Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller

Seneste

Moderne PC'er har en tendens til at blive mindre og mindre. Samtidig arbejder hardwareproducenterne på at gøre deres produkter mere og mere effektive når det kommer til strømforbrug, og det betyder, at vi i dag kan anvende strømforsyninger med en relativ lav effekt, til selv ret kraftfulde maskiner. Derfor har udviklingen indenfor strømforsyninger lige nu nået et stadie, hvor selv strømforsyninger med en lav effekt skal produceres i høj kvalitet, og det gælder både når det kommer til konstruktion, og funktion.
I dag har jeg fået den store fornøjelse at kigge på be quiet!'s semimodulære Dark Power Pro 11 strømforsyning, i en 550 watt udgave. Kig med, og se om denne strømforsyning lever op til moderne standarter.

be quiet dark power pro 11 start

 

  • Prisen på produktet: 1200kr

Med Corsair' Commander Mini kan du, med deres avancerede software, styre alle dine blæsere og LED lys. Denne enhed kan styrer op til 5 PWM (4-pins) eller alm. 3-pins blæsere, samt LED strips. Udover det, er der mulighed for 4 temperaturzoner.

corsaircommandermini

Logitech Z533 - Lille højttalersæt med mange muligheder

Logitech har sendt et sæt fine sterio højttalere, som vi skal kigge lidt på. Denne gang er det deres z533, som er deres multimedie højttalere, der kan bruges til andet end kun din ene pc.

logitech z533

Så er der et nyt kraftværk på banen fra Be Quiet!. Deres lækre Dark Power serie har nu fået sig en ny topmodel.

Zyxel Armor Z1 - Er navnet på en router udover det sædvanlige

En router med en CPU på 1,4GHz og 512MB ram, er med til at kunne streame video i 4K kvalitet.

  • Prisen på produktet: 1449
Side 2 ud af 109

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus