Fredag, 03 april 2015 11:36

Cooltek W2 - Lille, smukt og byggevenligt kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Cooltek er endnu ikke så kendt i Danmark, på trods af at de har nogle modeller som er virkelig lækre, og af meget høj kvalitet. Denne gang skal vi se på deres meget populære W2, som er et kompakt kabinet der er delt op i to rum.

cooltekw2start

cooltek logo

Cooltek byder på PC kabinetter af høj kvalitet og tilbehør til en fremragende pris og ydelses-forhold. Vores produkter opfylder de internationalt anerkendte kvalitetsstandarder, og er kendetegnet ved deres holdbarhed og en fremragende værdi for pengene. Udover vores linje af PC kabinetter, tilbyder vi udvalgte produkter fra områderne støjreduktion, PC modding, køling og high-end strømforsyninger. Vælger du Cooltek produkter, vælger du innovativ teknologi og førende design.


Specifikationer

Case type Compact XL-ATX Case
Form Factor Motherboard XL-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Form Factor PSU ATX
5.25 inch drive bay external 1 x (rear)
3.5 inch drive bay internal max. 3 x
2.5 inch drive bay internal 3 x
Case fans (front) 2 x 140 mm, 1 x 80 mm (optional)
Case fans (rear) 1 x 120 mm
Case fans (bottom) 2 x 120 mm (optional)
Height x Width x Depth 385 x 278 x 395mm
Weight 6.2 kg
Material Aluminium, steel
Maximum length VGA-cards 320 mm
Maximum length PSU 250 mm
Maximum height CPU-coolers 163 mm
Manufacturer number JB W2 K

Design & Features

cooltekw28cooltekw211

Det lille smarte Cooltek W2 er bygget op af en stål profil, som er med til at skabe en god ramme til de aluminiums paneler, som den ydre del af kabinettet består af. Udover det, har der været en dygtig ingeniør til at designe og fuldende det super flotte kabinet. Kabinettet har plads til ATX bundkort og helt op til 32cm grafikkort, samt en fuld størrelse strømforsyning. Som du nok allerede kan regne ud, er der plads til noget af det helt store hardware heri, selvom det ikke fylder meget mere end mange af de mATX kabinetter, vi ser fra andre producenter.

Pakkens indhold:

 • Cooltek W2
 • Monteringssæt
 • Brugsanvisning

cooltekw29cooltekw210

cooltekw212

Vi starter med højre side og bagsiden. Da der på denne model ikke er siderude i, er det bare en helt blank aluminiums plade, i venstre side. Højre side har tænd/sluk knap, to USB 3.0 porte, samt lyd ind/ud. Dette panel er fast monteret i kabinettet, og følger ikke med af sammen med siden, hvilket er det super god ting. Bagerst i højre side er der lavet nogle riller, som giver strømforsyningen mulighed for at trække luft ind, så der ikke opstår vrame problemer her. Udover disse to ting er der faktisk ikke så meget på siderne, og det er det som er med til at skabe et super flot og stilrent udseende, for det her kabinet. Bagsiden har som sædvanlig PCI porte, og hele 7 stk. af dem, der er også plads til en 120mm blæser som udblæsning, af den varme luft, der opstår fra alle komponenterne. Til venstre for det, er I/O panelet og en 5.25" drev plads som kan bruges til enhver 5.25" udvidelse, som Blueray drev, blæser-styring og meget mere. Til sidst har vi pladsen til strømforsyningen, som jo er ret vigtigt.

cooltekw27cooltekw213

cooltekw20cooltekw26

Nu kommer vi ind til noget af det spændende, alle paneler tages af ved at trække i dem, da de alle sammen er udstyret med et klik-system, som gør det nemt at afmontere dem, uden at bruge af værktøj eller andet. Trods det, sidder de super godt, jeg havde selv en bange anelse om at det hurtigt ville blive slidt og komme til at sidde løst, det er dog slet ikke sådan det forholder sig, selv efter jeg har haft dem af og på mange gange, sidder de stadig lige så godt fast, som første gange jeg afmonterede dem. Der er en liste hele vejen rundt, hvor de aftagelige paneler sidder, som sørger for der ikke opstår resonans eller lignende, og sørger for at de slutter helt tæt. Som det ses på det første billede, er der plads til 2 x 120mm eller 2 x 140mm blæsere i fronten, bag ved den flotte aluminium front.

cooltekw21cooltekw22

Her har vi et billede af begge rum, da det jo er delt op i to rum, for både at have en bedre køling, men også for at kunne lave en pænere opsætning heri. Det er yderst nemt at lave en flot setup heri, da alle kabler kan gemmes væk i det bagerste rum, og dermed ikke ses i den side, hvor man har alle de lækre dele. Det er en stort fordel hvis man enten gerne vil vise det frem, eller har den model med rude i. Som det også ses, så er der gode muligheder for at få kablerne igennem de gummi-gennemførsler der er i bagpladen. Blæserne i fronten kan skiftes ud med 2 x 140mm, samt at der kan monteres 2 x 120mm i bunden, så der kan komme luft direkte op til grafikkort, eller hvad man nu ønsker at montere i sine PCI porte. Bagenden har plads til en strømforsyning, samt alle de kabler der nu skal pakkes her ind i. Der er dog ingen tvivl om at man opnår det pæneste resultat, med en modulær strømforsyning her.

cooltekw24cooltekw25

Til sidst vil jeg lige komme omkring de muligheder der er for montering af harddiske, der kan sidde op til tre 2.5", i den holder der sidder i det bagerste rum og er monteret op mod front pladen. Bagerst er der en 5.25" holder, og derudover er der mulighed for at montere op til tre 3.5" harddiske, ved montering i bunden af det forreste rum, samt på den 5.25" holder, som er at finde i det bagerste rum.


Konklusion

Så er vi kommet til enden, og det er uden tvivl en af mine favoritter, med det lækre og stilrene design, som ikke kan andet end at pynte på kontoret. Det er godt bygget og har gode egenskaber, som gør det nemt at bygge en super flot computer, både til gameren og kontormusen, der vil have noget lækkert og af god kvalitet. Jeg har ikke oplevet noget der genere mig, eller virker billigt lavet, det hele er bare i orden, og der er de muligheder jeg har brug for i et kabinet. Især deres "no tool" klik-system virker super godt og er holdbart, selv med en som mig der ofte er inde og rode i maskinen. Tilbehøret er som det skal være, der medfølger det man skal bruge, og ikke så mange ting man skal tage stilling til. Det er bare at bygge og bruge det lækre kabinet. Jeg vil slutte af med, at rose Cooltek for det flotte og yderst velbyggede kabinet, som lever 100% op til mine forventninger, og nok også lidt til, vi slutter af med et stort 10 tal, for det flotte arbejde.

plus

 • Stærk opbygning
  Hele den inderste ramme er lavet af stærkt stål, som er betrukket med lækkert sort aluminium i en tykkelse som giver hele strukturen styrke og stabilitet.
 • Design og stil
  Der er ingen tvivl om at det henvender sig til personer som vil have noget der er stilet og designet til at se godt ud, uden at skille sig for meget ud. Der er tænkt over de små detaljer, som gør det nemmere at lave noget der ser godt ud, uden det bliver for meget.
 • God plads til køling
  Det er lykkedes for mig både at have plads til et luftkølet setup, med en Noctua NH-D15 uden problemer, samt et setup med 2 x 240mm radiatorer, hvor den ene er en 30mm og den anden en 45mm, det var dog med et mATX bundkort i.

minus

 • Jeg har intet dårligt at påpege
  Det er meget bedre end jeg havde regnet med, da jeg startede med at bygge i det.

overallscore10

gold

 


 

Everything must come to an end, and it is undoubtedly one of my favourites, with the sleek and stylish design, that can only decorate in the office. It is well built and has excellent opportunities, which makes it easy to build a super nice computer, both for the gamer and office person, that want to have something delicious, and of good quality. I have not experienced anything that bother me, or seems cheaply made, it's all just fine, and it has got the options, I need in a case. Especially their "no tool" click system works really well, and is durable, even with someone like me, who often opens my case to work on the inside of the machine. The accessory is as it should be, which included what you need, and not so many things to consider. You only have to build it, and then start using the sleek case. I will conclude by congratulating Cooltek for this great and extremely well-built case, which meets my expectations 100%, and probably a little bit more. We're ending with a total score of 10, for the very good work.

plus

 

 

 • Strong construction
  The entire inner frame is made of strong steel, which is covered with sleek black aluminum in a thickness, which gives the whole structure strength and stability.
 • Design and style
  There is no doubt that it is intended for people who want something that is stylish and designed to look good, without it standing out too much. There is thought about the small details, which makes it easier to create something that looks good, without being too much.
 • Ample space for cooling
  I've succeeded to have room for an air-cooled setup, with a Noctua NH-D15 without problems, as well as a setup with 2 x 240mm radiators, where one is 30mm and the other is 45mm, that was however with a mATX motherboard.

minus

 • I have nothing bad to point out
  It's much better than I had expected, when I started building it.

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1479 gange
Log ind for at skrive en kommentar.