Onsdag, 06 maj 2015 16:38

BitFenix Pandora – Høj og slank kabinet, med indbygget display

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

BitFenix har virkelig tænkt på de små irritationer momenter, man normalt kan opleve ved et kabinet. De har f.eks. fjernet alle de unødvendige skruer og for sjov skyld, monteret et lille display i fronten, hvor man kan vise sine billeder.

bitfenix pandora

bitfenix logo

Fokuseret på at kombinere overlegent design med de nyeste teknologiske fremskridt, skaber BitFenix state-of-the-art computer hardware og periferiudstyr, der udvisker grænsen mellem menneske og maskine. Brugerne bør ikke være nødt til at tilpasse sig til den måde, som deres hardware fungere på. Så vi bestræber os på at sætte brugeren i fuld kontrol over sin hardware.


Specifikationer

Materials Aluminum, Steel, Plastic
Colors (Int/Ext) Black/Black, Black/Silver
Dimensions (WxHxD) 160 x 420 x 465
Motherboard Sizes Micro ATX, Mini-ITX
LCD 2.4" TFT, 240 x 320
3.5” Drive Bays x 2
2.5” Drive Bays x 3
Cooling Top 120mm x 1 (included)
Cooling Front 120mm x 2 (1 included)
PCI Slots x 5
I/O USB 3.0 x 2, HD Audio
Power Supply PS2 ATX, up to 180mm in length
Extras Brushed Aluminum Side Panels, BitFenix ICON Programmable Display, Cable Management

Video


Design & Features

”Afrundet hjørner, knapper der flugter med runderingerne”. Er en kort og præcis måde at beskrive dette kabinets design på. Det er flot, der er struktur i metallet, børstede, ikke alt for meget ekstra udstyr, simpelt. Det er nogen af de ting jeg selv ligger meget vægt i, når jeg kigger på kabinetter. Der er forskellige typer af Pandora og vi kigger nærmere på modellen som hedder ”Pandora Window”.

bitfenix pandora window 6bitfenix pandora window 7

Alle front-knapperne, samt udtag, er flyttede op på toppen af kabinettet, hvilket efterlader fronten lidt bart.

bitfenix pandora window 5bitfenix pandora window 10

Dette er der dog taget lidt højde for, da der er monteret et display i fronten. Via et software, som man henter inde på BitFenixs hjemmeside, kan man selv ligge de billeder over, som man ønsker at få fremvist. Kvaliteten er måske ikke lige i top, med idéen er meget god. Tilslutningen af displayet sker via et 8/7-polet USB udtag, som man finder nede på bundkortet.

bitfenix pandora window 0bitfenix pandora window 2

Siderne, toppen, fronten ja alle de store overflader, kan afmonteres i et splitsekund, uden brug af værktøj. De hænger alle sammen fast med en ”knap” som kan ses på billede. Overraskende nok er de faktisk af metal og ikke plastik, som man eller godt kunne tro, første gang man så dem. Jeg kan godt lide idéen om at man kan afmonter siderne, for at komme indtil ens hardware, ved bare at tage fast i siden og rykke. Har dog været lidt skeptisk omkring dette, da jeg kunne forstille mig at de kunne falde af. Det fik jeg så testede ved at hoppe, med kabinettet og alle tingene blev på. Spørgsmålet er så, om det stadig er sådan når man har af- og påmonteret dem mange gange.

bitfenix pandora window 12bitfenix pandora window 13

Det er ikke fordi der er meget plads inde i kabinettet, men det er trods alt også kun beregn til mini-ITX og micro-ATX bundkort. Hvad angår pladsen til diskene så er der plads til 2 x 3.5” og/eller 3 x 2.5”.

bitfenix pandora window 15bitfenix pandora window 20

Kølingsmuligheder er i toppen, hvor der, standard er monteret en 120mm blæser og fronten hvor der kan monteres 2 x 120mm, men kun er monteret en enkel, som standard. Her kan man også montere sin radiator til køling, hvis det er ens ønske.

bitfenix pandora window 18bitfenix pandora window 19bitfenix pandora window 16bitfenix pandora window 17


Test & Resultat

Jeg har ikke haft mulighed for at montere hardware, i kabinettet, da jeg ikke har haft noget bundkort i den rigtige størrelse. Men efter min erfaring, med opbygning af PC'er, synes jeg de har lavet masse af gode muligheder til kabelføring samt masser af plads til det. Ser kun problemet hvis man skal have flere harddiske, da nogle af placeringerne hurtige kan blive utilgængelig, hvis man skal have køler bestemte steder. Hvad angår diverse skruer som man altid står og mangler, så har BitFenix virkelig ikke sparet her. Der medfølger alverdens skruer med samt strips, til kabelføring.

bitfenix pandora window 11bitfenix pandora window 4


Konklusion

Jeg er ikke skuffet over dette produkt tværtimod. Jeg kan godt lide at mange af materialerne er af metal, som ovenikøbet har et flot finish, børstet stål. Jeg har et meget ambivalent forhold til at der ikke er brugt skruer. Det er pisse fedt at man kan afmontere siderne i et split sekund, men hvor længe vil det holde. Det gør til gengæld designet fedt, da der ikke er nogle synlige skruer. Hvad det lille display angår, så er idéen nu meget sjov, især fordi man selv kan uploade et billede man ønsker at have fremvist. Kvaliteten af billedet er dog ikke det helt vilde, men det havde jeg nu heller ikke forventet. Jeg vil slutte af med den flotte karakter 9, for synes produktet har mange fede finesser.

plus

 • Designet er stilrent
  Og skiller sig ud fra mængden.
 • Kan virkelig god lide
  Idéen med displayet i fronten.
 • Klik-systemet
  Til afmontering af siderne.

minus

 • Kvaliteten
  Af LDC displayet i fronten

overallscore9

silver

 


 

I am very fond of this product. I like the choice of the materials, which are of metal. The finish in the metal is brushed steel. I have an ambivalent relationship regarding the clips, instead of screws. It's nice that you can dismount the sides in a split second. But how many times can the clips do this, before they are worn out. But it´s feature is also what that makes the design cool, since there are no visible screws. Concerning the little front display. Well I like the idea, especially because you can upload any picture for a logo. The quality of the picture is not the best, but is okay. I will conclude with the beautiful character 9. Because the product has many cool features, and I like a lot.

plus

 

 

 • The design
  Is stylish and stand out from the crowd.
 • Love the idea
  Of the display in the front.
 • Click system
  To separate the sides.

minus

 • The quality
  Of the LDC display

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 980 gange
Log ind for at skrive en kommentar.