Søndag, 21 april 2013 08:40

Antec GX700

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang skal vi kigge på et lidt specielt kabinet fra Antec, det er deres GX700 som er militær inspireret.

antec-ny

Er du til militær looket, så kig med her når vi gennemgår designet og de ting som gør dette kabinet spændende.


Antec er verdens førende brand af high-performance computer komponenter. Antec blev grundlagt i 1986, og er i dag en anerkendt pioneer inden for deres branche, ligeledes har Antec fastholdt sin position som en global markedsleder og international leverandør af effektive, støjsvage og pålidelige produkter.

antec logo nyt

Antec har hovedkvarter i Fremont, Californien, med yderligere kontorer i Rotterdam, Holland, såvel som i Tyskland, Kina og Taiwan. Antec's produkter sælges i mere end 40 lande, over hele verden.


 

Model GX700
Case Type Mid-Tower
Color(s) Black and military green
Cooling System
 • Includes 2 x 140 mm top fans Capable of mounting 240 mm radiator for water cooling
 • Includes 1 x 120 mm rear fan
 • Optional 2 x 120 mm front intake fans
 • Optional 120 mm side fan mount to cool graphic cards
Maximum CPU cooler height

up to 172 mm

Water cooling support

Rear water cooling grommets

Drive Bays
 • 3 + 1 x 5.25" tool-less drive bays
 • Click-on 5.25" drive bay clasps
 • Top bay designed for controls
 • 5 x 3.5" tool-less HDD tray each with 2.5" SSD/HDD mount

 

Front Ports
 • 2 x USB 3.0
 • 2 x USB 2.0
 • Audio In/Out
 • Fan controller
Expansion Slots / video card size 7 x PCI-E with thumbscrew access / up to 293 mm (11.5")
PSU None
Motherboard Support Standard ATX, microATX, Mini-ITX
CPU Cutout Enlarged CPU Cutout
Cable Management
 • 13 mm of cable routing space behind motherboard tray
 • Cable routing holes
Side panel features
 • Side Panel Window (Right side)
 • Two 120 mm fan mounts (Right side - Optional)
 • One 120 mm fan mount behind motherboard (Left side – Optional)
Dimensions
 • 19.7" (H) x 7.9 " (W) x 17.7"(D) /
 • 500 mm (H) x200 mm (W) x 450 mm (D)
Weight
 • Net Weight: 13.8 lb / 6.26 kg
 • Gross Weight: 17.2 lb / 7.82 kg

 


Jeg har lavet en lille video af kabinettet så i kan se alle hjørner og kanter af det.


Pic0

Her har vi så det specielle militær inspireret kabinet, som jo er ret fedt og råt at se på. Man er ikke i tvivl om hvad temaet er på dette kabinet når man ser det. Udover det flotte design er der også nogle fede ting som gør det spændende og ret fedt.

Pic20

Pakkens indhold:

 • Antec GX700
 • Monteringssæt
 • 2 x 140mm blæsere i toppen
 • 1 x 120mm bag
 • 1 x 120mm front
 • Brugsanvisning

Pic1

Noget af det som gør dette kabinet specielt, er at det har et noget anderledes toppanel med USB. Der er 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, Lydindgang og udgang, og til sidst en blæserstyring som gemmer sig under et dæksel, der får det til at ligne en misil affyrings knap, det er da meget fedt fundet på.

Pic5

Her har vi en af de ting som er med til at gøre det unikt, 5.25" holderne er dækket af 4 metal dæksler, som afmonteres ved at vippe metalbøjlerne til siden også tage det ud, det har jeg personligt aldrig set før.

Pic9

I bunden af fronten sidder der en stor metal rist som dækker for de to 120mm blæser holdere der er i fronten, dette dæksel sidder fast med 4 fingerskruer, det er nok mest til pynt da de er svære at skrue ud med fingrene.

Pic8

Her ser vi så den omtalte misil knap/blæserstyring, hvor man har mulighed for at skifte mellem 3 hastigheder.

Pic10

Bagenden byder på 2 udtag til vandslanger, 7 PCI slots, et plastik cover over skruerne til PCI slots, og en 120mm blæser.

Pic11 Pic12 Pic13
Pic15 Pic16 Pic19

Det indre byder på plads til en masse blæsere og plads til 5 harddiske, som er monteret fra bagenden hvilket er en fed funktion, da det er der omme alle kablerne er, der er også quick release til 5.25" drevene, det er noget vi ser mere og mere. 


Pic17 Pic18

Her har vi monteret et ATX bundkort og en modulær strømforsyning, som giver god plads da alle kablerne ikke skal ligge og rode bagved. Der er god plads til kabler og der er små huller hvor man kan fastgøre alle kablerne. Jeg ville gerne have set at der var gummi i alle gennemførings-hullerne ind mod bundkortet.


Dette kabinet har helt sikkert mange fans, da det er ret specielt og giver et godt look til de unge gamere som vil ud og vise deres maskiner frem. Kvaliteten er også god, det er stærkt og ikke et tyndt low-end kabinet, der er mange fede detaljer, hvilket er noget der fanger mange.

4

Der er god køling i dette kabinet, uden man skal ud og investerer i flere blæsere end der følger med. Jeg ville gerne have set at Antec lige gav den en sidste skalde, og lavede gummi i gennemførings-hullerne og smed et filter mere med til fronten.

4.5

Designet taler for sig selv, og er noget som man ikke ser ret mange af. Det er fedt at det er ikke er noget som alle producenter laver.

4

Designet og opbygningen af dette kabinet, ser jeg som innoverende da det ikke er et kabinet som man kan sammenligne med andre kabinetter på markedet.

3.5

Kvaliteten er semi, og det er jo heller ikke et kabinet til flere 1000,- kr.

5

Prisen for et så fedt kabinet er 491,- DKK. Dette er bestemt ikke at klage over og er en virkelig god pris. Antec's GX700 kan købes her.

4

Totalt lander vi på 4 stjerner. Jeg er overrasket over hvor solidt det er, og hvor meget der er lavet for at få alle de små detaljer til at stå frem.


This case will surely get a lot of fans, as it's quite special and provides a cool look for the young gamer to show off to friends. The quality is also good, it's strong and not one of those cheap low-end cases. It has a lot of cool details, which surely will capture many people.

4

The case provides great cooling, without having to invest in more fans, than what is provided with the case. However i would have loved to see Antec give it the last kick, and thrown some rubber grommets into holes in the motherboard tray, and one more filter for the front.

4.5

The design speaks for itself, and it's something that you won't see everyday. It's cool that this is something that every manufacturer is making.

4

I see the design and construction of the case as true innovation, as it's not a case which can be compared to any other case on the market.

3.5

The quality is mediocre, but still great. Again this case doesn't cost several 1000,-.

5

The price for such a cool case is 453,- DKK. The price can't be complained about, as it's a hell of a good deal. Antec's GX700 can be bought here.

4

In total we're landing at 4 stars. I'm really amazed at how strong it is, and how much designing has gone into it, to makes all the small details stand out.

Læst 968 gange
Log ind for at skrive en kommentar.