Fredag, 15 august 2014 16:06

Corsair Carbide Air 240 - Nyt M-ATX fra Corsair

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nu er det tid til et lille nyt kabinet fra Corsair, der er tale om deres nye Carbide Air 240 som er et M-ATX formfaktor kabinet.

corsaircarbideair240

Som navnet nok siger så er det en lillebror til deres meget populære Cabide Air 540 og der minder på mange måder også om det.


Produktet er udlånt af: Corsair
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 
Grundlagt som Corsair Microsystems i 1994 Corsair udviklede oprindeligt Level 2 cache moduler til OEM'er. Efter Intel indarbejdede L2 cache i processoren med udgivelsen af ​​sin Pentium Pro processor familie, så fik Corsair ændret sit fokus til DRAM-moduler, primært i server-markedet. I 2002 begyndte Corsair med sin forsendelse DRAM-moduler, der specifikt var designet til at appellere til computer overclocking entusiaster. Fra sine rødder i high-performance hukommelse, har Corsair udvidet sin prisbelønnede produktportefølje til at omfatte ultra-effektive strømforsyninger, byggevenlige kabinetter, banebrydende CPU kølere, lynhurtige solid state drev, og andre vigtige systemkomponenter.
 corsair logo
Corsair er en global virksomhed fører innovative, højtydende komponenter til pc gaming markedet. Med speciale i meget høj ydeevne hukommelse, ultra-effektive strømforsyninger, og andre vigtige systemkomponenter, vores produkter er valget af overclockere, entusiaster og gamere overalt. Corsair's produkter sælges til forbrugere i over tres lande verden over, primært gennem førende distributører og forhandlere.

Produktet er udlånt af: Corsair
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 

Produktet er udlånt af: Corsair
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk

 

Corsair carbide air240 lille8 

Som det tydeligt ses så er der samme design stil der er brugt på denne model og det ser jo egentlig meget godt ud, det kan man jo ikke løbe fra, det er dog ikke alle der synes om at det er bredere eller højere da der skal være plads til det ekstra rum der er til strømforsyning og kabler med mere, jeg synes det er en kanon god ting da man så kan gemme de her knap så pæne ting væk og nøjes med det der virkelig er spændende i rummet hvor der er vindue. I navnet hedder det også Air og det kan man tydeligt se hvorfor, der er plads til at man kan lave et super godt luft flow her i så alt hardware kan blive kølet godt. Ud af pakken er der ikke monteret fødder på så man selv kan vælge om det skal stå som den større model eller ligge ned.

 

Pakkens indhold:

 • Corsair Carbide Air 240
 • Monteringssæt
 • Fødder
 • Brugsanvisning

Corsair carbide air240 lille5 Corsair carbide air240 lille6

Jeg valgte at vende det så det ligger ned, og her kan man lige klikke front logoet af og vende det så det vender rigtigt, fronten er udstyret med 2 USB 3,0 porte og de gængse knapper og dioder, udover det er der et stor luft indtag som er med til at give en masse luft til dit hardware, udover det så er der en stor plexi rude i toppen som giver et kig ind til hardwaren så man kan blære sig over for alle vennerne og vise det frem. Begge sider er også lavet åbne og der er plads til blæsere både i fronten samt begge sider alt efter hvordan man bygger den op og hvad hardware man bruger.

Corsair carbide air240 lille7 Corsair carbide air240 lille12

Corsair carbide air240 lille10 Corsair carbide air240 lille9
Når vi får sider, top og bund af er der lidt flere ting som gør det ret fedt, der er blandt andet filtre på alle indgange der er til luft så der ikke kommer støv ind, det var noget af det jeg savnede lidt ved 540 modellen og det er nu på den nye model. I rummet hvor der skal monteres bundkort er der OK plads og der er masser af gummi gennemførsels huller som gør det hele meget pænere. Bag den ene side er der plads til 3 x 2,5" harddiske som sidder gemt i (rode rumme) så de ikke ses.

Corsair carbide air240 lille13 Corsair carbide air240 lille14

Corsair carbide air240 lille16 Corsair carbide air240 lille15

Her skal vi tage et kig på resten af de features der er, der som jeg kalder (rode rummet) ses her og der er godt med plads til de helt store strømforsyninger samt en masse kabler og andet man nu kunne gemme væk her omme. Tager vi et kig på bagenden er der et lille dæksel man kan skrue af også er der plads til 3 x 3,5" harddiske her også, det giver altså et total på 6 harddiske i det her lille kabinet, som det også ses er der plads til 2 x 80mm blæsere i bagenden også.

Corsair carbide air240 lille17 Corsair carbide air240 lille18

Corsair carbide air240 lille19 

Så er vi kommet til bunden som jeg har valgt det skal stå og her er der et stort filter som dækker over både strømforsyning og den 120mm blæser der kan monteres i bunden af kabinettet, alle filtre på det er lavet med magneter så de er nemme at af/påmontere når de skal renses.

Produktet er udlånt af: Corsair
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 
Det er på mange måder et rigtigt godt kabinet som giver mange muligheder når der skal bygges en computer der både ser godt ud og kan yde, der er god mulighed for køling som er essentiel for en computer der skal yde. Mange gange så giver mindre kabinetter afkald på god køling men det er ikke noget problem her da der er godt med muligheder i dette kabinet. Det er bygget op så det kan stå på 2 måder og det vælger man selv når man bygger det op. Jeg ser det også som et meget vel designet kabinet som har en del små features som er fede med placering af harddiske til både 2,5" og 3,5" så de ikke er i vejen for andet hardware, det er noget af det vi ser mere og mere at der bliver tænkt over, alle de små detaljer og det kan man jo tydeligt se også er tilfældet her, kort sagt kan du lide designet på det så vil du også kunne lide resten. Da jeg så det første gang tænkte jeg det nok er begrænset hvad der kan være her i men det vil vise sig hvad der kan presses i når vi skal bygget en system der i.
 
plus
 • Designet er fedt
  Jeg er fan af den firkantede form disse modeller har og det er fedt der bliver bygget videre på denne model.
 • Mange muligheder

Der er jo mange muligheder for at bygge et fedt setup her i og det er jo næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan opnåes i det.

 • Køling

Der er plads til masser af luft gennemgang så der kan bruges noget af det hurtige hardware.

 • 2 Rum

Smart ting som giver mulighed for at gemme de mindre pæne ting lidt væk så de ikke kan ses.

 
minus
 • Ingenting
  Jeg ser ikke noget minusser under testen af dette kabinet.
overallscore10 
gold
 

 
It is in many ways a very good cabinet that provides many options when building a computer that both looks good and can perform, there are good opportunities for cooling, there are essential to a computer there have to perform. Mostly smaller cabinets is equal bad cooling, but it is not a problem here because there's some good options in this case. It is built so it can stand in 2 ways and choice is up to yourself when you build it up. I also see this as a very well designed cabinet that has some small features that are great, example with the location of hard drives for both 2.5 "and 3.5" so they are not in the way of the other hardware, it's some of what we seeing more and more being thought about, all the little details and that you can see clearly is the case here, in short, do you like the design on it then you will also like the rest. When I saw it the first time I thought it is probably limited what could be in there but it will show what can be squeezed in when we built a system that in it.
 
plus
 • The design is cool
  I'm a fan of this square shape of these models and it is awesome they continue to build on this model.
 • Many options
  There
  are a lot of opportunities to build a awesome setup here and it's really only the imagination that sets limits of what can be achieved in it.
 • Cooling
  There is room for plenty of air flow so there can be used some of the fast hardware.
 • 2 Rooms
  Smart thing that allows you to stuff the less nice things away so they can not be seen.
 
minus
 • Nothing at all
  I see no cons during the test of this cabinet.
 
overallscore10
gold
Læst 1408 gange
Log ind for at skrive en kommentar.