Mandag, 18 marts 2013 15:30

Cooler Master Centurion 6

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Idag skal vi kigge på det nyeste skud på stammen fra Cooler Master, det er deres nye Cooler Master Centurion 6.

Coolermastercenturion

Det er udstyret med USB 3.0 i fronten samt mulighed for masser af køling og harddisk plads.


Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.

cooler-master
En kritisk komponent i Cooler Master's evne til at forfølge sin mission er en uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen, til sin vigtigste fabrik i Taiwan. Det har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.


 

Available Color: Black & Silver / Midnight Black
Materials: Steel body, aluminum, metal mesh front panel
Dimension: (W x H x D) 200 x 464.5 x 481mm / 7.8 x 18.3 x 18.9 inch
Net Weight: 5.9 kg / 13.0 lbs
Micro-ATX, ATX: Micro-ATX, ATX
5.25" Drive Bays: 3 (exposed)
3.5" Drive Bays: 7 (hidden)
2.5" Drive Bays: 4 (hidden; converted from two 3.5" drive bays)
I/O Panel: USB 3.0 x 2 (int.), USB 2.0 x 2,
Mic x1, Audio x 1 (supports AC97 / HD Audio)
Expansion Slots: 7
Cooling System Top: 120/140mm fan x 2 (optional)
Front: 140mm blue LED fan x 1 (pre-installed),
or 120mm fan x 2 (optional)
Rear: 120mm black fan x 1 (pre-installed)
Bottom: 120mm fan x 1 (optional)
Side: 120mm fan x 2 (optional)
HDD cage: 120mm fan x 1 (optional)
Power Supply Type: Standard ATX PS2 / EPS 12V
Maximum Compatibility VGA card length: 295mm / 11.6 inch (with HDD cage); 405mm / 15.9 inch (without HDD cage)
CPU cooler height: 162mm / 6.4 inch

 


thumb0

Her har vi så det nye gamer kabinet fra cooler master. Det er udført i to farver, sort og grå og det er dét sorte vi skal kigge på her.

thumb1

Pakkens indhold:

  • Cooler Master Centurion 6
  • Monterings sæt
  • Harddisk holdere
  • Brugsanvisning

thumb4

Vi starter ud med at kigge nærmere på fronten, i toppen sidder I/O panelet med to USB 2.0 porte, lydind- og udgang og til sidst er der to USB 3.0 porte. Det hele er placeret i en højde som gør at det nemt at tilgå.

thumb7

Lidt atypisk er tænd/sluk, reset, og I/O dioderne placeret på siden af fronten, personligt synes jeg det giver et godt pift til kabinettet, så det ikke bare ligner alle de andre, og knapperne er gode og solide. I fronten er der også plads til tre 5,25" drev, selvom der dog ikke er ret mange der har disse drev i mere.

thumb5

Hvis vi så dykker ned i bunden af fronten så har vi et lille lækkert logo, og en stor grill hvor der kan blive sendt en masse luft igennem.

thumb9

Når vi så tager fronten af, finder vi en 140mm blæser med blå lys som er pre-installeret i kabinettet. Denne blæser sørger for at der kommer luft ind til at køle al din hardware, hvis dette ikke er nok er der mange muligheder for at efter-montere helt op til 9 blæsere i dette kabinet.


thumb2 thumb6 thumb8 thumb13

Her ser vi alle de steder hvor der kan monteres blæsere. I toppen er der mulighed for at montere to 140mm eller to 120mm blæsere, i siden er der plads til at montere to 120mm blæsere, i bunden er der mulighed for at montere én enkelt 120mm blæser, og i fronten hvor den pre-monterede 140mm blæser sidder, kan der enten være den ene 140mm eller to 120mm blæsere, til sidst har vi i bagenden én pre-monteret 120mm blæser, denne kan dog udskiftes til én 92mm eller 80mm blæser. Derudover er der plads til montering af harddiske i holderen inde i kabinettet

thumb3

Ud over blæseren i bagenden af kabinettet, er der huller til gennemførsel af slanger til vandkøling eller lignende, og med hele 7 PCI-slots er der plads til en del udvidelseskort.

thumb11

Nu er det tid til at tage et kig ind i kabinettet, og se hvad der gemmer sig af seje features. Overordnet er der plads til 7 harddiske i kabinettet, det øverste bay kan tages ud så der er plads til nogle store grafikkort. Der er også tre 5.25" bays med quick release, som faktisk virker ret godt.

thumb14

Med mulighed for at tage det midterste ud af bay afdelingen, gør at der bliver plads til montering af nogle af de store grafikkort, så du skal altså ikke være bange for der ikke er plads, denne plads kan derudover også bruges til at montere en pumpe til vandkøling eller lignende.

thumb15

Cooler Master har gjort os den store tjeneste at lave en kæmpe stort hul i bundkortpladen, så man kan komme til CPU kølerens bagplad uden at skulle tage bundkortet ud. Dertil er der også en masse gennemførsels huller, så man kan lave en flot kabelføring, så det hele spiller sammen og ser godt ud.


thumb18

Så fik vi sat lidt hardware i, det var super nemt og det hele gav nærmest sig selv da det skulle monteres. Alle kabler sidder lige som de skal og hullerne dertil er tilpasset utroligt godt, dog kunne jeg god bruge nogle gummi stykker i disse huller, for at beskytte kablerne bedre, men også for at det ikke ser så voldsomt ud.

thumb19

Som i kan se så passer det hele bare, der er også tilføjet en masse små holdere så man kan stripse alle sine kabler fast og dermed lave en lækker kabelføring. Der er også masser af plads til at føre en masse kabler på bagsiden af bundkortpladen, uden at man får problemer med at montere siden igen.

thumb20

Harddiskene er også ret nemme at montere, det foregår helt uden skruer. Der medfølger nogle plastik-skinner og til hver harddisk skal der bruges to af disse skinner. Plastik-skinnerne klikker man på harddisken, også er den klar til at klikke i holderen. Som i kan se på billedet, sidder der to tomme holdere, disse to holdere kan bruges til montering af to 2.5" eller 3.5" drev.


Det samlede indtryk er ret godt og det er et super fint kabinet som egner sig fint til en lang række formål. Kvaliteten ligger i mellemklassen og det samme gør prisen, alle de huller der er lavet til kabelføring er utrolig dejlig og at alt er lavet så det er nemt og hurtigt at samle. Så alt i alt er det et super godt kabinet.

4

Ganske fornuftigt kabinet. Det klare sig fint med køling, og der er mange muligheder for at udvide med ekstra hardware.

4.5

Flot, stilet og lige til, det er ikke et kabinet til den unge vilde gamer, som vil lave en show-off maskine, men derimod til den der tænker mere på at bygge et system som yder bedst muligt og bliver kølet godt.

2.5

Frontens opbygning er det jeg lægger vægt på, og jeg synes det er en virkelig fed idé med knapperne på siden.

4

Det er ikke et super kvalitets kabinet, men det er bestemt heller ikke et budget kabinet.

4.5

Cooler Master's Centurion 6 er klart de 666,- DKK værd, det er der ingen tvivl om. Cooler Master's Centurion 6 kan købes her.

4

Alt i alt blev det til 4 stjerner, og jeg kan kun anbefale dette kabinet. Det er et super fornuftigt kabinet til prisen og der er plads til stort set alt.


The overall impression is pretty good, and it's a super fine case, and it's suited for a variety of purposes. The quality is ind the middle class, and the same is the price. It's also incrediblely nice with all the holes for cable management.

4

Quite reasonable case, it copes fine with cooling, and there is a lot of opportunities to expand with additional hardware.

4.5

Beautiful, stylish and straightforward, it's not a case for the young and wild gamer who wants to show off, but for the one who wants to build a system with great cooling and still have a perfect performances.

2.5

The structure of the front is what i emphasize on, and i think it's a really neat idea with the buttons placed on the side.

4

It's not a super quality case, but on the other side it's certainly not a budget case, it located right between those.

4.5

There's no doubt about that Cooler Master's Centurion 6 is worth the 666,- DKK which is the price. Cooler Master's Centurion 6 can be bought right here.

4

All in all we're landing at 4 stars, and i can truly recommend this case. It's a super stylish and reasonable case for the price, and it got room for just about anything.

Læst 1096 gange
Log ind for at skrive en kommentar.