Torsdag, 09 oktober 2014 09:55

Cooler Master Silencio 550 - Til dig der vil have en lydløs PC

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

 Denne gang skal vi se på Cooler Master Silencio 550.

 Start-billede-CoolerMaster-Silencio550

Det er et stilrent kabinet, med masser af lydisolering.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 623,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.
cooler-master
En kritisk komponent i Cooler Master evne til at forfølge sin mission er en uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen, til sin vigtigste fabrik i Taiwan. Det har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 623,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Modelnummer RC-550-KKN1
Available Color Full Black
Materials Steel body, Plastic front bezel
Dimension (W x H x D) 210 x 451.5 x 505.0 mm / 8.2 x 17.8 x 19.8 inch
Weight 9.2 kg / 20.3 lb
M/B Type Micro-ATX,ATX
5.25" Drive Bays 3 (without the use of exposed 3.5" drive bays)
3.5" Drive Bays 7 (hidden)
2.5" Drive Bays 2 (hidden,converted from one 3.5" drive bay)
I/O Panel USB 3.0 x 1 (internal), USB 2.0 x 1, Mic x1, Audio x 1, SD card reader x 1
Expansion Slots 7
Cooling System Front(intake): 120mm x 1, 800rpm silent fan pre-install (converted to 120mm fan x 2 or 140mm fan x 1)
Rear (exhaust): 120mm x 1, 800rpm silent fan pre-install
Power Supply Type Standard ATX PS2
Maximum Compatibility CPU cooler height: 154mm / 6.10 inch
VGA card length: 281mm / 11.10 inch(with HDD cage)
400mm / 15.80 inch (Remove HDD cage, w/120x25 fan)
427mm / 16.80 inch (Remove HDD cage, w/o fan)

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 623,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk

Cooler Master Silencio 550 lille1 Cooler Master Silencio 550 lille27

Cooler Master Silencio 550 lille4 Cooler Master Silencio 550 lille3

Cooler Master Silencio 550 lille29 Cooler Master Silencio 550 lille2

Her ser vi kabinettet, lige efter at det er blevet taget ud af kassen, som det kom i. Det har en matsort ru overflade på begge sider, og ingen vinduer eller lignede. Dette er bestemt kabinettet til den, som kan lide sin PC stilren og lydløs. I Fronten af kabinettet, er der en lille låge og den er i en flot blank sort, som giver et lækkert look til kabinettet. Lågen er nem at åbne og dette gøres i højre side. Der er indbygget en magnet i lågen, som holder den lukket. På billede 2 hvor lågen er åbnet, kan man også se at der er noget lydisolering på lågens bagside, det ser vi mere af længere nede.
Bag lågen er der 2 x 5.25 bays, samt en SATA X Dock til 3.5'' harddiske. Denne SATA X Dock kan dog også tages ud, så du kan montere et drev eller andet, hvis det er det, du har brug for. Under de 3 x 5.25 bays ser vi et indbygget filter, som kan tages af ved at trykke en lille tap ned. Bag det, er der plads til 2 x 120mm blæsere, og der sidder en 120mm 800RPM lydløs blæser fra start. På siden af fronten, er der også en masse små riller, hvor der bliver suget luft ind gennem kabinettet via blæseren i fronten. På bagsiden ser vi at der øverst er plads til en 120mm blæser mere, hvor der også sidder en 120mm 800RPM blæser fra start. Der er 7 udvidelses slots, så der er rig mulighed for udvidelse heri. Der er også 3 kabel huller i gummi, hvor det er muligt at køre kabler ind eller ud af kabinettet og nederst ser vi hullet til strømforsyningen. I toppen af kabinettet ser vi I/O panelet, hvor der er en USB 3.0, USB 2.0, lyd, mikrofon, en høj hastigheds SD kortlæser, en reset, samt tænd/sluk knap. Kabinettet minder utrolig meget om Fractal Designs kabinetter, men personligt synes jeg ikke det gør noget, da kabinettet er rigtig lækkert.

Cooler Master Silencio 550 lille5 Cooler Master Silencio 550 lille6

Cooler Master Silencio 550 lille14 Cooler Master Silencio 550 lille15

Cooler Master Silencio 550 lille32 Cooler Master Silencio 550 lille24

Her har vi taget begge side paneler af, som begge er belagt med tyk lydisolerings skum. Front lågen er også belagt med lyd isolering.

På de sidste to billeder ser vi at der også er tænkt på lydisolering andre steder. Blandt andet der hvor PSU'en skal være, er der 4 gummi stykker, som forhindre vibrationer. Det samme med de 4 fødder på kabinettet, som også er lavet af gummi, med en flot aluminiums ring rundt om.
Så dette er virkelig kabinettet til den som vil have en stilren og lydløs PC på kontoret.

Cooler Master Silencio 550 lille31 Cooler Master Silencio 550 lille22

Cooler Master Silencio 550 lille7 Cooler Master Silencio 550 lille26

Cooler Master Silencio 550 lille17 Cooler Master Silencio 550 lille18

Her ser vi lidt af hvad der er inden i kabinettet. Der er god mulighed for at montere harddiske, dog skal man fjerne det øverste harddisk bur, hvor der er plads til 4 harddiske i, hvis man vil gøre brug af de helt store grafikkort, som er længere end normalt. For at fjerne den, skal man blot fjerne 4 skruer på bagsiden af buret og så bare trække den ud. Fjerner man dette er der dog stadig plads til 3 harddiske nede i det nederste harddisk bur. Der er også rig mulighed for at gemme kablerne af vejen inden i kabinettet, da der er i alt 7 huller til at gemme ledningerne på bagsiden, 1 i bunden ved strømforsyning, 2 ved det nederste harddisk bur, en ved det midterste bur, en længere oppe og de sidste 2 huller er over bundkortet. Alt dette er rigtig lækkert, da der er masser af steder, hvor det er muligt at stripse alle ledninger fast bag på, så de ikke bare ligger løst omme bag ved. Vi ser også der hvor SATA X docken skal kobles op til molex og et strøm kabel. De syv udvidelses slots, er nemme at fjerne med en fingerskrue. Der medfølger en adapter til 2.5 tommer harddiske, så der er mulighed for at installere en SSD deri.

Cooler Master Silencio 550 lille23 Cooler Master Silencio 550 lille25

Cooler Master Silencio 550 lille12 

I bunden af kabinettet er der et filter til der, hvor strømforsyningen sidder. Den er nem at trække ud og lige til at gøre ren.
Det filter i fronten er også, efter du har klikket den fri, lige til at gøre ren.

Cooler Master Silencio 550 lille9 Cooler Master Silencio 550 lille10

Når man modtager kabinettet, ligger denne lille papkasse indei det store harddisk bur. Det er der hvor alt tilbehør ligger i, og skruerne er delt op i forskellige poser, med en label uden på.
Der er gummi beslag med, til montering af strømforsyning, samt nogle gummi ringe, til montering af harddiske, som alt sammen er med til at fjerne vibrationer i kabinettet.

Der er 10 strips til kabelføring, en lille højtaler, som siger "bip" når der er fejl på computeren, samt beslag til at montere harddiskene med.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 623,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Dette yderst flotte Cooler Master Silencio 550 er helt klart til personen, der søger noget lydløst og stilrent, hjem til kontoret. Kabinettet er flot og simpelt at se på, og der er bestemt gjort noget, for at den skal forblive lydløs, med isolering på begge side paneler, bag front lågen, gummi fødder ved strømforsyning, fødder på kabinet og yderligere gummi tilbehør til montering af strømforsyning og harddiske. Det egner sig måske ikke til den helt store form for køling, eftersom der kun er plads til 3 x 120mm blæsere i kabinettet, så man skal ikke forvente for meget på den front.

Det er rigtig lækkert med et værktøjs frit design, det gør det hele meget nemmere at arbejde med. Dog kunne det være fedt, hvis det også var finger skruer til at fjerne harddisk buret med, men det er til at leve med. Der er ikke så meget at klage over med dette kabinet, ellers. Det er god detalje at der er indbygget filter i fronten til de 2 120mm blæsere, samt i bunden ved strømforsyningen. Kabinettet er rigtig robust, og vejer næsten 10kg, og dette er grundet alt lydisoleringen, som desuden virker rigtig godt. Fronten er lavet af plastik, men det er stabilt og robust, så det er ingen dårlig ting. SATA X Docken er en fed feature altid at have ved hånden, det gør det nemt at sætte en ny harddisk til. Der er god plads på bagsiden af kabinettet, til at ligge kabler omme, og der er rigeligt af kabelførings steder, så det er nemt at gøre flot bag på også. Så alt i alt, et rigtig godt kabinet! Jeg giver det en score på 9.

 
plus
 • Stilrent
  Stilrent design, ingen vinduer eller andet.
 • Hot-swap
  Den såkaldte Sata X Dock er en fed feature at have, det gør tingene lidt nemmere.
 • Lydisolering

Man må sige der ikke er sparet på lydisolering i kabinettet, hvilket gør ens computer, stort set, umulig at høre.

 • Værktøjsfrit design
  God detalje, gør det hele meget nemmere at arbejde med.
 • Indbygget støvfilter
  Det gør det nemmerem at rengøre computeren for støv.
 
minus
 • Ingen fingerskruer til løsning af harddisk bur
  Det havde gjort det lidt nemmere, hvis det var 4 fingerskruer, til harddisk buret, så det lettere kunne fjernes.
overallscore9 
silver
 

 
This extremely beautiful Cooler Master Silencio 550 is clearly to the person, seeking something silently and stylish for the home office. The cabinet is nice and simple to look at, and there's certainly done something for it, to remain silent, with insulation on both side panel and behind the front door, and the rubber feet at the power supply, feet on the enclosure and additional rubber accessories for mounting the power supply and hard disk drives. It may not be suitable for the superb form of cooling, since there is only room for 3 x 120mm fans in the chassis, so one should not expect too much on that front.
It is really nice with a tool-free design; it makes everything much easier to work with. However, it could be cool if it had thumbscrews to remove the hard drive cage with. However, it is to survive. There is not much else to complain about with this cabinet, it is a good detail that there’s a built-in filter in the front of the two 120mm fans, and the bottom by the power supply. The cabinet is very sturdy, and weighs almost 10kg, and this is due to the total soundproofing which also works really well. The front is made of plastic, but it is stable and robust, so it's not a bad thing. SATA X Dock is a cool feature to always have on hand; it makes it easy to put a new hard drive to. There is plenty of room at the back of the cabinet keeping the cables in place and there is plenty of cabling places, so it's easy to make it look great behind the motherboard. So all in all, a great cabinet! I'll give it a score on 9.
 
plus
 • Stylish
  No windows, just a clean case.
 • Hot-swap
  The so-called Sata X Dock is a cool feature to have, it makes things a little easier.
 • Soundproofing
  The soundproofing is not spared on, and that makes the computer almost impossible to hear.
 • Tool-free Design
  It's a nice touch, and makes it alot easier to work on.
 • Built-in dust filter

This makes it easier to keep your computer almost dust free.

 
minus
 • No thumbscrews, to remove the harddrive cage
  It would have made it a little easier if there were 4 thumbscrews, to remove the harddrive cag.
 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1587 gange
Log ind for at skrive en kommentar.