Fredag, 10 juli 2015 21:24

Aerocool battlehawk white - Et økonomisk kabinet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Aerocool battlehawk White er et kabinet i den billige ende af skalaen, men det går ikke ud over kvaliteten.

Start billede aerocool battlehawk

aerocool logo

AeroCool Advanced Technologies (AAT) er opstartet i 2001. I de tidligere år var de med til at hjælpe og dele deres viden omkring køling og opbygge totalløsninger til PC'er. De var de første til at udvikle den meget kendte U-Shape heat pipe på 1" (ca 2.6cm) til CPU-kølere, denne er meget udbredt nu! De var også de første til at bygge en "Double-Bay" frontpanel controller, til styrring af blæsere mv. I dag er AeroCool kendt for at være en af de ledende på gamer markedet, og har udvidet deres produkt kategori til headsets, mus, strømforsyninger, keyboards, paneler til fan-styring og meget mere. De vil blive ved med at være innovative og levere den bedste service!


Specifikationer

Case Type Mid Tower 
Material 0.5mm 
Motherboards ATX / micro ATX / mini ITX 
Chassis Dimension 183(W) x 420(H)x 400(D) mm 
Case Dimension (Overall) 218(W) x 491(H)x 455(D) mm 
5.25” Drive Bays 1 (Exposed) 
3.5”FDD Drive Bays 1,00 
3.5” Drive Bays 3,00 
2.5” Drive Bays 2,00 
Expansion Slots 7,00 
GPU Clearance 390mm 
I/O Ports 1 x USB3.0 , 2 x USB2.0 , HD Audio + Mic., SD card reader 
Height limit for CPU coolers 155mm 
Air Cooling System   Front : 2 x 120mm (1 x 120mm LED fan included) 
Rear : 1 x 120mm (1x120mm black fan included) 
Top : 2 x 120mm (Optional) 
Net Weight 4.5Kg  (GW :5.64Kg) 
Standard ATX PS2 (Optional) Standard ATX PS2 (Optional) 
Fan 120 x 120 x 25 mm(LED) Front 120 x 120 x 25 mm Rear
Bearing Sleeve Sleeve
Rated voltage 12V 12V
Operating Voltage Range 6.0~13.2V 10.8~13.2V
Starting voltage 6V 6V
Rated current 0.25A+10%Max 0.12A+10%Max
Locked Current 0.3A+10%Max 0.14A+10%Max
Power consumption 3.0W+10%Max 1.92W+10%Max
Speed 1100+-10%RPM 1200+-10%RPM
Max AirFlow 36.4CFM 32.1CFM
Max Static Pressure 1.32mm-H2O 0.64 mm-H2O
Noise (dBA) 26.5dBA 23.5dBA

Video


Design & Features

Aerocool battlehawk 16Aerocool battlehawk 5

Pakkens indhold:

 • Aerocool battlehawk White
 • Brugermanual for montering af hardware
 • Skruer til bundkort og diverse drev
 • Lukkestykke til en PCI-kortudgang

 Aerocool battlehawk 12Aerocool battlehawk 13Aerocool battlehawk 14Aerocool battlehawk 15

Her tager vi lige en tur rundt om dette Aerocool battlehawk White kabinet. På første billede ser vi venstre side af kabinettet, hvor der er lavet et fremspring i metallet, der hvor der er sat plexiglasrude i, så man kan se ind til sin maskine. På højre side af kabinettet, er der ligeså et fremspring i metallet, dog uden rude i. Fremspringet gør, at der er plads til at skjule sine kabler bag ved pladen, hvorpå man monterer sit bundkort. Bag på kabinettet er der monteret en 120 mm blæser, der er selvfølgelig plads til i/o shield, og der er plads til 7 PCI udgange, og nederst er der strømforsyningen. På fronten af kabinettet, sidder der inde bag den mørke plexiglasrude, også en 120 mm blæser, men denne har blå LED i sig, som giver et meget fedt look med det blå LED og den mørke rude. Ved siden af den mørke rude, er der to aflange luftindtag. Det hvide stykke på fronten, er til at åbne, hvor man så har sit cd-rom drev gemt.

Aerocool battlehawk 6Aerocool battlehawk 10Aerocool battlehawk 2Aerocool battlehawk 1

På toppen af kabinettet, er der en masse muligheder. I midten er on/off knappen, hvor der ligesom i blæseren i fronten, er blå LED lys i. I venstre side er der to omskiftere til at styre de to blæsere, hvor man kan sætte dem på low/off/high. Low er på ca. halv speed og high er fuld speed. Oven over dem er der reset knappen, herefter HDD LED'en og øverst et usb 3.0 udtag. I midten øverst ser vi en kortlæser, som læser 46 forskellige kort. Venstre side nederst er der 2 usb 2.0 udtag, og udtag til headset med lyd og mikrofon. Øverst står der usb 3.0, men der er ikke sat et udtag i, lidt en skam at man gør sådan. Så har vi et billede af den blæser der sidder i fronten af kabinettet, hvor man ser de blå vinger, som giver et fedt lys sammen med de blå LED'er, der også er i blæseren. Det næste billede er blæseren der er monteret bagerst i kabinettet, som er en alm. sort blæser. Det sidste billede i denne række er tilslutnings ledningerne til blæserene, hvor man kan koble to blæsere til hver omskifter i toppen, og så de to molex stik som leverer strøm.

Aerocool battlehawk 7Aerocool battlehawk 8Aerocool battlehawk 20Aerocool battlehawk 11

Der er plads til to 5,25" drev eller diske, hvor den nederste er til cd-rom drevet, som der iøvrigt kun er plads til én af i fronten. Og så er der lavet plads til 3,5" drev også. Der er plads til 3 X 3,5" harddiske og en enkelt 2,5" oven på harddisk bay'et. Af bundkort kan man montere ATX, micro ATX og mini ATX. Så er der de forskellige tilslutninger fra kabinettet, det blå usb 3.0 kabel, usb 2.0, lyd, kortlæser, power/reset og power/HDD LED til kabinettet.

Aerocool battlehawk 3Aerocool battlehawk 4

I toppen at kabinettet, er der plads til at man kan montere en 240 X 120 mm radiator, til et vandkølingssystem eller bare 2 X 120 mm blæser. I bunden, under strømforsyningen, er der et støvfliter, som er det eneste sted der er et støvfilter.


Test & Resultat

Her i testdelen vil jeg beskrive hvad jeg oplever ved dette kabinet. Først lidt om de to blæsere, der er monteret i kabinettet. Man kan godt høre på dem, at det ikke er nogle i den dyre ende de har sat i, men de larmer nu ikke det helt store. Når kabinettet er lukket, kan man ikke høre dem ret meget. Hvis vi tager et kig på lyset, så kan vi se, at powerknappen er med blåt lys i powertegnet.

Aerocool battlehawk 19

Lyset i fronten med den blå blæser, er også rigtig godt.


Konklusion

Så er tiden kommet til, at jeg skal samle alle mine indtryk omkring dette Aerocool battlehawk White kabinet. De formår at lave et solidt kabinet, og endnu engang med noget nytænkning. Denne gang er der kommet justerbar hastighed, i form af to omskiftere på toppen af kabinettet, så man kan justere hastigheden på blæserne, hvilket jeg synes er ret smart. Det ser ud til, at være nemt at montere sit hardware, jeg har desværre ikke kunnet montere noget i det. Skulle man ønske sig noget i dette kabinet, så skulle det være afdækning, i form af gummi i kabelgennemføringshullerne. Det kunne have været dejligt. Men ellers er det rigtig godt gået af Aerocool. De har lavet et godt kabinet, til en god pris, med god teknik.

plus

 • Designet
  Jeg kan godt lide formerne, og det hvide med det mørke plexiglas.
 • Det blå lys
  Rigtig fedt med blåt lys i den blæser der er i fronten
 • Støvfliter
  Støvfliter under strømforsyningen, er et plus
 • Konstruktionen
  Det virker til at være rigtig stabilt

minus

 • Kun 1 plads til 2,5" diske
  Det er lidt en skam, da men jo mere og mere går over til SSD diske
 • Støvfliter i fronten
  En skam at der ikke også er et i fronten.

 

overallscore7

silver

 


Conclusion

We have reached the point, where I have to gather all of my impressions of this Aerocool battle hawk White cabinet. They are able to build a solid cabinet, and yet again with a bit of innovation. This time it shows as adjustable speed, in the form of two switches in the top of the cabinet, which makes it possible to adjust the speed of the fans, which I find really clever. I looks as if it’s easy to mount your hardware, unfortunately I haven’t been able to mount anything in it. I you were to wish something for this cabinet, it should be coverage, in form of rubber in the holes the cables go through. That would be great. But other vise, Aerocool has done a great job. They created a good cabinet, at a good prize, with good technician.

 

plus

 

 

 • The design
  I like the shapes, and the white with the dark plexi glass.
 • The blue light
  Really cool with blue light in the fan at the front.
 • Dust filter
  Dust filter under the power consumption, is a plus.
 • The construction
  It seems to be quite solid.

minus

 • Only room for one 2,5" disk
  It’s a shame, as the usage of SDD disks gets greater.
 • Dust filter in the front
  A shame they didn’t put one in the front as well.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1581 gange
Log ind for at skrive en kommentar.