Fredag, 29 august 2014 09:13

Cooler Master HAF XB Evo - Til dig der vil have et kabinet der skiller sig ud

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er det tid til vi skal kigge på et smart kabinet fra Cooler Master, dette kabinet går ind under flere kategorier.

Cooler-Master-HAF-XB-Evo

Det kan både kaldes LAN Box, Testbænk og almindelig kabinet som vi kender dem.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 708,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.
cooler-master
En kritisk komponent i Cooler Master evne til at forfølge sin mission er en uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen, til sin vigtigste fabrik i Taiwan. Det har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 708,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Model RC-902XB-KKN2 (mesh version), RC-902XB-KWN2 (windowed version)
Materials Steel, polymer, mesh front bezel
Dimensions (W x H x D) 442 x 330 x 423mm / 17.4 x 13 x 16.7 inch
Net Weight 8.2 kg / 18.1 lbs
M/B Type Mini-ITX, microATX, ATX
5.25" Drive Bays 2
3.5" Drive Bays 4
2.5" Drive Bays 4 (from 3.5" drive bays)
I/O Panel USB 3.0 x 2 (internal)
  Audio In & Out x 1 (supports HD Audio)
Expansion Slots 7
Air Cooling System Top: 200mm fan x 1 (optional) - for mesh version (RC-902XB-KKN2) only
  Front: 120mm XtraFlo fan x 2 (installed; 1200 RPM, 17 dBA), or 140mm fan x 2 (optional)
  Rear: 120mm fan x 1 or 80mm fan x 2 (optional)
Liquid Cooling System Front: 240mm radiator x 1 (optional)
  Rear: 120mm radiator x 1 (optional)
Power Supply Type Standard ATX PS2 (The max. length of PSU: 180mm / 7.1 inch)
Maximum Compatibility VGA card length: 334mm / 13.1inch
  CPU cooler height: 180mm / 7.1inch

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 708,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 708,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk

 

Cooler Master HAF XB EVO lille21

Så skal vi se lidt på de mange ting dette kabinet holder på, det er jo et kabinet som kan bruges til mange formål, grunden til det er at det er lavet som en cube som vender på den anden led end man er vant til og dermed gør den nemmere at arbejde med hvis der skal skiftes dele ud i det, det er også delt op i 2 rum så strømforsyning, harddiske, 5.25" drev med mere kan monteres under bundkortet og dermed spare plads på den led og give et meget pænere resultat når det kommer til lednings førsel. Denne model er den med gitter i toppen så der kan monteres en 200mm blæser i toppen.

Cooler Master HAF XB EVO lille12 Cooler Master HAF XB EVO lille13

Cooler Master HAF XB EVO lille14 Cooler Master HAF XB EVO lille15
Cooler Master HAF XB EVO lille17 Cooler Master HAF XB EVO lille16
Her har vi så fronten i fokus, som det ses på billederne er der et stort luft indtag med gitter foran, bag ved det er der plads til 2 x 140mm eller 2 x 120mm blæsere så der eventuelt kan monteres en af de her lukkede vandkølings anlæg som Cooler Master også selv laver. Under det er der plads til 2 x 5.25" drev, 2 x 3.5" eller 2 x 2.5" harddiske i et hotswap design som gør det nemt at tilgå, de sidste 2 billeder viser denne smarte løsning somgør det nemt at montere harddiske helt uden værktøj, de klikkes nemt i også er man klar til at montere den i kabinettet.

Cooler Master HAF XB EVO lille19 Cooler Master HAF XB EVO lille20

Cooler Master HAF XB EVO lille22 Cooler Master HAF XB EVO lille23
Top samt sider har gode luft huller som giver god udluftning så alle de vilde komponenter kan komme af med varmen, der er et stort gitter i toppen som har mulighed for montering af en 200mm blæser så der virkelig kan sendes noget luft igennem kabinettet, i begge sider er der 2 store udluftnings huller som desværre ikke er filtreret så der kan altså komme en masse støv ind her. Som det også ses er der gode håndtag i siderne så man nemt kan løfte det når man skal til LAN eller lignende, det gør det jo til et perfekt kabinet til de formål.

Cooler Master HAF XB EVO lille1 Cooler Master HAF XB EVO lille7

Cooler Master HAF XB EVO lille6 Cooler Master HAF XB EVO lille5
Så fik vi siderne of toppen taget af så man kan se hvad der gemmer sig indeni. Jeg har taget bundkort pladen ud så man bedre kan se hvad der er i bunden også, bunden er som sagt den der holder harddiske. strømforsyning, 5.25" drev og hvad man nu ellers ønsker der skal være der nede, der er godt med kabel holdere så man kan lave en rigtig flot kabel føring ved at stripse dem fast i de her holdere. Til strømforsyningen er der skumgummi materiale som gør at vibrationer ikke kommer videre ud i resten af kabinettet. Bag på kan vi se der er plads til en 120mm samt 2 x 80mm blæsere, de 2 x 80mm blæsere tager sig af bunden så harddiske og de andre ting også får lidt luft cirkulation, der er hele 7 PCI slots så der kan komme nogle udvidelses kort i. Fronten inde fra har plads til enten  2 x 140mm eller 2 x 120mm, det er her jeg og snakker om man kan montere en af de lukkede vanmdkøling løsninger der findes på markedet.

Cooler Master HAF XB EVO lille2 Cooler Master HAF XB EVO lille3
Cooler Master HAF XB EVO lille4 Cooler Master HAF XB EVO lille8

Her ser vi nærmere på de holdere der er nede i bunden af kabinettet, der er plads til 2 x 3.5" harddiske i en holder for sig samt de 2 pladser der også er i fronten jeg snakkede om længere oppe, ud over det er der plads til 2 x 5.25" drev eller hvad man nu ønsker at montere, det kunne være en blæserstyring eller andet man har brug for. Til sidst vil jeg lige vise at der er lavet så man nemt kan montere harddiske i fronten uden at skulle skille kabinettet ad, de 2 holdere er nemlig lavet i hotswap design og kan dermed bare skuppes ind i deres holdere så længe man har husket at tilsluttet SATA kabler og strøm der til.

Cooler Master HAF XB EVO lille9 Cooler Master HAF XB EVO lille0
Så er vi ved at være ved enden og her vil jeg vise den bundkort plade som kabinettet er udstyret med, den tages nemt ud med 4 finger skruer også har man hele pladen ude, det giver en del fordele, 1. Man kan nemmere komme til alle de ting der er under det 2. det er nemmere at skifte køler eller andet. Det er en god ting at der er tænk over det, det er jo så også her at testbænk designet kommer frem da det giver meget nemmere adgang til alle de her ting end når man skal skille hele kabinettet ad bare for at skifte køler eller andet.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 708,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg må jo indrømme at det her kabinet har været i mit søgelys længe da jeg synes det er en smart løsning på mange ting og det er jo det mange gerne vil have, som konklusioner er der faktisk kun en ting der nager mig lidt og det er at der ikke er filtre på alle steder, når man er ude i at bygge en maskine nu er det ligeså meget for at kunne vise den frem til vennerne og andre og her er det bare ikke så flot at den er fyldt med støv samt at det ødelægger luft cirkulationen i kabinettet når det bliver fyldt med støv, derimod er der tænkt over mange andre ting som gør det meget nemmere at arbejde med både som almindeligt kabinet, testbænk eller LAN box. Så den får et flot 9 tal.
 
plus
 • Smart og atypisk design
  Da jeg ved at mange computer folk synes det er fedt med atypiske ting som skiller sig ud samtidig med det er funktionelt og godt designet så der er plads og nem adgang så det må være et stort plus.
 • God luft cirkulation
  Der er godt luft cirkulation så man kan lave et rigtig godt kølings system i det her kabinet.
 • Har flere funktioner
  Som jeg pointere flere gange i design og features så har det flere funktioner, det kan bruges som både almindeligt kabinet, tesbænk og LAN box, ikke at alle andre kabinetter ikke kan det men det her er bygget sådan op at det er smart til alle funktionerne.
 • Aftagelig bundkort plade
  Som skrevet så er det smart til mange ting, en af de ting der er meget smart er at man kan afmontere bundkort pladen rigtig nemt og dermed få nemmere adgang til de andre ting.
 
minus
 • Der mangler filtre
  Som jeg har skrevet så ser jeg meget gerne at alle nyere kabinetter i denne prisklasse har filtre i alle indgange.
overallscore9 
silver
 

 
So we come to the final conclusion, and it is hard to find words for how excited I am for this server. It is clearly one of the most accomplished, and particularly on the hardware part. I'm using this server daily, both as a home server and to backup all reviews, and it does it all with ease. Another thing that also makes it fall into my taste, is that there is being made ​​some custom applications, which makes it possible to expand with other cool features. There is only one thing, which pulls the score down a bit, and that is that I don't think that QNAP are that good at keeping their applications up to date, as some of their competitors are, and I therefore hope that QNAP will change this, as this would provide QNAP the top score.
 
plus
 • Smart and atypical design
  Because i know that many computer people things it's cool with atypical things that stand out while it is functional and well designed so there is room and easy access. So it must be a big plus.
 • Good air circulation
  There is a very good air circulation so it is possible to make a very good water cooling system in this case.
 • Having multiple functions
  As i pointed out mulitple times in design and feature it has more than just one function, it can be used as a normal case, test bench and LAN box, not saying that all other cases can't do that, but this case is just build up very smart to use the functions easily.
 • Removable motherboard tray
  As written it is smart for alot of things, one of the things is that the motherboard tray is removable with just 4 thumb screws and that way getting easy access to other things.
 
minus
 • Missing filters
  As i have written before, i would like to see all newer cases in this pricerange having filters in all inputs.
 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Læst 1179 gange
Log ind for at skrive en kommentar.