Tirsdag, 21 januar 2014 12:42

Bitfenix Phenom

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

BitFenix Phenom er et lækkert mini-ITX kabinet, som har en hav af muligheder både med henblik på luft- eller vandkøling.

Start-billede-bitfenix

Jeg har altid kendt Bitfenix for at lave cool små kabinetter, som kan rumme en masse uden at fylde, men lad os nu se om det også passer.


Produktet er udlånt af: BitFenix
Prisen på produktet: 616,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Fokuseret på at kombinere overlegne design med de nyeste teknologiske fremskridt, skaber BitFenix state-of-the-art computer hardware og periferiudstyr, der udvisker grænsen mellem menneske og maskine.

bitfenix logo

Brugerne bør ikke være nødt til at tilpasse sig til den måde, som deres hardware fungere på. Så vi bestræber os på at sætte brugeren i fuld kontrol over sin hardware.


Produktet er udlånt af: BitFenix
Prisen på produktet: 616,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Materials Steel, Plastic, SofTouch™
Colors (Int/Ext) Black/Black, White/White
Dimensions (WxHxD) 250 x 330 x 374mm
Motherboard Sizes Mini-ITX
3.5” Drive Bays x 6 (5 + 1 using included adapter)
2.5” Drive Bays x 11 (5 + 2 + 2 + 1 + 1 using included adapter)
Cooling Top 120mm x 2 (optional)
Cooling Front 120mm x 2 (1 included) or 140/180/200/230mm x 1 (optional)
Cooling Rear 120mm x 1 (included) or 140mm x 1 (optional)
PCI Slots x 2
I/O USB 3.0 x 2, HD Audio
Power Supply PS2 ATX (bottom, multi direction)
Extras Tool-free drive locking mechanisms, SofTouch™ surface treatment, filtered intakes

Produktet er udlånt af: BitFenix
Prisen på produktet: 616,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: BitFenix
Prisen på produktet: 616,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

pic16

Her har vi så det lille kabinet som har et hav af muligheder, så hvis du er modder eller bare gerne vil bygge en lille men stærk PC så er dette kabinet klart en god start, der er plads til både stort grafikort vandkøling og et stak harddiske, det fåes i både sort og hvidt og som det ses er det den hvide udgave vi tester idag.

pic20 pic21

Toppen har et stort filter som dækker over 2 x 120mm monterings beslag, her kan man have en vandkøling eller bare installere 2 x 120mm blæser, dette klikkes nemt af ved hjælp af en lille klik lås der sidder i bagenden af filteret.

pic1 pic0

Højre side panel har indbygget tænd og sluk knap samt lyd panel og 2 x USB 3.0, ud over dette har Bitfenix lavet plads til at man kan montere 2 x 2.5" harddiske på bagsiden hvis man tager harddisk buret ud for at få mere plads til Evt. vandkøling.

pic7 pic6

Bagenden har plads til en 120mm blæser samt 2 PCI slots og selvfølgelig vores IO plade og strømforsyning.

pic8

I bunden er der lavet plads til et filter som sørger for der ikke kommer snavs ind i strømforsyningen, det kan nemt slides bagud og taget af for at blive renset.

pic9

Bag den flotte front er der mulighed for at montere en stor 200 mm blæser eller at montere en 240mm radiator med blæsere på, hvis man skal have en radiator der på kræver det dog at man fjerne begge harddisk bure for at få plads.

pic5 pic22

Det første harddisk bur er nemt at fjerne, det sidder bare klikket i nogle skinner hvor man kan slide det ud ganske nemt, ved at fjerne dette har man plads til et stort grafikkort samt at der stadig er plads til 2 x 3.5" harddiske plus at der også kan sidde en i den 5.25" holder der er i toppen. De 2 sidste pladser i bunden kan også fjernes ved hjælp af 6 skruer i bunden af kabinettet.

pic13 pic14

Jeg har monteret et bundkort så man kan få en fornemelse af hvordan pladsen er i kabinettet, jeg havde desværre ikke en strømforsyning der kunne være der i da den jeg havde var for dyb.


Produktet er udlånt af: BitFenix
Prisen på produktet: 616,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg må sige at det er sjældent, at vi får produkter hjem som er lavet så godt. dette lille kabinet er så robust, jeg kunne slet ikke forstå vægten på det indtil jeg fik taget en sidepanel af og så hvor tykt metal det er lavet ud af. Det er på ingen måde ustabilt, selv når alle de afstivende dele er afmonteret. En anden ting som jeg er overrasket over, er den store frihed der er i dette kabinet, der er masser af muligheder for at lave det om, så det passer til ens eget behov, uden at skulle skære i det, eller ødelægge noget for at opnå det.
 
plus
 • Designet og mulighederne
  Et flot og lækkert design, som byder på masser af muligheder og et flot udseende. Overfladen har en gummibelægning som giver det en mat overflade, og det får kabinettet til at fremstå super cool.
 • Plads, plads og mere plads
  Selvom at det er et lille kabinet, så er der ekstremt meget plads i det, og der er plads til at man kan lave et sejt vandkølingssystem deri, uden at skulle lave for meget om.
 
minus
Jeg ser faktisk intet negativt i det her kabinet da det har så mange gode funktioner at alle muligheder er her
overallscore10 
gold
 

 
I must say that it is rare that we get products home, that are made that well. This small case is so sturdy, I could not understand the weight of it until I took a side panel off and saw the thickness of the metal it is made out of. It isn't unstable in any way, even when all of the stiffening components are removed. Another thing that I'm surprised by is the great freedom that you have with this case, there are plenty of opportunities to change it to suit your own needs, without having to cut it, or destroy anything to achieve it.
 
plus
 • The design and the possibilities
  A beautiful and elegant design which offers plenty of options and a great look. The surface has a rubber coating which gives it a matte surface, causing the case to appear super cool.
 • Space, space and even more space
  Although it is a small case, there is an extremely amount of space within the case and there is even room for you to install a cool water cooling system in it, without having to do that much work.
 
minus
 • Nothing is negative
  I actually don't have anything negative to say about this case, as it has so many great features and the possibilities are almost endless.
 
overallscore10
gold
Læst 784 gange
Log ind for at skrive en kommentar.