Seneste

Nespresso Prodigio - Smart-kaffe fra din telefon

Vi har fået en kaffemaskine ind af døren, en Prodigio fra Nespresso. Og for en kaffedrikker som jeg, der enten drikker pulverkaffe, eller køber dem på cafe'er, er det noget nyt. Jeg har prøvet maskiner hos venner og bekendte, men har aldrig selv ejet en. Det skal derfor bliver spændende at se om jeg kan finde ud af denne lille brygger.

Tefal Crep'Party - Lækre pandekager på rekordtid

Vi har fået denne Crep'Party pandekagebager hjem til test. Den ser ikke ud af meget, men 6 pandekager på én gang, den har i hvert fald fanget vores interesse, så lad os se hvad den kan.

 

 

Vi har fået mulighed for at kigge lidt nærmere på en alarmpakke fra HomeAlarm.dk. Deres pro villa pakke, som kan dække alle ens behov, for alarm i huset. 

 

Vi har haft muligheden for at teste Kaspersky internet security 2016 Multi Device, som henvender sig til familier der vil være sikker i deres færden på nettet, og så er softwaren også utrolig brugervenlig, selv for en mindre nørdet person.

Netatmo Welcome - Din hoveddørs digitale sladrehank

Denne gang skal vi se på Netatmo Welcome, et lille kamera der fortæller dig hvem der træder ind af din hoveddør via en app, så du kan se om det indbudte eller ubudne gæster. Selv siger Netatmo "et enestående kamera, et minimalistisk design", og slår blandt andet på fantastisk optagelse i HD, nattesyn og at det genkender kendte ansigter. Kan det være sandt - vi kigger på det.

Side 1 ud af 4