Tirsdag, 14 juli 2015 19:39

Dimastech Mini V1.0 - Lækker testbænk med gode muligheder

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Så kom der en lille ny ind af døren, den lille lækre testbænk fra Dimastech skal nu under luppen, så vi kan se hvordan den er skruet sammen, og om det er noget der dur.

testbenchv10

dimastech logo

DimasTech er den division, der beskæftiger sig med design, udvikling og markedsføring af avancerede IT-komponenter og tilbehør. Divisionens vækst i at skabe produkter til Retail/Online detail markeder og distribuerer dem gennem sit netværk af forhandlere over hele verden, både med egne virksomheder (datter virksomheder)og strategiske partnere. DimasTech Køling er et dynamisk brand, en industri førende i at sælge Test arbejdsstationer til computere, som er fremstillet til præcise standarder, med hovedsæde i Italien de bygger på en gyldig kæde af leverandører i hele landet. At gennemføre Købstilbuddet og integrerer produktion med tilbehør og kølings produkter samt altid at holde hoved fokus på DimasTech systemer.


Video


Design & Features

IMG 0215IMG 0216

Det er nok ikke alle der kender til de her testbænke, da de mest bliver brugt på hjemmesider som vores, eller i sammenhæng med overclockning og lignende. Og det der skiller en testbænk ud fra et traditionelt kabinet er, at den er helt åben, så man nemt og hurtigt kan komme til alle komponenterne, uden at skulle skille noget ad. Der findes efterhånden en del af de her testbænke, det ser dog ud til at det er Dimastech der styrer showet, med deres modeller som både er flotte og vildt funktionelle.

Pakkens indhold:

 • Dimastech Mini V1.0
 • Monteringsskruer
 • PCI udvidelseskort holder
 • 1 x Blæserarm
 • 1 x Startknap
 • 1 x Resetknap
 • Brugsanvisning

IMG 0221IMG 0222IMG 0223IMG 0224

Her tager vi lige et tættere kig på testbænken, som består af en bund, der har plads til strømforsyning, 3 x 3.5" harddiske samt 2 x 5.25" drev. Bag ved dem er der plads til strømforsyningen, som sidder med bagenden ud af venstre side, når man ser den forfra. Ved siden af strømforsyningen er der plads til en 2.5" harddisk eller SSD, som kan sidde til pynt, eller gemmes inde i kabinettet, jeg er dog ret sikker på, at det er meningen at den skal uden på. Toppen har 3 store aflange huller, som giver mulighed for at trække kablerne op til bundkortet, samt et stort hul der giver mulighed for at montere bagpladen til processorkøleren, jeg finder det nu nemmere at afmontere bundkortet, når det skal gøres. På højresiden, modsat strømforsyningen, er der et stort hul som giver nem og hurtig adgang til kablerne og processorbagplade, det er efter min mening en meget vigtig del, at det er nemt at tilgå.

IMG 0225IMG 0226

Jeg har tidligere brugt deres ældre EasyXL testbænk som er noget større, og jeg greb mig selv i flere gange, at snuppe min CoolerMaster testbænk i stedet for, mest på grund af at man skulle skrue skruer ud af den store EasyXL, for at afmontere bundkortet. Det er nu ændret til en smart løsning fra Dimastech, som gør at man nemt og hurtigt kan afmontere bundkortet uden værktøj og andet, det kræver lige man justerer dem lidt til, men når man har fundet det rigtige pres, så er det en perfekt løsning.

IMG 0229IMG 0230IMG 0234IMG 0235

Her har jeg monteret mit testsystem i, og det gik ganske nemt, lige bortset fra de quick release til bundkortet, det tog lige lidt tid at tilpasse dem, så man ikke knækker bundkortet ved at tage det af igen. Ud over det, så er det jo en kanon testbænk, som har de muligheder jeg skal bruge, og det er jo det vigtigste. Den større model var lige stor nok til mit bord som det er nu, så derfor er denne perfekt.


Konklusion

Jeg ser Dimastech som et niche produkt, som nok ikke er noget der er det vilde salg i, men alligevel så er der ikke noget der leverer noget, der kan hamle op med dem, ikke hvad jeg lige ved af. Den er vildt solid, og stærkt bygget af tykke metalmaterialer, som gør at den ikke flekser. Der er nok ikke så meget mere at sige om den, det er et produkt i sin egen klasse, som gør lige præcis det der er lovet fra producenten. Vi slutter af med et 10-tal, og det er taget ud fra dens klasse og størrelse. Den store EasyXL har jo sine fordele, og derfor kan man ikke helt sammenligne de 2 her. Den store har også mulighed for et ganske vildt vandkølings-system.

plus

 • Den er kanon til sit formål
  Der er jo mange måder man kan bruge den på, vi bruger den udelukkende til test af kølere, grafikkort osv. hvor nogle bruger dem som deres hovedmaskine. Den er jo ikke øremærket som testbænk, så derfor kan den sagtens bruges som normal kabinet, man skal bare være obs. på at ens komponenter sidder temmelig udsat i forhold til et normalt kabinet.
 • Designet af den giver mening
  Der er tænkt over designet, og det gør den unik, da der er nem adgang til alle ting, og det er meget nemt at arbejde med den.
 • PCI-holderen
  Det er en ting jeg sætter stor pris på, da det giver en del støtte til de kort der bliver monteret i testbænken. Den CoolerMaster jeg brugte førhen, havde ikke denne løsning, og her sidder kortene bare i det fri, uden noget til at støtte dem.
 • De nye bundkort-holdere
  Det er en kanon opgradering fra den anden model jeg har, nu er det nemt og hurtigt at skifte bundkort.

minus

 • Jeg ser ingen minusser ved denne testbænk.

overallscore10

gold

 


 

Conclusion

I see Dismatech as a niche product, which is probably not something that sells a lot, but however, there isn't anyone else who delivers anything that measures with them, not that i know of anyway. It is super solid, and very strongly built of thick materials of metal, which prevents it from flexing. I don't think there is that much more to say about it, it's a product of it's own league, which delivers exactly as promised by the producers. We will round up with a score of 10, and that is due to it's class and size. The big EasyXL has its perks, and because of that, you are unable to compare the two, the big one also has the possibility of quite a wild water cooling system.

plus

 • It's is great for its purpose
  There is many ways of using this, we exclusively use it for the testing purpose on coolers, graphics cards etc. where others might use it as their main machine. It isn't earmarked as a test bench, which is why you easily can use it as a normal cabinet, you just have to aware of the fact that the components is quite exposed in relation to a normal cabinet.
 • The design makes sense
  They thought about the design, and that makes it unique, as there is easy access to everything, and it is very easy to work with.
 • The PCI holder
  That something I really appreciate, as it supports the cards that is mounted in the test bench. The CoolerMaster i used before, didn't have this solution, there the cards is just placed in the open, with no support.
 • The new mother board holders
  It is a great upgrade from the other model I have, now it's easy and quick to change the mother board.

minus

 • I see nothing negative in the test bench.

 overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 662 gange
Log ind for at skrive en kommentar.