Lørdag, 30 august 2014 11:18

Bitfenix Prodigy - Lille, men stadig med et super fedt udseende!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang var vi heldige at få fat i et lille Bitfenix Prodigy kabinet.

Prodigystart 

Dette er virkelig et kabinet med muligheder, selvom det er et lille kabinet så kan du presse næsten alt ind i det.


Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 590,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Fokuseret på at kombinere overlegent design med de nyeste teknologiske fremskridt, skaber BitFenix state-of-the-art computer hardware og periferiudstyr, der udvisker grænsen mellem menneske og maskine.
bitfenix logo
Brugerne bør ikke være nødt til at tilpasse sig til den måde, som deres hardware fungere på. Så vi bestræber os på at sætte brugeren i fuld kontrol over sin hardware. 

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 590,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Motherboard Form Factor Mini-ITX
Drive Bays External 1x 5.25"
Internal 2x 3.5"/2.5
Cooling Front 1x 120mm intake fan (supports up to 230mm)
Rear 1x 120mm exhaust fan (supports up to 140mm)
Top 2x 120mm fan mount
Expansion Slots 2
I/O Port 2x USB 3.0, 1x Headphone, 1x Mic
Power Supply Size ATX
Clearances HSF 170mm
PSU 140mm or 160mm non-modular
GPU 7" with modular drive cage/12.5" without
Dimensions 9.84" x 15.9" x 14.1"
250mm x 404mm x 359mm
Special Features USB 3.0 via internal header
Support for 240mm radiator

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 590,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 590,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Bitfenix prodigy s 0

Pakkens indhold er lidt sparsom denne gang.

 • Bitfenix Prodigy kabinet
 • Skruer
 • Usb adapter kabel
 • Kabel holder

 

Ideen med USB 2,0 til 3,0 er til dem der har lidt ældre hardware hvor der ikke er USB 3,0 porte på bundkortet. Så har man mulighed for stadig at bruge de eksterne usb porte på kabinettet.

Bitfenix prodigy s 7 Bitfenix prodigy s 6

Der fåes 2 forskellige sider til dette kabinet. Som man kan se har vi været heldig at få begge siderne med vores kabinet, så vi kunne vise at det altså var muligt at få andet end bare en sort side med huller så der kan komme luft ind. Men kabinettet er den sorte udgave som man kan se, men der er en farve for alle i denne udgave, ialt 6 forskellige farver. Kabinetet har været meget populært gennem rigtig lang tid og har fået mange udmærkelser på andre hjemmesider, og det er bestemt ikke uden grund. Den sorte farve på siderne og mat sort på håndtag og fødder ser altså bare super lækkert ud. Den grå kant og Bitfenix logoet på fronten er det eneste der bryder farverne lidt og ser super fedt ud. Dettte Kabinet vil passe ind de fleste steder både med sit kompakte ydre men bestemt også design mæssigt. I fronten er der selvfølgelig også plads til et drev alt efter hvad man har brug for.

Bitfenix prodigy s 12 Bitfenix prodigy s 4

Toppen er lavet så der kan sidde 2 gange 120mm blæsere eller en 240mm radiator for at kunne holde hardwaren nedkølet. Selvom dette er et lille kabinet kan man godt bygge custom vandkøling i eller et lukket vandkølings system. Dette er tit at foretrække i stedet for de eller store cpu kølere. Men top pladen er lige til at tage af ved at låse den op ved knappen som er mest tydelig på billede nummer 1. Man skal så dog lige lirke den forbi håndtagene. Der er ikke noget decideret filter i desværre men et kraftig net er der dog.

Bitfenix prodigy s 9 Bitfenix prodigy s 3

På bagsiden af kabinettet ses hullet i bunden til strømforsyning, og de helt almindelige størrelser passer ind her, man skal ikke til at sortere efter at de skal være ekstra små. Liger over er hullet til IO panelet og de 2 ekspansion porte. I den øverste del er der plads til enten en 120mm eller 140mm blæser. På det andet billede ses siden af kabinettet er diverse knapper og stik placeret, her er tænd/sluk knap, reset, mikrofon og lyd ud og 2 styk USB 3,0 eller USB 2,0 alt efter hvad man har sat stikket til på bundkortet ( om man har sat adapteren til USB 2,0 på )

Bitfenix prodigy s 13 Bitfenix prodigy s 1

Bitfenix prodigy s 8 Bitfenix prodigy s 10

Bitfenix prodigy s 5

Som man kan se er der faktisk rimelig med muligheder inde i kabinettet selvom det ikke er større. Der er plads til hele 9 x 2,5" tommer diske eller 5 x 5,25" diske og stadig have plads til 4 2,5" diske. Hvis man så tager diverse harddisk holdere ud så er der pludselig meget plads rundt. Den store harddisk holder tages ud meget nemt ud ved at trykke ned på rammen og så trække ud. Derefter kan der stadig sidde 2 x 2,5 eller 3,5" i bunden, Dog kan den også fjernes ved at skrue 6 skruer ud i bunden af kabinettet. I siden af kabinettet kan man se der er plads til 2 x 2,5" diske. I fronten kan man se der sidder en lille 120mm blæser, men der er plads til 2 x 120mm eller 1 x 140 / 180 / 200 eller 230mm så der er virkelig mulighed for at trække luft ind i det lille kabinet.

 

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 590,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Så kom vi til konklusionen af dette lille kabinet. Jeg var virkelig overrasket over hvor mange muligheder der egentlig er i så lille et kabinet. Der er rigtig mange muligheder for at montere diverse diske her i hvis man ønsker at bruge det til server eller lignende hvor der skal være plads til harddiske. Men der er også plads til at man kan lave et godt gamer setup her i, også selvom man gerne vil køre med vandkøling. Hvis man piller det øverste bur til harddiske ud så kan selv de store graffikkort være her i. Bygge kvaliteten er helt i top, der er virkelig tænkt på hvordan det hele skulle samles og hvad der kan afmonteres uden at det kommer til at blive helt løs i konstruktionen.
 
plus
 • Designet er super lækkert
  Der er virkelig kælet for detaljerne på dette lille kabinet, alt fra farve kombinationer til placering af knapperne på siden.
 • Mange muligheder
  Selvom det er et lille kabinet er der plads til alt det du kunne ønske at smide i. (med forbehold selvfølgelig)
 • Byggekvaliteten er i top
  Alt hvad der er lavet i dette kabinet er solidt bygget.
 • Masser af luft
  Der er store muligheder for at montere blæsere.
 
minus
 • Intet negativt
overallscore10 
gold
 

 
Now to the conclusion of this small cabinet. I was surprised at how many options there really are in this small cabinet. There are many options for mounting various drives in this, if you want to use it as server there should be room for plenty of hard drives. But there is also room for a good gamer setup here, even if you want to run with water cooling. If you take the upper hard drive cage out, the you can fit even the big graphics cards. Overall quality is top notch, there really thought about how it all had to be kept and what can be removed without going to become quite loose in the structure.
 
plus
 • The design is super appealing
  There are many fine details in this small enclosure, everything from the color combinations for the placement of buttons on the side.
 • Many options
  Although it is a small cabinet has room for everything, you might want to throw in.
 • The build quality is top notch
  Everything that are done in this case is solidly built
 • Lots of air
  There are great options for mounting blowers
 
minus
 • Nothing negative
 
overallscore10
gold
Læst 1693 gange
Log ind for at skrive en kommentar.