Fredag, 11 juli 2014 08:49

Bitfenix NEOS - Lille budget venlig kabinet i fede farver

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så skal vi kigge på det helt nye Bitfenix NEOS som er det nyeste i serien og med en masse fede farver at vælge imellem.

Bitfenix-NEOS

Det fås også med side rude så man kan vise sit hardware frem til vennerne.


Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 387,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Fokuseret på at kombinere overlegne design med de nyeste teknologiske fremskridt, skaber BitFenix state-of-the-art computer hardware og periferiudstyr, der udvisker grænsen mellem menneske og maskine.
bitfenix logo
Brugerne bør ikke være nødt til at tilpasse sig til den måde, som deres hardware fungere på. Så vi bestræber os på at sætte brugeren i fuld kontrol over sin hardware.

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 387,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Materials Steel, Plastic
Color (Int/Ext) Black/Black, White/White
Dimensions (WxHxD) 185 x 429 x 470
Motherboard Sizes Mini-ITX, mATX, ATX
5.25" Drive Bays 2
3.5" Drive Bays 3
2.5" Drive Bays 3
Cooling Front 2 x 120mm (optional)
Cooling Rear 1 x 120mm (included)
PCI Slots 7
I/O 1 x USB3.0, 1 x USB2.0, HD Audio
Power Supply PS2 ATX (bottom, multi direction)
Extras / Features Front Dust Filter, PSU Dust Filter, Tool-Free Drive Locking

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 387,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 387,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Bitfenix NEOS lille1 Bitfenix NEOS lille2

Så er vi kommet til den del hvor vi skal kigge lidt på designet af det her kabinet, jeg synes egentlig det er et meget pænt kabinet og denne model har nogle farver der passer mig ganske godt. Det er jo et budget kabinet som ikke koster det vilde men alligevel har nogle fede detaljer og er ganske flot at se på, dog er det metallet der er sparet på for at lave det så billigt som det nu er, dog skal det siges at selv om det er billigt er der filtre i både fronten og bunden hvor strømforsyningen skal have luft fra.

 

Pakkens indhold:

 • Bitfenix NEOS
 • Monteringsæt
 • Brugsanvisning

Bitfenix NEOS lille23 Bitfenix NEOS lille11

Vi starter lige med fronten af kabinettet som er en plastik front der er aftagelig, plastikken har den samme hvide farve som resten af kabinettet, det er ikke så tit jeg ser det, selv på de dyre kabinetter så det er jo en god ting. Når man tager fronten af kan man se at der både er filter i selve fronten samt et aftageligt filter som er klikket i selve kabinettet. I toppen af fronten er der de sædvanlige knapper som Tænd/Sluk, Reset, dioder til indikation, lyd ind og ud samt USB porte, det første jeg ser da jeg kigger på toppen her er at der mangler afmærkning af hvad de porte er til, så man kan ikke se om det er mikrofonen eller høretelefonerne der skal i det stik, det er ikke så godt.

Bitfenix NEOS lille16 Bitfenix NEOS lille18
Bitfenix NEOS lille24 Bitfenix NEOS lille25

Så fik jeg taget siderne af det så vi kan se hvad der gemmer sig inden i, det er ret simpelt bygget op med plads til 3 x 3,5" harddiske og 3 x 2,5" harddiske lige ovenover, ellers er der plads til 2 x 5,25" i toppen. Resten er meget simpel og egentlig flot nok, men virker lidt sparsomt, det er jo igen det med budgettet, harddisk holderne er lavet i plastik og de store af dem til 3.5" har et smart klik system til hutig montering af harddiske.

Bitfenix NEOS lille21 Bitfenix NEOS lille22

På bagsiden er der ikke så meget at sige, der er ikke så meget plads til kabler som jeg gerne så men så kan de gemmes nede i harddisk burende så de næsten ikke kan ses. Der er trods alt ret god plads når vi kommer til bagpladen af bundkortet, her kan man nemt komme til at skifte processor køler uden at skulle tage hele bundkortet ud.

Bitfenix NEOS lille20 

Bagpå er der plads til en 120mm blæser som sørger for at alt den varme luft kommer ud af kabinettet, der er også hele 7 PCI porte til udvidelses kort så her render man ikke tør lige med det første, der er også en flot plastik plade som dækker over de grimme skruer der nu skal sidde der inde og holde de kort fast man skal have i.

Bitfenix NEOS lille3 Bitfenix NEOS lille4

Bitfenix var så søde at sende mig et sæt kabler og nogle af deres fede Spectre Pro PWM blæsere med så jeg kunne bygge et lille setup der i og vise at der rent faktisk godt kan blive en flot maskine ud af et billigt kabinet, så jeg tog udfordringen op og prøvede med kabler og blæsere i det her kabinet.

Bitfenix NEOS lille5 Bitfenix NEOS lille6

Jeg startede med at montere de 2 x 120mm i fronten så der kommer en masse luft ind i maskinen så den havde noget at arbejde med, de var nemme at montere på de filtre der er monteret i kabinettet, det er godt at vi ser mere og mere til at der er filtre i fra fabrikken i de nye kabinetter, selv de blillige modeller på markedet.

Bitfenix NEOS lille9 Bitfenix NEOS lille13

Bitfenix NEOS lille15

Her er så det færdige resultat som egentlig er meget godt taget den sparsomme plads i betragning, jeg synes egentlig ikke det var så svært at få det til at være der og der ville sagtens kunne være mere her i uden det var et problem, der er bare ikke plads til nogle kabler bag ved bundkortspladen så det skal man lige være OBS på. Jeg gjorde det at jeg fik dem trukket så at de kunne ligge under den nederste harddisk holder, og der ses de næsten ikke, dog havde det været en stor hjælp hvis der var gummi stykker der hvor kablerne går igennem kabinettet. Jeg kan sige at kabler og blæsere er af en helt anden høj kvalitet end selve kabinettet, kablerne er vildt lækre og har en slags stof sleeve istedet for det plasik sleeve man tit ser på de billige kabler, blæserne er yderst støj svage og køre bare super godt, de ser jo også bare kanon fede ud når de er monteret sammen med alt det andet her.

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 387,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Så er vi kommet til den endelige konklussion som må være at til prisen er det altså et meget godt kabinet, hvis man skal have bedre skal man også betale og sådan er det jo desværre med de her ting. Jeg synes der er fine muligheder for at bygge en flot computer i det uden der skal bygges om eller at kablerne skal presses ind bag ved siden, for det er der ikke plads til her, de må gemmes væk i bunden og lægges pænt så det ser nogenlunde ud. Jeg synes selv det blev meget godt det byg der blev bygget der i, det er jo ikke med nogen stor fancy køler i eller noget men det er der sagtens plads til hvis man ønsker det, det var for at vise at der godt kan være plads til forlænger kabler og stor strømforsyning og grafikkort.

 
plus
 • Pris kontra brugbarhed
  Jeg synes prisen er ganske fin for hvad man får her, det er ikke et highend kabinet på nogle måder men et god budget kabinet.
 • Farverne
  man kan vælge imellem en masse farver som jo giver mulighed for at vælge den farve som passer til de andre dele man har i sin computer, det ser jeg som et stort plus da det ikke er noget vi ser så ofte.
 • Harddisk holderne

De er ganske gode og godt at det er sådan nogle og ikke bare montering i kabinettet så det sender resunans ud i hele kabinettet.

 • Filtre

Der er godt med filtre i så man trods alt kan holde støv og andet skidt ude af kabinettet.

 
minus
 • Metalet er ret tyndt

Der skal jo spares et sted og det er gjort på tykkelsen af metalet hvilket gør det ret blødt og får det til at virke ret billigt.

 • Plads til kabler

Der er ikke meget plads til kabler bag ved og det kan godt være svært med en strømforsyning der ikke er modulær til at være der med alle kabler.

overallscore7 
silver
 

 
Then we have come to the final conclusion which has to be to the price, it is a very good case, if you want better you have to pay and that how it is, unfortunately with these things. I think there are good opportunities to build a great computer in this case, without being necessary to mod it, or if the cables to be squeezed in behind the side panel, because this is no place here, they can be tucked away at the bottom and placed nicely so it looks nice. Personally, I think this case, was very good this build there was built in it, it's not with any great fancy cooler or something like that, but there is certainly room for that if you want it, it was to show that there may well be room for extension cables and large power supply and graphics card.
 
plus
 • Price versus usability
  I think the price is quite nice for what you get here, it's not a high-end case in any ways, but a good budget cabinet.
 • The colors
  You can choose from a lot of colors which allows you to choose the color that matches the other parts you have in your computer, I see that which a big plus as it is not something we see so often.
 • Hard drive mounts
  They are quite good and thank god it's not just fitting in the cabinet so that it sends resonance out in the entire case.
 • Filters
  There are good with filters so that, after all, keep dust and dirt out of the cabinet.
 
minus
 • Metalet is quite thin
  There must of course be saved somewhere and it's done in thickness on the metal which makes it very soft and makes it seem rather cheap.
 • Space for cables
  There is not much space for cables behind the side panel and it can be hard with a power supply that is modular to be there with all cables.
 
overallscore7
silver

Yderligere information

Læst 1210 gange
Log ind for at skrive en kommentar.