Seneste

Vi skal i dag se på Razer's nyeste gaming tastatur, nemlig Blackwidow X Chroma. Hvis man kigger på den normale Blackwidow, så er det med plastik topplade og nedsænkede taster, men denne udgave er med metal topplade og synlige mekaniske taster, men det vil i kunne se mere til senere i artiklen.

Logitech G29 - Bringer realisme til dine racingspil

Logitech er velkendt for at producere oplevelser i særklasse når det kommer til rat. Deres tidligere modeller G25 og G27 har begge domineret markedet, og nu er det tid til at opfriske det velkendte design. Jeg har fået fornøjelsen, og tro mig, det har været en fornøjelse, af at kigge på deres nyeste G29 rat. Spoiler alert: Jeg kommer aldrig til at kunne spille bilspil med et tastatur igen.

Hvis du cykler meget, og ikke helt føler dig sikker i trafikken, kan denne LED taske måske gør det modsatte for dig, for vi har nemlig her på siden fået denne helt unikke LED taske til test.

 

Vi har haft muligheden for at teste en ny lille højttaler fra Razer kaldet leviathan, som ikke ser ud af meget, men det skal man ikke tage fejl af.

Vi skal i dag se på et sæt ram, hvor der virkelig er tænkt på det visuelle og ikke mindst hastigheder til din gaming pc. Vi er her oppe på hele 3200Mhz DDR4 ram, hvilket må siges at være lynhurtigt, men for lige at gøre lidt ekstra, så er der sat LED lys i dem, som lyser op i intervaller.

Side 1 ud af 121