Tirsdag, 20 maj 2014 09:14

Antec GX500 - Til dig der søger billigt, men godt kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Idag skal vi kigge på et kabinet fra Antec af, nemlig deres prisvenlige GX500.

start billede

Kabinettet byder på blæserstyring, 3 blæsere og et lækkert design.


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 339,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Antec er verdens førende brand af high-performance computer komponenter. Antec blev grundlagt i 1986, og er i dag en anerkendt pioneer inden for deres branche, ligeledes har Antec fastholdt sin position som en global markedsleder og international leverandør af effektive, støjsvage og pålidelige produkter.

antec logo nyt
Antec har hovedkvarter i Fremont, Californien, med yderligere kontorer i Rotterdam, Holland, såvel som i Tyskland, Kina og Taiwan. Antec's produkter sælges i mere end 40 lande, over hele verden.

Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 339,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Model GX500
Case Type Mid-Tower
Color(s) Black
Cooling System - Includes 2 x 120 mm top fans
Capable of mounting 240 mm radiator for water cooling
- Includes 1 x 120 mm rear fan
- Optional 2 x 120 mm front intake fans
- Optional 120 mm side fan mount to cool graphic cards
Maximum CPU cooler height 6.2" (158 mm )
Water cooling support Rear water cooling grommets
Drive Bays - 2 x 5.25" tool-less drive bays
Front Ports - 1 x 3.5" floppy bay
- 4 x 3.5" tool-less HDD bays
- 1 x 3.5" floppy bay clasps
- 1 x 2.5" SSD drive bay
- 2 x USB 3.0
- Audio In/Out
Expansion Slots / video card size - 7 x PCI-E / up to 380 mm (15")
PSU None
Motherboard Support Standard ATX, microATX, Mini-ITX
CPU Cutout Yes
Cable Management - Routing space behind motherboard tray
- Cable routing holes
Exterior / Interior - Black
Dimensions - 18.7" (H) x 8.1 " (W) x 18.0"(D) /
- 525 mm (H) x 512 mm (W) x 248 mm (D)
Weight - Net Weight: 10lb / 4.5 kg
- Gross Weight: 11.6 lb / 5.3 kg
UPC 0-761345-15500-7

Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 339,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 339,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

antec gx500 s 1 antec gx500 s 8

Så tager vi et kig på et kabinet Antec har sendt til os, nemlig deres Antec GX500 som er et billigt kabinet, men alligevel byder på indbygget blæserstyring, 3 blæsere og et lækkert design.

 

Pakkens indhold:

 • Antec GX500
 • Monteringsdele til harddisk
 • Skruer til alt
 • Garantibevis (3År)
 • Produktoversigt
 • Mini guide

antec gx500 s 3 antec gx500 s 6

På billedet til venstre ses kabinettet fra fronten, her har kabinettet 2 x 5,25" og 1 x 3,5" så du har en del udvidelsesmuligheder i form af diverse drev og kortlæsere. Udover det har det også pladsen til 2 x 120mm blæsere inde bag gitteret, så der kan komme massere af køling til dit hardware. På billedet til højre ses kabinettet bagfra, og hvis vi tager fra toppen af så kan man se at der er 2 gennemførsels huller til vandslange, så du kan smide din radiator andre steder end inden i kabinettet. Til venstre for dem er der plads til din I/O plade så der ikke kan komme støv ind til dit hardware, og for at dække af når dit bundkort sidder i, derefter er der en 120mm blæser til at trække din varme luft ud fra kabinettet. I dette kabinet er der 7 x PCI slots, så med det rigtige bundkort ville du faktisk være i stand til at smide 3 x grafikkort i og have en sidste slot ledig. Til sidst er der hul til en normal ATX strømforsyning, hvor der er lavet huller så du kan vende til strømforsyning så blæseren enten vender ned eller op.

antec gx500 s 4 antec gx500 s 5

På billedet til venstre ser vi frontpanelet, fra toppen af ser vi de 2 knapper hvor der står "L - STOP - H" under dem, det er styringen til blæsere, hvor "L" er lav hastighed og "H" er høj hastighed. Under dem ser vi 2 x USB 3,0, mikrofon indgang og lydudgang.  nede i højre hjørne ser vi en Tænd/Sluk knap og i venstre hjørne ser vi en Reset knap som er gjort mindre så man ikke ved et tilfælde kommer til at trykke på knappen. På billedet til højre ser vi topgrillen, som virkelig giver kabinettet et fedt look, dog syntes jeg det er lidt ærgeligt at de ikke har smidt et støvfilter derop også.

antec gx500 s 9 antec gx500 s 2

På billedet til venstre ser vi den fedeste ting som Antec har lavet, nemlig topgrillen's låsemekanisme, klik den over på "Open" og træk grillen bagud og du står med grillen i hånden, virkelig en fed ting.  På billedet til højre ville jeg lige vise at der kan monteres en 120mm blæser til at give dit/dine grafikkort ekstra køling, dog skal det også lige siges at hvis du vil have lukket side på kan du bytte om på siderne, og med det så kan du også give dit bundkorts forskellige chips køling bagfra, fed detalje. 

antec gx500 s 10 antec gx500 s 13

Nå lad os tage et kig indenfor, som i kan se så er der det normale et kabinet skal have, dog kan jeg godt lide at selvom det er et billigt kabinet, så har de lavet hul til montering af CPU køler, så man ikke skal til at pille bundkortet ud og smide det på.

antec gx500 s 11 antec gx500 s 12

På billedet til venstre ser vi 4 hvide plastik stykker udover skruer, som er til hurtig montering at dine drev, omme på den anden side skal du dog stadig smide normale skruer i. På billedet til højre ser vi den 120mm som er en af de 3 der følger med til kabinettet.

antec gx500 s 20 antec gx500 s 19

På billedet til venstre ser vi de sidste 2 120mm blæsere der følger med til kabinettet. På billedet til højre ser vi kablerne der kommer fra frontpanelet, en fed ting som Antec har tænkt på med dette kabinet er at ikke alle bundkort har USB 3,0 så derfor ville de normalt være ubrugelige, men her har de lavet så der render nogle kabler fra det 3,0 stik om til et USB 2,0 stik så de stadig kan bruges hvis ens bundkort ikke understøtter USB 3,0. Ellers er der alle de kabler du skal bruge til knapperne, blæserstyringen osv.

antec gx500 s 15 antec gx500 s 16

På billedet til venstre ser vi hvor dine harddiske skal sidde, ovenpå harddisk buret er der også en holder til en 2,5" harddisk eller SSD. På billedet til højre ser vi kabinettet fra bunden af, og her finder vi et støvfilter til din strømforsyning så den ikke samler støv op hvor kabinettet står. Nede i bunden kan vi lige skimte at den frontgrillen har samme låsemekanisme som topgrillen, så løft lige op og klik den over på "Open" og du kan pille grillen af.


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 339,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Så er vi kommet til den endelige konklusion af dette Antec GX500, og jeg må indrømme at da jeg så prisen tænkte jeg at der var en masse mangler, men dette har ikke været tilfældet. Kabinettet har et lækkert design og har nogle fede detaljer såsom låsemekanismerne til front og top grillen, den indbyggede blæserstyring og at toppen buer ned ved fronten som giver det et lækkert design. De eneste negative ting jeg har at sige til dette kabinet er at de godt kunne have lavet det en smule højere for at give det mere plads i toppen til vandkøling, om det er et selvbygget vandkøling system eller om det var et AIO sæt, og at de PCI plader ikke er sat fast med skruer, så man ikke kan genbruge dem hvis man piller et af sine grafikkort ud eller lignende.
 
plus
 • Designet
  Lækkert design, især med toppen som buer ned.
 • Indbygget blæserstyring
  Lækkert med indbygget blæserstyring så du ikke skal ud bruge ekstra penge.
 • Prisen
  Med en pris på kun 339kr er dette et stort +, for du får en del for dine penge.
 
minus
 • Pladsen i toppen
  De kunne godt have lavet lidt mere plads til en radiator, for der er ikke meget plads.
 • PCI pladerne
  De kunne godt være skruet i så de kunne genbruges.
overallscore8 
silver
 

 
So we have come to the final conclusion of this Antec GX500, and I must admit that when I saw the price I thought there was a lot missing, but this has not been the case. The cabinet has a sleek design and have some cool details such as the locking mechanisms for the front and top grill, the built-in fan controller and the top curves down at the front which gives it a sleek design. The only negative thing I have to say about this case is that they could have made ​​it a bit higher to give it more space at the top for water cooling, whether it is a self-built water cooling system or if it was an AIO kit. And the PCI plates are not fastened with screws, so you can not reuse them if you peel one of its graphics card out or something like that.
 
plus
 • The design
  Attractive design
  , especially with the top curving down.
 • Built-in fan controller
  Nice with the built-in fan controller, so you don't need to go out and spend extra money.
 • Price
  With a price of only 339kr this is a big +, you get a lot for your money.
 
minus
 • The room at the top
  They could have done a little more room for a radiator because there is not much room
  .
 • PCI plates
  They should be screwed in so they could be reused.
 
overallscore8
silver
Læst 1127 gange
Log ind for at skrive en kommentar.