel included
Colors available: Black
Case dimensions (WxHxD): 210 x 405 x 484mm
Net weight: 9kg
Package dimensions (WxHxD): 280 x 475 x 565mm
Package weight: 10kg
Cooling system Front: 2 - 120mm fans (included is one hydraulic bearing 120mm Silent Series R2 fan, 1200 RPM speed)
Rear: 1 - 120mm fan (included is a hydraulic bearing 120mm Silent Series R2 fan, 1200 RPM speed)
Top: 2 - 120/140mm fans (included is one hydraulic bearing 140mm Silent Series R2 fan, 1000 RPM speed) 1 - 120mm fan (not included)
Bottom: 1 - 120mm fan (not included)
Fan controller: 1 - integrated fan controller for up to 3 fans (included)
Water cooling compatibility Front – 240mm radiator (thick and slim) when HDD cages are removed, radiator cannot exceed 275mm in total length with the ODD bay in place.
Top – 240mm or 360mm radiators (thick and slim); the use of 360mm radiators requires removal of the ODD cage.
Bottom – 120mm radiators
Rear – 120 and 140mm radiators
Front interface 2 - USB 3.0
Audio in/out
Power button with LED (blue)
HDD activity LED (red)
Reset button
Fan controller
Package contents Arc Mini R2 computer case
Accessory box
User manual

Produktet er udlånt af: Fractal Design
Prisen på produktet: 622,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Fractal Design
Prisen på produktet: 622,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

pic6

Her er det flotte kabinet set ude fra, det er flot enkelt og meget robust.

Pakkens inhold:

 • Fractal Design Arc Mini
 • Monteringssæt
 • Brugsanvisning

pic7 pic8

Her har jeg sat fokus på fronten som er meget stilren og flot uden for meget unøddig, der er plads til 2 x 5,25" drev i fronten, lige under dem er der et gitter med indbygget filter som sørger for der ikke kommer støv og skidt ind til den hardware der er i kabinettet, man kan nemt afmontere det gitter og rense det samt komme til de 2 x 120mm blæser pladser der er i fronten.

pic9 pic10

I toppen finder vi hele start panelet som udgøre tænd og sluk knap, blæserstyrring, 2 x USB 3.0 og til sidst et lyd panel.

pic12

Bagenden har også kun det mest nødvendige, der er plads til 1 x 120mm blæser som man som regel bruger til at få den varme luft ud af kabinettet, der ud over er der 5 PCI pladser hvor af den ene er montere på den anden led så man kan montere en blæserstyrring der i hvis man ønsker det.

pic13 pic14

Hele toppen har også et stort gitter med filter på som også gør at der ikke kommer skidt og støv ind, dette kan afmonteres ved hjælp af 2 fingerskruer. under dette kan vi se at der er plads til en masse blæsere eller og vandkøling, der er plads til 2 x 140mm eller 3 x 120mm blæsere her i.

pic15

Her ses filteret på bagsiden af gitteret, jeg synes fractal design er gode til at lave disse små ting så de bare er super fede og godt lavet.

pic17 pic18

pic20 pic19

Inden i er der plads til et Mini-ATX bundkort 6 harddiske og godt med plads til kable føring så det kan se godt ude igennem den rude der er i siden af kabinettet, alt inden i er lavet med super gode materialer og godt design som gør at det hele falder godt sammen uden at der er for meget.

pic3 pic1

Bag på har vi så noget af det som er nyt og virkelig fedt, der er plads til 2 x 2.5" harddiske her omme så man kan fjerne de andre hardiske holdere og få plads til en vandkøling i fronten. hvis man vælger den løsning kan man med sikkerhed lave en kølings system der kan køle storet set alt der findes på markedet.

pic4 pic5

Bunden byder på endnu en 120mm blæser plads samt et stort filter til at filtrerer alt skidt og støv fra, så nu har vi dækket alle steder hvor der kan komme støv ind og det er jo en ting som er meget fedt så man slipper for hele kabinettet bliver fyldt med noget man ikke vil have der ind, til sidst vil jeg sætte fokus på de bløde gummi føder i bunden som er med til at fjerne resunanse.


Produktet er udlånt af: Fractal Design
Prisen på produktet: 622,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Fractal Design er her på siden, kendt for at lave kabinetter af en yderst lækker kvalitet og dette kabinet er bestemt ingen undtagelse. Der er ikke sparet på noget, det skulle da lige være at dette kabinet ikke er udstyret med støjdæmpende materiale, som man ellers ser i deres Define serie. Der er lidt nye tiltag som helt sikkert er med til at gøre det endnu mere attraktivt, de nye HDD holdere bag på bundkort pladen, og ruden i siden.
 
plus
 • Designet er gennemtænkt
  Designet er som altid super gennemtænkt og godt designet. Der er tænkt over alle små detaljer som gør det meget fleksibelt i form af udbygning med vandkøling. Der kan i bygges et ganske stort vandkølingssystem i dette kabinet, selvom det kun er et Mini-ATX kabinet.
 • En bunke af tilbehør
  Fractal Design er altid gode til at sende godt med skruer og tilbehør med til deres produkter, og det er også noget vi ser til denne model.
 • Mange filtre
  Der er filtre på alle indgange til blæsere, så der burde kunne holdes rent inde i kabinettet, og det er et stort plus i min bog.
 
minus
 • Mangel på støjdæmpning
  Jeg mangler noget støjdæmpning, for at kunne give det top karakter.
overallscore9 
silver
 

 
Fractal Design is here on the site, known for making cases of an extremely nice quality and this case is certainly no exception. There are no expenses spared, it would then just be that this case is not equipped with sound absorbing materials which we otherwise see in their Define series. There is some new features that will certainly help to make it even more attractive, the new HDD brackets behind the motherboard plate and the window on the side.
 
plus
 • The design is well thought out
  The design is as always super well thought out and well designed. There is thought of all the little details that make it very flexible in terms of expansion with water cooling. There can be built quite a large water cooling system in this case, although it's only a Mini-ATX case.
 • A pile of accessories
  Fractal Design is always great to send enough screws and accessories with their products, and that's something were also seeing for this model.
 • Numerous dust filters
  There is dust filters on all entrances to the fans, so it should be possible to keep the inside of the case really clean, and that's a big plus in my book.
 
minus
 • Lack of noise reduction material
  I need some noise reduction material, in order to give the case the top score.
 
overallscore9
silver
Læst 666 gange
Log ind for at skrive en kommentar.