Mandag, 05 oktober 2015 17:49

Be Quiet! Silent Base 600 - En lille ny i Silent base serien

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Så er Be quiet! på banen igen med et flot kabinet, denne gang en lille bror til deres Silent base 800 og knap så stor. Det har fået navnet 'Silent Base 600' og fås i tre farvetemaer, sort, orange og sølv.

silentbasestartbillede

bequiet logo

be quiet! er en førsteklasses producent, af strømforsyninger og køleløsninger til din stationære computer. be quiet! er udvalgt seks gange i træk, som årets producent i strømforsynings kategorien, af læserne af det velkendte tyske hardware magasin PC Games Hardware, samt en første og anden plads i kategorierne "blæsere" og "kølere". Vi bruger vores specielt udviklede Silent Wings blæsere, i næsten alle vores produkter. De er udstyret med forskellige støjreducerende egenskaber. Takket være disse kan vi sikre en virkelig lydløs drift - Vores produkter opfylder den bedste balance mellem køling og en næsten uhørlig drift. Hvis du vælger be quiet! kan du være sikker på at få høj kvalitet og en næsten lydløs drift fra stilhedens eksperter. Læs mere på http://www.elektroniktest.dk/kabinet/bequiet-silent-base-800-deres-forste-kabinet-men-er-det-godt. Læs mere på http://www.elektroniktest.dk/kabinet/be-quiet-silent-base-800-window-be-quiet-har-lyttet-til-forbrugerne-og-lavet-en-udgave-af-deres-silent-base-800-med-vindue.


Video


Design & Features

DSC 0025DSC 0032DSC 0033DSC 0063

På de første billeder af be quiet!'s nye kabinet, ser vi den ydre skal, som jo minder meget om deres Silent base 800. Kabinettet er holdt i den velkendte rene sorte stil, der på venstre side (set forfra) brydes med vinduet, og foran hvor vi ser de sølv farvede rammer. Inde i kabinettet fandt vi en lille papkasse, som indeholdte monteringssættet. Så indtil videre er der ikke de store forandringer at spotte, i forhold til hvad vi så på Silent base 800. Kabinettet virker utrolig robust bygget, idet det ligesom storebroderen er bygget i stål.

Pakkens indhold:

 • Be quiet! silent base 600 kabinet
 • Monteringssæt
 • Brugsanvisning

DSC 0026DSC 0028DSC 0031DSC 0067

På fronten af kabinettet, finder vi øverst 2 stk. USB 2.0, 2 stk. USB 3.0 samt lyd ind og ud, og på toppen har vi tænd og sluk knappen. På højre side har vi en hel lukket side, kun brudt af det velkendte be quiet! logo, som også ses forneden foran. Det logo man ser på siden har dog også en anden funktion, som er at man kan montere en blæser inde bag ved, og justere hvor meget luft der skal komme ind eller ud. Yderligere har vi i fronten en låge, som gemmer på 3 x 5,25" monteringshuller, samt der sidder en volt blæserstyring, som kan skifte imellem 5, 7 og 12 volt. Bag frontpladen gemmer sig også et støvfilter, som kan tages ud hvis det skal rengøres.

DSC 0034DSC 0035DSC 0041

Bagenden er som mange andre med plads til I/O panel, en blæser op til 120mm og holdere til PCI porte, der er jo ikke meget man kan ændre på den opstilling.

DSC 0043DSC 0044DSC 0045DSC 0046

Inde i kabinettet finder vi bagerst, som vist på første billede, en 120mm blæser. Nedenunder sidder de 3 gummigennemførsler, og nedenunder disse er de 7 holdere til PCI udvidelseskort placeret.  I bunden af kabinettet er der gjort plads til strømforsyningen. På sidste billede ser vi harddiskholdere, 3 x 3,5" harddiske er der plads til.

DSC 0048DSC 0049DSC 0052DSC 0053

Øverst i kabinettet, op mod fronten sidder der 3 værktøjsløse holdere til 5,25" udvidelsesdrev. På andet billede ovenfor, ser vi kabinettet fra den anden side. Her finder i holderne til 2 x 2,5" harddiske/SSD. Gummigennemførslerne til kabler, er ligesom de to rammer på fronten, holdt i de grå farver.


Konklusion

Vi har her at gøre med lillebroderen til Silent base 800. Og det er man på ingen måde i tvivl om når man har stået med dem begge. Den stilrene linje med et matsort kabinet, der på den ene side brydes med et vindue, og foran brydes af en ramme i enten sort, orange eller sølv går igen, og indmaden i kabinettet er også stort set det samme, på nær størrelsen. Selvfølgelig vil de to på nogle punkter have forskelligheder, men i og med at det er i samme serie, er det jo ikke noget der kan komme bag på, at de er så ens. Men jeg kan kun sige, at personligt, synes jeg det er et rigtig fedt kabinet. Det er flot og virker stabilt, der er tænkt på detaljen, og til trods for at det er et mindre kabinet, er der alligevel god plads til eksempelvis kabelføring. Så hvis man ønsker et kabinet til luftkøling, som ikke er af samme dimension som det store silent base 800, så kan jeg helt sikkert anbefale dette.

plus

 • Design
  Det kabinet vi har haft til test, var det sorte med sølv rammerne. Det er fedt med den matsorte, og den sølvfarvede brydning, det passer super godt sammen. Og så er det generelt fedt formet med måde bløde og hårde kanter.
 • Robust
  Det virker til at være et ret solidt kabinet, i nogle stærke materialer.
 • God plads
  Der er rigtig god plads til kabelføring, og det ser vi jo altid som et plus!
 • Lyddæmpning
  Be quiet! tænker generelt meget over at lyddæmpe deres kabinetter som meget som muligt, og dette er ingen undtagelser.

minus

overallscore10

gold

 


Conclusion

Here we are dealing with the little brother of Silent base 800. And there is no doubt when you have seen both of them. The clean line of a mat black cabinet, which on one side has a window and the front is broken by a frame of black, orange or silver, is the same here. And insides of the cabinet is also basically the same, except for the size. Of course, on some points the two of them have differences, but when put in mind that they are in the same series, it's not something that may come as a surprise, that they are so similar. But I can only say that personally, I think it's a really cool cabinet. It is nice and seems stable, they thought about the detail, and despite the fact that it is a smaller chassis, there is still room for cabling. So if you want a cabinet for air cooling, which is not of the same dimension as the great silent base 800, I can certainly recommend this.

plus

 • Design
  The one we had for testing, was the black one with the silver frames. It's very nice with the mat black, and the silver break, which fits really good together. Also, generally it's awesomely shaped which both hard and soft edges.
 • Robust
  It seems to be a pretty solid cabinet, made of strong materials.
 • Enough space
  There is more than enough space to cabling, and this is always a plus for me!
 • Sound Reduction
  Be quiet! generally always thinks a lot about how to reduce sound in their cabinets, and this is no exception.

 

minus

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 938 gange
Log ind for at skrive en kommentar.