Lørdag, 05 april 2014 11:51

XTZ Earphone Sports - Lyd i top kvalitet når du træner

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

For første gang skal vi teste noget fra XTZ, det er deres nyeste in-ear sports høretelefoner.

Start-billede-XTZ-EarphoneSport

Det ser måske ikke ud af meget, men der er virkelig fede og brugbare detaljer som gør det yderst attraktivt. For lige at nævne bare én enkelt ting, så er der DSP processor i, som hjælper til med at få den helt rigtige lyd.


Produktet er udlånt af: XTZ
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: http://www.fyndborsen.se
 
Hvad du som en individuel lytter oplevelse, er noget meget personligt og subjektivt. Uafhængige tests viser, at de fleste mennesker foretrækker en neutral gengivelse, og jo mere erfaren lytteren er, jo mere han ville sætte pris på en neutral og ikke farvet lyd karakter.
xtz logo
XTZ er grundlagt i 2004 og er dybest set et netværk af ingeniører, teknikere, producenter og producere - alle har lang erfaring fra HiFi virksomheder. Dette omfatter alt fra produktion og udvikling til markedsføring og salg. Vi samarbejder med flere virksomheder i Europa og Asien. Produktion sker i både Sverige og Asien.

Produktet er udlånt af: XTZ
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: http://www.fyndborsen.se
 
Specifikationer DSP HD sound from Dirac Research
Necklace function
Flat tangle-free cable
Quick fit (Left and Right have same shape)
L shaped plug 90 degree
Bass adjustment
Plug 3.5mm
Cord Length 1.2m
Impedance 16ohm
Frequency Response 18 - 22kHz
Sensitivity (at 1 KHz) 93dB
Driver Unit 2 x 8.6mm
Magnet Neodymium
Driver Treated PET
Weight 13g

Produktet er udlånt af: XTZ
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: http://www.fyndborsen.se
 

Produktet er udlånt af: XTZ
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: http://www.fyndborsen.se
 

EarphoneSport5

Selvom det "bare" er et sæt in-ear høretelefoner, er der overraskende meget tilbehør med til.

Pakkens indhold:

 • XTZ EarphoneSport
 • Forlænger ledning
 • Øre bøjler
 • Diverse stik
 • Klips
 • Ørestykker i forskellige størrelser
 • Taste
 • Brugsanvisning

EarphoneSport0 EarphoneSport10

Som design har XTZ valgt at gå all in på lækkert og fuldført kvalitet som virkelig kommer til udtryk både udseende og kvalitet når man får dem i hånden er vildt lækkert, det er en hård plastik skald der omringer den lille enhed som sender lyden ud, denne plastik skald er malet piano sort med et lille lækkert XTZ logo på, Som man lige kan ane på billedet er det med flade kabler som er røde og sorte, dette er også med til at det ser bare lidt mere lækkert ud end alle de kedelige der er på markedet. Som det også ses på biledet hvor de ligger ryg mod ryg er der magneter i så man kan klikke dem sammen så de kan hænge om halsen uden at falde ned, det gør dem også nemmere at holde styr på i tasken.

EarphoneSport3 EarphoneSport4

Som standart sidder der nogle memery skum øre puder på som jeg faktisk er meget overrakset over, det er første gang jeg har oplevet det på et sæt in-ear og det virker faktisk ud over alle forventninger, det er jo sådan det skal være. hvis man ikke er til det men hellere vil have gummi øre-puder på så kan man ganske enkelt udskifte dem til nogle af dem der følger med i pakken, jeg blev nu så glad for dem her at jeg kun meget kort prøvede de andre.

EarphoneSport1 EarphoneSport2

Der er en lille enkel fjernbetjening som gør det nemt at skifte mellem numre og tage telefonen hvis det er nødvendigt, i denne lille betjening er der også indbygget mikrofon så man kan bruge det som headset også, alle kabler er flade og virker til at være af super god kvalitet, ud over det så er alle stik og med guld belægning for bedere forbindelse.

EarphoneSport8 IMG 6057

Her ses de øre bøjler der følger med så de bliver på hovede under løb og anden træning, de hjælper en del men er mest anvendelige med de gummi øre stykker der er med da de memmery skum stykker der er med faktisk sidder så godt at de ikke ryger nogle steder. Ud over det sæt der sidder på er der 2 størrelser så der skulle være mulighed for at finde en størrelse der passer.

EarphoneSport6 EarphoneSport7

Her er der fokus på de ekstra ting der er med, det er et kabel som forlænger det eksisterende, det har også en 90 graders vinkel på stikket, der er også 2 adaptere til større jack eller ud til en stereo udgang.

EarphoneSport25 1 EarphoneSport25 2

Til sidst sætter vi fokus på tasten som er en stor fordel, der er ikke noget værre end at have sit headset i lommen sammen med alt muligt andet også vikler det sig ind i alt det kommer i nærheden af, det er løst med en lækker taste som også har plads til de andre dele der følger med til sættet.


Produktet er udlånt af: XTZ
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: http://www.fyndborsen.se
 

Jeg har brugt dette headset et godt stykke tid og er blevet rigtig glad for det da det sidder godt og spiller super fedt taget i betragtning at det er så lille, mange de her små sæt her overstyre enten den  ene eller den anden vej og der synes jeg det her ligger i en fin balance når man bruger DSP app'et, dog skal man have musikken til at ligge på sin mobil da XTZ ikke kan få rettigehederne til at bruge deres DSP for apple øv øv!! Men overordnet spiller det godt til stort set alt musik.

XTZ-DSP-kurve

Her ses en samligningn af headsettet med og uden DSP App i brug, der ses jo en tydelig udgladtning af lyden og det er jo det vi kan lide!

2014-04-09 09.09.36

Her er et screenshot af app'et som man kan hente og bør hente til iPhone for at headsettet can levere den beste oplevelse, det fungere desuden ganske godt som afspiller og er nemt at bruge, der er en række forskellige DSP settigns man kan skifte imellem og finde den der passer til det musik man høre. Det er meget vigtigt at der står " for XTZ EerPhones only " og ikke " For XTZ Headphones only " Oplever du dette kan du kigge og læse teksten neden under.

2014-04-09 09.15.25 2014-04-09 09.15.28

OBS! For at opnå de helt rigtige settigns i XTZ player skal man ind og tjekke at det er sat op til at køre med det rigtige headset, det gøres ved at gå ind i instillinger på sin iPhone og gå ned og vælge XTZ player, for at opsætningen er rigtig skal det se ud som på billederne ovenover.


Produktet er udlånt af: XTZ
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: http://www.fyndborsen.se
 
Så er vi ved at være ved vejs ende, og jeg kan kun sige gode ting som det her sæt. Det er meget balanceret når man bruger app'et til at spille med, og det er yderst lækkert i design. Og materialerne som der er brugt, er bare i orden. Der medfølger godt med tilbehør, som er af lige så god kvalitet som resten. Det er vildt fedt, og man føler virkelig at man får noget for de penge, som man må punge ud for dette sæt. Bare den lille detalje med at der er magneter på bagsiden, så man kan klikke dem sammen omkring halsen, så de ikke falder ned og går i stykker, er rigtig godt tænkt. Alt i alt er det et produkt der er gennemført på alle måder, samt nogle nye og lækre tiltag som gør det mere anvendeligt.
 
plus
 • Kvaliteten er helt i orden
  Og allerede inden man får det på bliver man overbevist om at det er kram man har med at gøre.
 • Lyden ved brug af softwaren
  Gør at man får en god lyd taget størrelse i betragtning. Der er jo grænser for hvad der kan lade sig gøre i en så lille enhed, men XTZ er sluppet godt fra det med deres fede DSP app.
 • De små detaljer
  Er også med til at trække de her høretelefoner helt op på 9 i score.
 
minus
 • Jeg har svært ved at finde noget negativt om dem
  Men hvis jeg skal pege på en lille ting så er det øre bøjlerne, som jeg ikke føler sidder helt så godt, som jeg havde forventet.
overallscore9 
silver
 

 
We're now at the end of the test, and I only have good things to say about this headset. It is very balanced when using the app for playback, and it is extremely beautiful in design. And the materials which is used is fine. There is included well with accessories, which is of just as good quality as the rest. It's really cool, and you really feel that you get something for the money that you have to pay for this set. Just that little detail with the magnets on the back, so you can click them together around the neck, so they do not fall down and break, is very well thought out. All in all it is a product that is implemented in all ways, as well as some new and delicious approaches which makes it more useful.
 
plus
 • The quality is perfectly acceptable
  And even before you get it on, you become convinced that it is a quality headset.
 • The sound when using the software
  Means that you'll get a good sound quality, taken its size into account. There are of course limits to what can be done in such a small device, but XTZ has got away with it with their obese DSP app.
 • The small details
  Are also helping to pull these headphones as high as a score of 9 out of 10.
 
minus
 • I find it hard to find anything negative about them
  But if I have to point out one small thing, then it's the ear hoops, which I do not feel sits quite as good, as I expected.
 
overallscore9
silver
Læst 790 gange
Log ind for at skrive en kommentar.