Onsdag, 27 april 2016 08:01

Tesoro Olivant - Et headset med rimelig lyd

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Tesoro kommer med et headset der tilbyder 7.1 virtual surround sound, og dette har vi her på siden testet, om det er nu noget der virker i praksis, og om lyden er i orden når man afspiller i 7.1 virtual surround sound.

Tesoro olivant S

 

tesoro logo

Tesoro Teknologi USA Inc, et team af USA's spilentusiaster. Med det formål at designe unikke produkter. Vi fokusere på gaming og vores mission er at skabe produkter med bedre design, øge og nå til toppræstationer. I de senere år har gaming industrien udviklet sig til det ultra-konkurrencepræget marked, som vi ser i dag. Men vi er stadig et relativt ungt firma, etableret i 2011. Tesoro vil fortsætte med at stræbe efter det bedste og løbende evaluere vores præstation mod de allerbedste af de bedste. Tesoro kunne ikke eksistere uden gaming samfundet, der inspirerer os til at udmærke os i design og produktion af vores prisbelønnede gear. Som spillernes selskab, vil vi fortsætter med at udvide til nye horisonter og skubbe grænserne yderligere med hvert produkt.


Specifikationer

Color Black
Driver Unit 50mm
Frequency Response 20Hz~20KHz
Impedance 32 Ω ± 15 %
Max. SPL at 1kHz 117±3dB
Microphone Directivity Unidirectional
Mic Impedance 2.2K ohms
Mic Sensitivity -58+/- 3dB (at 1KHz)
Cable Length 1.4m + 1.6m In-line Control
Cable Braided
Plugs 3.5mm - 4pole pin x 1
  3.5mm - 3pole pin x 2
  USB Gold-plated plug
Package Contents Headset, Mic Boom, USB 7.1 In-line Control, Splitter Adaptor Cable

Video


Design & Features

tesoro olivant 8tesoro olivant 9

Vi har igen modtaget er headset fra Tesoro, som er deres nye Olivant 7.1 virtual surround sound headset. Jeg er meget spændt på hvad vi kan forvente af den 7.1 virtual surround sound, da jeg ikke er den store tilhænger af virtual surround sound, men alt det kan i læse i konklusionen.

Pakkens indhold:

 • Tesoro Olivant
 • Brugsanvisning
 • Jackstik til tablets/mobil (Remote på ledning)

tesoro olivant 10tesoro olivant 11tesoro olivant 12tesoro olivant 13

Som altid nogle billeder af kassen som headsettet kommer i, men jeg må sige at indpakningen ikke er i særlig god kvalitet.

tesoro olivant 14tesoro olivant 15

Selve headsettet er lavet i plastik/metal med logo på begge sider, og det skal lige siges at selve headsettet ikke vejer særlig meget.

tesoro olivant 0tesoro olivant 1

Hovedbøjlen er lavet i metal og er tilført en slags automatisk mekanisme der tilpasser sig efter dit hoved når du sættet den på hovedet.

tesoro olivant 3tesoro olivant 4

Selve ørepuderne er lavet i kunstlæder og er meget bløde og slutter sig tæt ind til hovedet. Selve højttalerne kan jeg ikke tage billeder af, men der sidder en til hver øre, selv om man skulle tro der var flere, nu hvor der er 7.1, men det er kun kunstig 7,1 (virtual surround sound), så fik vi lige det på plads.

tesoro olivant 2tesoro olivant 5tesoro olivant 6

Beskyttet kabler og aftagelig mikrofon er set før på mange headset, så intet nyt der.


Test & Resultat

Det første jeg tænkte på da jeg skulle teste dette headset var, at jeg håbede ikke og blive skuffet på den manglede bass, som jeg altid oplever mangler i headset som dette, hvor man meget tydelig reklamerer med at kunne lave 7.1 virtual surround sound. Så da jeg fik installeret driver/software fra Tesoro's hjemmeside var det bare at aktivere 7.1virtual surround sound, da dette var det første jeg ville teste om virkede. Så efter jeg havde sat det hele op og tændt for spillet battlefield 4, som var det spil jeg ville teste lyden med. Det første jeg bemærker er manglen på bass lyd, som jeg syntes er vigtig, da det giver en god lydoplevelse, lyden er meget flad når man har den på 7.1, men selve 7.1 virtual surround sound virker rigtig godt, så jeg blev lidt skuffet med lyden her desværre. Så kommer vi til testen hvor jeg bruger min iPad/iPhone som lydkilde, og her overrasker headsettet 100 % med lyden, for her er der fuld bass og meget dybde i lyden, så det undrer mig meget, hvorfor lyden ikke er sådan i spil, men her bruger jeg også en iPad/iPhone hvor 7.1 heller ikke sat til, så måske det er her det går galt på lydsiden når man spiller.

Selve designet er lækket og det vejer ingenting, og headsettet er behageligt at have på over længere tid.

 

Software

Tesoro Olivant Et headset med rimelig lydTesoro Olivant Et headset med rimelig lyd2Tesoro Olivant Et headset med rimelig lyd3Tesoro Olivant Et headset med rimelig lyd4

Tesoro Olivant Et headset med rimelig lyd5

Her ses lidt billeder af den software der følger med til headsettet, og jeg behøver vidst ikke at uddybe hvad man ser på billederne..

 


Konklusion

Så nu kommer vi til dommen over dette headset, som jeg desværre havde troet kunne klare sig bedre på lydsiden i spil, men dette headset udskiller sig ikke rigtig fra mange andre budgetvenlige headset, som alle mangler lidt på lydsiden, selv om de er udstyret med en 50mm lydenhed til begge ører. Men til dets forsvar, så lever lyden op til prisen på headsettet, tag ikke fejl af det, det er kun mig der forventer noget bedre lyd når man spiller. Men nu til det positive ved headsettet, som er lyden fra en tablet/iPhone, hvor headsettet præsterer og overrasker mig 100 %, for lyden er MEGET lækker og fuld af dybde/bass, lyden er også meget detaljeret, og man mærker hvad de 2 x 50mm enheder kan præstere.

plus

 • Designet
  Lækkert design, da man har tænkt på vægten på headsettet, som er vigtig i og med at det ikke må være for tungt at sidde med over længere tid.
 • Mikrofon
  Lyden i mikrofonen er fin, men det smarte er, at den er aftagelig, så man kan bruge headsettet uden mikrofon (høretelefoner).
 • Lyden
  Hvis du vil bruge headsettet som høretelefoner bliver du ikke skuffet, da det er en super fed lyd du får ud af headsettet her.
 • Ørepuder
  De er utrolig behagelig at have siddende på ørerne over længere tid, og dette er et meget stort PLUS når vi snakker headset.

minus

 • Lyden
  Mangler bedre lyd når man afspiller og bruger headsettets i 7.1 virtual surround sound funktion.

Conclusion

We reached the final conclusion of this headset, which I unfortunately had thought could do better on audio in games, but this headset doesn't really stick out from many other budget-friendly headsets, all of which lack a bit on the audio side, even though they are equipped with a 50mm audio device to both ears. But in its defense, the sound fully lives up to the price of the headset, make no mistake about it, it's only me who expect a better sound when playing games. But now to the positive sides to this headset, which is the sound from a tablet /an iPhone where the headset performs and amazes me 100%, the sound is REALLY great and full of depth / bass, the sound is also very detailed, and you sense what the 2 x 50mm devices can perform.

plus

 • The design
  Great design, as they thought about the weight of it, which is important so it doesn't hurt when using it over a longer period of time.
 • Microphone
  The sound in the microphone is alright, but the smart thing is, that it's removable, so you can use the headset without it.
 • The sound
  If you want to use the headset solely as earphones you won't get disappointed, as the sound is really great here.
 • Ear pads
  They are really comftable on your ears when using the headset over a longer period of time, and this is a GREAT plus when talking about headsets.

minus

 • The sound
  Missing some better sound when playing and using the headset in 7.1 virtual surround sound function.

 

 

Du kan følge os på Twitter, like vores Facebook-side og Facebook-gruppe, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 758 gange
Log ind for at skrive en kommentar.