Onsdag, 26 november 2014 12:11

Cooltek Antiphon Airflow - Lille og prisvindende kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag skal vi se på Cooltek Antiphon Airflow, et lille kabinet som får rigtig gode anmeldelser.

Antiphon Airflow-billede 

På trods af den lille størrelse er der en del detaljer, for eksempel er siderne lyddæmpet.


Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 410,-
Produktet kan købes her: Pc-cooling.de
 
Cooltek byder på PC kabinetter af høj kvalitet og tilbehør til en fremragende pris og ydelses-forhold. Vores produkter opfylder de internationalt anerkendte kvalitetsstandarder, og er kendetegnet ved deres holdbarhed og en fremragende værdi for pengene.
cooltek logo 
Udover vores linje af PC kabinetter, tilbyder vi udvalgte produkter fra områderne støjreduktion, PC modding, køling og high-end strømforsyninger. Vælger du Cooltek produkter, vælger du innovativ teknologi og førende design.

Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 410,-
Produktet kan købes her: Pc-cooling.de
 
Specifications  
Case Type Midi-Tower
Form Factor ATX, M-ATX, Mini-ITX
5.25 inch drive bay external max. 3 x
3.5 inch drive bay external opt. 1 x
3.5 inch drive bay internal 4 x
2,5" inch drive bay internal 4 x
Case Fan (Front) 2 x 120 mm (1.000 RPM)
Case Fan (Back) 1 x 120 mm (1.000 RPM)
Case Fan (Bottom) 1 x 120 mm (optional)
Height ca. 445 mm
Width ca. 195 mm
Depth ca. 500 mm
Weight ca. 8.0 kg
Material Steel, Aluminium
Maximum VGA Card Length 320 mm
Maximum height of CPU coolers 160 mm
Code 4250140357908
 

Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 410,-
Produktet kan købes her: Pc-cooling.de
 

Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 410,-
Produktet kan købes her: Pc-cooling.de
 

Cooltek Antiphon Airflow s 0 

Kassens indhold:

 • Kabinet
 • Bruger vejledning
 • Værktøjsfri montering til 4 stk 3,5" tommer drev
 • Værktøjsfri montering til 4 stk 2,5" tommer drev
 • Standoffs til bundkort + værktøj at spænde dem med
 • Holder til en 3,5" enhed til til montering i stedet for en 5,25" drev
 • Skruer til diverse
 • Strips
 • En lille højtaler til bundkort (til at udlæse bip fejlkoder)

 

Kort sagt alt hvad du skal bruge, dog kan jeg personligt ikke se så meget anvendelse til den holder til 3,5" drev. Det er de færreste der kører med floppy drev og lign idag, men der kan selvfølgelig smides en 3,5" harddisk derop, hvis man har lyst til dette. Bruger vejledningen der medfølger er på Tysk og Engelsk og ikke andre sprog, men de fleste af os i Danmark kan vel en af disse 2 sprog hvis man har brug for at kigge i den.

Cooltek Antiphon Airflow s 10 Cooltek Antiphon Airflow s 11

Cooltek Antiphon Airflow s 13 Cooltek Antiphon Airflow s 14

Cooltek Antiphon Airflow s 12 

Her ses fronten af kabinettet, der er ikke alt muligt gejl og blæser styring eller lignende, der er lige det man skal bruge og ikke mere. Der er plads til 3 stk 5,25" drev eller 2 hvis man vælger at bruge den holder til 3,5" enheder, til for eksempel floppy drev. Disse 3 huller dækkes af låger som er meget nemme at afmontere, man presser til siden på knappen og så er den løs, det skal så lige siges at det ikke er den kønneste løsning man har valgt men den virker som den skal. I den øverste del af fronten diverse front udtag placeret, der er her tale om 1 x USB 2.0, Mikrofon, Lyd ud og 2 stk USB 3.0. Lige til højre for stikkene er der en Reset knappen og On/Off knappen. Som nævnt før der er hvad man har brug for ikke ikke mere. Kigger vi ved siden af knapperne er der indikatorer for harddisk aktivitet og om PC'en er tændt, øverste pære / indikator er blå og viser at PC'en er tændt eller slukket, og nederste er rød og viser harddisk aktivitet. Kigger man på fronten er den lavet i noget aluminium med huller i så der virkelig kan hives noget luft igennem for maximum airflow i det lille kabinet, men det burde jo også være muligt med det navn kabinettet har.

Cooltek Antiphon Airflow s 15 Cooltek Antiphon Airflow s 9

Cooltek Antiphon Airflow s 16

Så skal vi kigge lidt på muligheder for luftgennemstrømningen af dette kabinet. Der er plads til 2 stk. 120mm blæsere i fronten, som man eventuelt kan sætte til at trække luft ind. Den kommer med 2 stk. monteret fra fabrikken, og de er sat til at trække luft ind gennem fronten. Foran de 2 blæsere, er der monteret et lille filter, til at tage det værste støv, dog er det ikke nogle voldsomt imponerende filter. I bagsiden er der plads til 1 stk. 120mm blæser og den er også monteret fra fabrikken af, og trækker luft ud. I bunden af kabinettet er der plads til 1 stk. 120mm blæser, dog er denne ikke med fra fabrikken af. I bunden finder vi et filter, magen til det vi så i fronten. Dette dækker både luft til den ekstra 120mm blæser og strømforsyningen. De 3 medfølgende er 100rpm blæsere og det virker som om at de er i en fornuftig kvalitet. Man skal selvfølgelig ikke sammenligne dem med blæsere til flere 100 kroner. Det eneste problem jeg kan se der er med airflow i kabinettet, er hvis man monterer diske i alle stederne, hvor der er plads til det, så kan det blive lidt lukket.

Cooltek Antiphon Airflow s 1 Cooltek Antiphon Airflow s 2

Cooltek Antiphon Airflow s 3 Cooltek Antiphon Airflow s 8

Her har jeg åbnet kabinettet så vi kan se på den indvendige del af kabinettet. Med det samme siden blev taget af kunne jeg mærke at siden var rimelig tung, men dette var pga støjdæmpnings måtten, det er en fornuftig støjdæmpning de har valgt. Og dette gælder både toppen og begge sider af kabinettet. Der er plads til at montere ATX, M-ATX, Mini-ITX og Flex-ATX bundkort her i, de reklamere dog ikke med Flex-ATX i deres specifikationer, men i følge bagpladen af kabinettet så er der også skruehuller til Flex-ATX. Der plads til 7 stk udvidelses kort så der er masser af plads. Som man se er der et godt stort hul igennem bagpladen så det er nemmere at komme til at skifte eller montere en køler på din cpu når dit bundkort er monteret, det er heldigvis noget at vi ser i de fleste kabinetter i dag. Som jeg nævnte er der plads til 3 stk 5,25" drev, men her kan vi også se den lette værktøjsfri montering af disse. Der er plads til 4 stk 3,5" diske med værktøjsfri montering. Udover de 4 stk i bunden kan man sætte den ramme der medfølger op i et 5,25" hul og smide en 3,5" disk her. Over 3,5" diskene er der plads til 4 stk 2,5" diske og disse er med samme værktøjsfri montering.

Hvis man overvejer at sætte store grafikkort i dette kabinet er det intet problem, der plads til kort helt op til 320mm i længden. Og er man til store luftkølere til cpu kan den tage op til en højde på 160mm, så en Noctua NH-D15 er der ikke plads til desværre, men der fås en del kølere under disse mål, men man skal dog lige huske at kigge efter det. Kigger vi lidt dybere ind er der gummigennemføringer fra strømforsyningen og op til bundkortet, dog syntes jeg de virker meget løse og der skal ikke meget til før de falder ud, det kunne godt have været gjort bedre.

 


Produktet er udlånt af: Cooltek
Prisen på produktet: 410,-
Produktet kan købes her: Pc-cooling.de
 
Så kom vi punktet hvor jeg skal komme med min bedømmelse af dette kabinet. Jeg syntes at selve kabinettet virker solidt og har ikke for mange detaljer der kan gå i stykker. Der er kun de ting man har brug for ikke alt muligt ekstra tilbehør som blæser styring og lignende. Overfladen har den sorte finish vi er blevet vant til på så mange andre kabinetter, så det bringer ikke en helt masse med sig når vi bare kigger på det udenpå. Åbner vi og kigger ser man med det samme de store harddisk holdere, som desværre ikke kan flyttes / fjernes hvis man ikke har brug for dem. Dette er af den simple grund at de spærre for luften fra de 2 120mm blæsere der sidder i fronten, det betyder at der er mindsket luftgennemstrømning til luftkøling af cpu og grafikkort. Jeg syntes vi er ved at være vant til at have kabelgennemføringer så vi kan skjule vores grimme kabler lidt, dette har vi også her, men de sidder for løse så de falder meget nemt ud. Det gør at vi pludselig har kanter der kan skrabe hul på kabler på længere sigt hvis de bliver flyttet tit. Når alt dette er sagt syntes jeg faktisk det er et ganske pænt kabinet som ville kunne stå de fleste steder uden at virke klodset og grim. Tror det vil passe ind i de fleste stuer og når vi nu husker på at det er lyddæmpet i top og de 2 sider er det jo kun et plus.
 
plus

Stilrent design

Ikke for meget gejl i form af lys og diverse.

Lyddæmpet

lyddæmpet på 3 sider, og virker rimelig fornuftig.

Masser af plads store grafikkort

Selvom det er et relativt lille kabinet kan det stadig huse de store grafikkort op til 320mm.

Værktøjsfri montering

Alt er lavet med værktøjsfri montering.

 
minus

Løse kabelgennemføringer

De er simpelthen for løse så de falder nemt ud.

Faste harddisk holdere

De skærmer for luften fra blæserne i fronten, og mindsker luftgennemstrømning.

overallscore8 
silver
 

 

So we came to the point where I have to make my assessment of this case. I thought the cabinet itself seems solid and does not have too many details can break. There is just the things you need, and not anything extra accessories like fan control and other things. The surface has the black finish have become used to on so many other cabinets, so it does not bring a whole lot with it when we are just looking at the outside. When opening and looking we see immediately the large hard drive carriers, which unfortunately can not be moved / removed if you do not need them. This is for the simple reason that they block the air from the two 120mm fans sitting in the front, it means that there is reduced airflow to the air cooling of the CPU and graphics card. I think we are getting used to having cable entries so that we can hide our unsightly cables suffered this we have here, but they are too loose so they fall very easy. It means that we suddenly have edges that can scrape at the cables in the long term if they are moved frequently. All that being said, I thought actually it's quite a nice cabinet that could stand in most places, but without looking clumsy and ugly. Think it will fit in most living rooms and when we remember that it is silenced at the top and the two sides it's just a plus.

 
plus
 • Stylish Design
  Not too much stuff in the form of light and miscellaneous.
 • Silenced
  Silenced on 3 sides, and seems reasonably sensible.
 • Plenty of room, for large graphic cards.
  Although it is a relatively small enclosure, it can still accommodate the large graphic cards, up to 320mm.
 • Tool-free installation
  Everything is made with toolless mounting.
 
minus
 • Loose cable penetrations
  They are simply too loose so they fall out easily.
 • Fixed hard drive carriers
  They shield the air from the fans in the front, and reduces the air flow
 
overallscore8
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Yderligere information

Læst 970 gange
Log ind for at skrive en kommentar.