Fredag, 06 juni 2014 10:25

Bitfenix Shadow - Budget venligt kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du på udkig efter et cool kabinet med en god blanding af gaming og stil, så har Bitfenix måske lige noget for dig.

Start-billede-bitfenixshadow

Bitfenix Shadow er et budget venligt kabinet som faktisk ser ganske godt ud.


Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 587,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Fokuseret på at kombinere overlegne design med de nyeste teknologiske fremskridt, skaber BitFenix state-of-the-art computer hardware og periferiudstyr, der udvisker grænsen mellem menneske og maskine.
bitfenix logo
Brugerne bør ikke være nødt til at tilpasse sig til den måde, som deres hardware fungere på. Så vi bestræber os på at sætte brugeren i fuld kontrol over sin hardware.

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 587,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Materials Steel, Plastic
Colors (Int/Ext) Black/Black
Dimensions (WxHxD) 190 x 440 x 506mm
Motherboard Sizes ATX, Micro ATX, Mini-ITX
5.25” Drive Bays x 3
3.5” Drive Bays x 7
2.5” Drive Bays x 1
Cooling Front 120mm x 2 (1 included)
Cooling Bottom 120mm x 1 (optional)
Cooling Rear 120mm x 1 (included) or 92mm x 1 (optional) or 80mm x 1 (optional)
PCI Slots x 7
I/O USB 3.0 x 2, USB 2.0 x 2, HD Audio
Power Supply PS2 ATX (bottom, multi direction)
Extras SofTouch™ Surface Treatment, selectable red/blue LEDs, removable dust filters, tool-free drive locking mechanisms

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 587,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 587,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Bitfenix Shadow25 

Her har vi et kabinet som egner sig til både gameren og ham der vil have en flot computer på kontoret. Selv om det er lavet i meget tynde materialer så kan det uden tvivl sagtens være et godt kabinet, man undgår blandt andet at have et kabinet der vejer så meget som dem der er lavet i tykkere materiale. Og så er der det store plus at prisen kan holdes meget lav selvom kabinettet ser fedt ud.

 

Pakkens indhold:

 • Bitfenix Shadow
 • Monteringsæt
 • Brugsanvisning

Bitfenix Shadow20 Bitfenix Shadow18

Først tager vi et kig på toppen af fronten som indeholder alle de porte og knapper der er på dette kabinet. Der er lyd Ind, Ud samt 4 USB porte hvor 2 af dem er USB 2,0 og de 2 andre er USB 3,0. Derefter er der en lille knap som bestemmer hvad farve lys der skal være i den lille stribe der er i bunden af kabinettet, her kan man skifte mellem blå og rød samt slukke det helt. Til sidst er der de 2 knapper som vi jo skal bruge for at Tænde/Slukke og Reset knap.

Bitfenix Shadow24 Bitfenix Shadow21

Her har jeg lige smidt det om på siden så vi kan se at der er store gode gummi fødder på som gør at det står godt og fast samt at det ikke giver for mange vibrationer ned i det underlag den står på. På trods af den lave pris er der stadig filtre på de steder hvor der er luft indtag, det burde man sætte stor pris på da det jo er en hver computer byggers mareridt med alt det støv.

Bitfenix Shadow17 Bitfenix Shadow22
Selve pladsen i kabinettet er faktisk OK, dog er der ikke meget plads til kabler på bagsiden så hvis man ikke har en modulær strømfosyning skal man lige tage med i overvejelserne, at man ikke kan gemme alle sine ledninger bag bagpladen. Her taler jeg af erfaring da vi har bygget et system i og ville gemme kabler bag siden, det resulterede i at den stod ud som en flitsbue. Ud over det så er der faktisk god plads til resten af hardwaren, der er godt med harddisk plads og plads til 3 x 5.25" drev.

Bitfenix Shadow16 Bitfenix Shadow11
Her kan man se det system vi har bygget i den og det fungere ganske fint, det er klart at hardwaren er med til at gøre det en del mere stift of stærkt end når det står uden hardware så det blev til en ganske fin maskine.


Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 587,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Så skal jeg jo til at komme med den endelige dom over det her kabinet, når vi snakker kabinetter i denne pris klasse bliver vi jo nød til at tage prisen med i overvejelserne, og det er altså et ret godt kabinet til prisen. Hvis man ønsker lidt lys og lidt blær så får man altså ikke meget andet til den pris der ude, godt nok er det noget tyndt metal det er lavet af, men når der kommer hardware i så bliver det faktisk acceptabelt.
 
plus
 • Den lave pris
  Der er jo ingen tvivl om at prisen også afspejler kvalitet, men man får nu en del for pengene her selv om det ikke er top kvalitet.
 • Features
  Der er jo nogle små ting som gør det meget fedt blandt andet lyset der kan skiftes og den flotte låge der kan gemmes drev og andet væk.
 • Støv filtre
  Det er super fedt der er støvfiltre i, det burde være i alle nye kabinetter.
 
minus
 • Plads bag bundkortspladen

Der er ikke meget plads der er lavet til kabler og det er lidt ærgeligt synes jeg.

 • Det tynde materiale
  Selvom prisen er god synes jeg stadig det er lige i den tynde ende.
overallscore7 
silver
 

 
Then I have to give the final judgment upon this cabinet, when we talk cabinets in this price range we'd be forced to take price into consideration, and it is all a pretty good cabinet for the price range. If you want some glowing light and a some style, then you get not much else for this price range, it's made of some thin metal, but when there is hardware in it is actually becoming acceptable.
 
plus
 • The low price
  There's no doubt that the price also reflects the quality but you get a lot for your money here, even though it is not top quality.
 • Features
  There's some small things that make it very cool among other things, the light can switch colors, and the beautiful front cover that can hide drives and other things away.
 • Dust filters
  It's really cool there dust filters in it, this should be in all new cabinets.
 
minus
 • Space behind the motherboard plate
  There is not much space made ​​for the cables, and it's kind of a shame i think.
 • The thin material
  Although the price is good i still think it's to thin.
 
overallscore7
silver
Læst 610 gange
Log ind for at skrive en kommentar.