Tirsdag, 17 december 2013 14:52

Cooltek U3

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 Cooltek er ude med en ny række lækre kabinetter, og vi tager et kig på det lille U3 kabinet.

Start-billede-Cooltek-U3

 Det er en lille blæremås af en computer man kan lave i dette kabinet.


Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 
Cooltek byder på PC kabinetter af høj kvalitet og tilbehør til en fremragende pris og ydelses-forhold. Vores produkter opfylder de internationalt anerkendte kvalitetsstandarder, og er kendetegnet ved deres holdbarhed og en fremragende værdi for pengene.

cooltek logo

Udover vores linje af PC kabinetter, tilbyder vi udvalgte produkter fra områderne støjreduktion, PC modding, køling og high-end strømforsyninger. Vælger du Cooltek produkter, vælger du innovativ teknologi og førende design.

Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 

Case Type HTPC / M-ATX
Form Factor Motherboard Micro-ATX, Mini-ITX
Form Factor PSU ATX
3.5 inch drive bay internal 2 x (optional)
2,5" inch drive bay internal 2 x (optional)
Case fan (rear) 1 x 120 mm
Height x Width x Depth 371 x 208 x 270 mm
Weight 3.1 kg
Material 2,0 / 1,5 mm aluminium
Maximum height of CPU coolers 175 mm
Maximum length of VGA cards 260 mm

Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 
 

Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 

pic0

Pakkens indhold:

 • Cooltek U3
 • Monteringssæt
 • Brugsanvisning

pic1

Her har vi så det lille flotte kabinet, det er lavet i aluminium og er derefter anodiseret sort så det har en lækker børstet finish, Der er plads til både Macro-ATX og Mini-ITX i dette kabinet, samt plast til et ret stort grafikkort.

pic3 pic2

 Kabinettet er meget simpelt uden så meget gejl, det er stilrent og der er kun lige det der er behov for, Tænd og sluk knap er lavet i en sølv farve som bryder den sorte farve fint, rundt om knappen er dioden som lyser når computeren er tændt og der arbejdes på harddisken. Der er også 3 x USB 3.0 samt lyd in og ud.

pic4 pic6

pic8 pic17

Hele designet er flot og det har disse lækre bløse buer på stort set alle leder, det giver et lækkert look, glasset i siden sidder godt monteret og har en meget blank overflade. Alle skruer der har kontakt med den sorte overflade har gummi på så de ikke ridser den flotte farve, det er en ting der går igen at det er godt gennemtænkt. Harddiske montere man i bunden.

pic9 pic10

pic11 pic13

Når vi får det åbnet op kan man også  se at der er lavet lidt ekstra ud af det her, der er små gummi stykker som sørger for siden sidder godt og ikke kan sidde og rasle eller lave anden form for støj. Pladsen i kabinettet er god, jeg mangler dog et sted at gemme kabler da der ikke rigtigt er nogle steder at pladsere dem. Den sorte metal holder er lavet til at man kan montere et 3.5" harddisk der, dog vil dette dække over grafikkortet der sidder lige bag ved den.

pic16 pic15

Til sidst tager vi enden som har 1 blæser som er hvad man kan montere i dette kabinet så ventilationen er ikke vildt god, her til er der en lille styrring som kan styre blæseren i 3 niveauer. Igen lækker finish, det hele smelter godt sammen.


Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: Alternate.dk
 
Fedt lille kabinet med mulighed for at lave en lille men kraftfuld computer, det har flotte og meget stilrene former uden at det bliver for meget. Vinduet i siden giver mulighed for at vise sit hardware frem. Jeg synes dog at det er ærgerligt at der ikke er lavet en holder til kablerne, eller et sted hvor man kan gemme dem væk, så de ikke kan ses.
 
plus
 • Designet
  Super lækker og flot design, dog mangler der et sted hvor man kan gemme alle kablerne.
 • Tilbehøret
  Tilbehøret som følger med, såsom skruer og fingerskruer er lækre og det er fedt at det er beskyttet, så det ikke ridser.
 
minus
 • Kabelføringen
  Jeg mangler desperat et sted at gøre af kablerne i det.
overallscore8 
silver
 

 
Cool small case with an opportunity to make a small but powerful computer, it has beautiful and very stylish forms without it being too much. The window on the side allows you to display your hardware. But I think that it is unfortunate that there isnt provided a holder for the cables, or a place where you can hide them so they can not be seen.
 
plus
 • The design
  Super cool and nice design, however it's missing a place where you can hide all the cables.
 • The accessories
  The accessories that come with the case, such as screws and thumbscrews are delicious and it's great that it is protected, so it does not scratch anything.
 
minus
 • Cable management
  I desperately need a place to hide all the cables in the case.
 
overallscore8
silver
Læst 1246 gange
Log ind for at skrive en kommentar.