Mandag, 20 august 2012 01:30

Antec P280

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Hvis jeg siger stilrent, støjsvagt og meget attraktiv, hvad tror du så vi skal kigge på ?

antecp280top

Hvis du gættede Antec P280, så gættede du helt rigtig. I dag skal vi kigge på et kabinet fra deres Performance One Series, deres P280.


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 724,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Antec er verdens førende brand af high-performance computer komponenter. Antec blev grundlagt i 1986, og er i dag en anerkendt pioneer inden for deres branche, ligeledes har Antec fastholdt sin position som en global markedsleder og international leverandør af effektive, støjsvage og pålidelige produkter.

antec logo nyt

Antec har hovedkvarter i Fremont, Californien, med yderligere kontorer i Rotterdam, Holland, såvel som i Tyskland, Kina og Taiwan. Antec's produkter sælges i mere end 40 lande, over hele verden.


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 724,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Model P280
Case Type Super Mid Tower
Color(s) Black with gunmetal anodized aluminum front door
Cooling System 2 x 120 mm top TwoCool™ exhaust fans
1 x 120 mm rear TwoCool™ exhaust fan
2 x 120 mm internal intake fans (optional)
2 x 120 mm front intake fans (optional)
Fan power hub allows you to connect four 3-pin fans to a single Molex for improved cable management
Drive Bays 3 x 5.25” tool-less drive bays
2 x 2.5” drive bays (dedicated)
6 x 3.5” / 2.5” drive trays
Front Ports 2 x USB 3.0 with internal motherboard connector
2 x USB 2.0
Audio In/Out
Expansion Slots 9 expansion slots
Video Card Size Maximum video card size: 13” / 330 mm
Maximum CPU Cooler Height 6.7" / 170 mm
PSU No power supply included
Motherboard Support XL-ATX [13.6” x 10.3” (345 mm x 262 mm)], Standard ATX, microATX, Mini-ITX
CPU Cutout Enlarged CPU cutout
Cable Management 30 mm of cable routing space behind motherboard tray
Side panel features None
Dimensions Unit Dimensions:
- 526 mm (H) x 231 mm (W) x 562 mm (D)
-20.7” (H) x 9.1” (W) x 22.1” (D)
Package Dimensions:
-575 mm (H) x 290 mm (W) x 630 mm (D)
-22.6” (H) x 11.4” (W) x 24.8” (D)
Weight Net Weight: 22.3 lbs / 10.2 kg
Gross Weight: 26.5 lbs / 12.0 kg

Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 724,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

HPIM1877 HPIM1881

Nu hvor vi har fået set på indpakningen, skal vi have et kig på selve kabinettet og designet af dette. Frontpanelet på Antec's P280 er lavet af et lækkert stykke aluminium, som giver kabinettet et meget stilrent design, uden alt for meget krims krams. På bagsiden af kabinettet har vi hele 9 PCI slots, så du har mulighed for at montere selv de største bundkort! Der er også gjort klar til at, du kan installere et vandkølingssystem. Der er desuden plads til én 120mm blæser, og den kommer med en pre-installeret fra fabrikken. De perforerede huller der er til venstre for I/O udgangene, sørger for at bagsiden af dit bundkort, har mulighed for at få kølig luft ind.

HPIM1873 HPIM1880

Begge sidepaneler er holdt meget neutrale, her er der hverken installeret vindue eller andet gøjl i, alt sammen for at holde kabinettet så stilrent som overhovedet muligt.

HPIM1923 

Pakkens indhold:

  • Antec P280
  • Monterings kit til bundkort etc.
  • Brugsanvisning

HPIM1890 HPIM1894

Bagerst i toppen af Antec's P280, finder vi to 120mm blæsere, disse kommer også pre-installeret fra fabrikken. Disse to blæsere sørger for at holde kabinettes indre så køligt som muligt, så dit hardware ikke risikere at overophede. Det er desuden muligt at montere en 240mm radiator i toppen, hvis man ønsker et vandkølet system.

HPIM1932 HPIM1931

Tager vi et nærmere kig på fronten af kabinettet, finder vi i toppen to USB 2.0 porte, to USB 3.0 porte, Lydudgang, Mikrofon indgang, samt to LEDs, til visning af harddisk aktivitet og til at se at computeren er tændt.

HPIM1906 HPIM1927

Så fik vi afmonteret begge sidepaneler, så kabinettets indre kommer til syne. Der er plads til montering af hele seks 3,5"/2,5" harddiske, og yderligere to 2,5" harddiske eller SSD'er. I toppen af fronten har vi plads til montering af tre 5,25" drev. Som i kan se er der rigeligt med plads til selv det største bundkort på markedet, og hele 9 PCI slots. Tager vi et kig på den anden side, så kan i se at Antec har sørget for at lave et KÆMPE hul i bundkort-pladen, dette gør at du uden problemer kan komme til at montere en hvilken som helst CPU køler, uden at skulle afmontere bundkort etc., dette skal Antec have en tommel op for! Antec har desuden sørget for en masse huller til gennemføring af kabler, og de har selvfølgelig sørget for at disse huller har en oval gummiring monteret, så du ikke risikere at skære hul i dine kabler. Til sidst vil jeg nævne at Antec også har sørget for massere af muligheder for at stripse sine kabler fast.

HPIM1900 HPIM1903

En rigtig lækker detalje, er at du i fronten af kabinettet, har et stort støvfilter, som kan fjernes og renses uden problemer. Maskerne i støvfilteret er meget små, og sørger for at filtrere de mindste støvpartikler og nullermænd fra. Du kan desuden montere hele to 120mm blæsere i fronten, for ekstra køling til dit hardware.

HPIM1884 

Tager vi et nærmere kig på bagsidens top, har vi her en blæserstyring. Med knapperne i venstre side kan du styre hastigheden på den bagerste blæser, og med knapperne i højre side, kan du styre hastigheden på de to øverste blæsere. Som i kan se, er der kun én enkelt blæserstyring monteret i venstre side, det er grundet at der kun er én blæser i bagenden af kabinettet. Du kan dog tilkøbe en ekstra Antec blæser med blæserstyring og montere denne blæserstyring i det tomme hul.

HPIM1907 HPIM1914

HPIM1915 HPIM1917

Her er lidt ekstra eyecandy.

HPIM1919 

Ser vi på bunden af kabinettet, kan vi se at der er endnu et støvfilter, monteret under strømforsyningen. Dette støvfilter kan også afmonteres og renses uden problemer, og uden at skulle åbne for kabinettet. Tager vi et kig lige til højre for støvfilteret, kan vi se et "Antec Design" logo, som er trykket ind i bundpladen.

HPIM1929 HPIM1920

Her er et close-up af de ovale gummiringe vi tidligere fortalte om. Disse gummiringe er limet fast til kanten af kabinettet, så du ikke risikere at de falder ud, når du begynder at trække kabler igennem. Ligesom jeg fortalte ovenover, så har vi her et close-up billede af det støvfilter der er monteret under strømforsyningen. Maskerne i dette støvfilter er ligesom det i fronten.


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 724,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 724,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

HPIM1959 HPIM1936

Af med sidepanelet, og så kommer vores test opsætning til syne. Som i kan se, er der rigeligt med plads. Selvom vi har monteret en af Antec's bedste og største strømforsyninger, så er der stadig plads til en større udgave, og så stadig have massere af plads til rådighed.

HPIM1935

I alle holderne til harddiskene, er der pre-installeret fire gummibøsninger pr. holder, som sørger for at eventuelle svingninger i harddiskene, ikke bliver ført videre ud i kabinettet.

HPIM1941 HPIM1942

På billedet til venstre, ser vi blæserstyringens bagende. Blæserstyringen skal desuden have strøm for et molex stik, for at kunne fungere, idet at den bagerste og de to øverste blæsere, er tilsluttet direkte til denne blæserstyring. Dette er genialt tænkt, idet mange micro-ATX og ITX bundkort ikke understøtter mere end én til to blæser tilslutninger.

HPIM1947 HPIM1948

Som i kan se er der meget plads at gøre med endnu, og du kan sagtens montere en længere strømforsyning, uden at rende ind i plads problemer.

HPIM1954

Her kan vi se hvor stort hullet i bundkort-pladen er, selvom vi har et micro-ATX bundkort monteret.

HPIM1956 HPIM1958

Her i fronten har vi de forskellige kabler fra tilslutningerne i fronten. Disse kunne godt have været forlænget en smule, og samtidig været trukket på en anden måde, så de bliver trukket bagved bundkort-pladen, fremfor at de skal ud igennem pladsen til montering af 5,25" drev. Jeg kan rigtig godt lide måden man montere harddiskene på i Antec's P280, det er utrolig let, og de sidder utrolig godt fast, ved hjælp af deres klik-system. Der er desuden mulighed for monteret af to 120mm blæsere, på venstre side af harddisk buret.

HPIM1962

Ja, med vores micro-ATX bundkort, optager vi ikke ret mange af Antec P280's  PCI slots.


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 724,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Antec har fået produceret et rigtig godt kabinet, som vil tiltale mange, hvad enten man er ude efter et kabinet til hjemme-kontoret eller til en gamer computer. Jeg ville dog ønske at kablerne fra tilslutningerne i fronten, havde været en smule længere, så man kunne trække dem på en ordentlig måde, fremfor at trække dem direkte ud igennem 5,25" buret. Det er også den eneste fejl eller mangel jeg kan finde. Kabinettet er bygget rigtig solidt, og er virkelig gennemført fra top til tå, bortset fra de kabler fra front tilslutningerne.
 
plus
  • Designet
 
minus
  • Intet
overallscore7 
silver
 

 
Antec have produced a very good chassis that will appeal to many, whether you are looking for a chassis for your home office or for a gaming build. However, I wish the cables from the connectors on the front, had been a bit longer, so you could drag them in a proper way, rather than dragging them directly through the 5.25 " cage. But that is also the only problem or lack I can find. The chassis is very solid and is really complete from head to toe, except the cables from the front connectors.
 
plus
  • The design
 
minus
  • Nothing
 
overallscore7
silver

 

Læst 1636 gange
Log ind for at skrive en kommentar.