Tirsdag, 10 februar 2015 10:40

SteelSeries Wireless H - Når det skal være trådløst og kvalitet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så kom det endelig, dette headset har jeg ventet længe på skulle komme og nu er det her, jeg glæder mig til at se om det lever op til de forventninger jeg har om det.

steelserieswirelessh

steelseries logo

Fra dag ét har SteelSeries været fokuseret på at producere high performance gaming gear der anvendes af de mest krævende, top professionelle gamere over hele verden og periferiudstyr, der leverer høj kvalitet og en konkurrencemæssig fordel til spillere i alle faglige niveauer. Vi tror på at vinde, som de fleste spillere gør, ikke blot forsøge! Vi vil ikke kede jer med frække slogans, og forsøge at understrege vores autenticitet som gamere. Vi erkender fuldt ud, at de bedste professionelle spillere i verden ved mere om hvad de ønsker, og hvad der vil gøre dem bedre, end vi gør. Vi er stolte af at arbejde sammen med vores partnere, men vi kan ikke tage æren for deres uvurderlige bidrag og feedback. I stedet siger vi det som det er: de hjælper os. Vi vil gerne vide, hvad der virker og hvad der ikke gør. Af denne grund skaber SteelSeries innovative løsninger, der giver en konkurrencefordel for alle spillere.


Specifikationer

Produkttype Headset
Vægt 297 g
Farve Sort
Anbefalet brug PC multimedie, Spilkonsol , mobiltelefon, tablet
Ekstra egenskaber Klar til Dolby Digital, kontakt for tænd/sluk, lydløs-knap, lydkontrol, Dolby Headphone teknologi
Hovedtelefoner
Hovedtelefonmodeller Fuld størrelse
Forbindelsesteknologi Trådløs
Lydudgangsmodus Stereo
Frekvensrespons 20 - 20.000 Hz
Mikrofon
Type Boom
Driftsmåde af mikrofon Mono
Frequency Response 100 - 10.000 Hz
Lydindgangsdetalljer Envejs - 100 - 10.000 Hz
Trådløs forbindelse
Transmissionsområde 12 m
Tilslutninger
Forbindelsestype Lydudgang ( 3,5 mm stereo mini jack )
USB ( mini-USB type B )
Diverse
Medfølgende ledninger USB-kabel - ekstern
USB opladerkabel - ekstern
3 x audiokabel - ekstern
Optisk lydkabel - ekstern
Udstyr inkluderet Trådløs sender, mærkat

Video


Design & Features

steelseries h wireless13steelseries h wireless14

Så er vi kommet til pakkens indhold, og som i kan se er der en del at tage stilling til her. Det er jo som udgangspunkt trådløstheadset, og dermed ingen ledning, til headsettet. Det kan dog tilsluttes kabel, hvis det er det man ønsker. Der er både fordele og ulemper ved dette produkt, som bliver beskrevet længere nede i teksten.
En af fordelen, er at man kan tilslutte flere enheder, på en gang, via styreenhed der er med i pakken. Er man til trådløse modeller, så er det her med sikkerhed en god kandidat, allerede ved første øjekast. Der er kabler som passer til de forskelige spille konsoller og pc'er, så man kan bruge headsettet på de forskellige enheder. Der vil herunder være en punktopstilling med de dele, der er med i pakken.

Pakkens indhold:

 • Steel Series Wireless H
 • Styre Boks
 • USB kabel
 • 3 x Mini-Jack kabler
 • Optisk kabel
 • Strømforsyning
 • 2 x batterier

steelseries h wireless15steelseries h wireless17

Vi starter med at kigge på de kabler, der medfølger for at kunne tilslutte det. Der er kabler med til at du kan tilslutte både via optisk, USB og analog (mini-Jack). Både til den optiske- og analogiske-signal er der også output-muligheder, så lyden kan føres videre, over i en helt fjerede enhed, som kan videregive lyden derfra.

steelseries h wireless5steelseries h wireless11

steelseries h wireless6steelseries h wireless7

steelseries h wireless8

Så har vi jo også den væsentlige del, som jo er selve headsettet!
Jeg må sige, at det virker til at være bygget rigtig godt, jeg falde dog ret hurtigt over en ting som ikke lige passer mig helt, det er mikrofonen, der er i den ene side og som kan trækkes ud, samt tilpasses. Den virker meget stiv og sidder egentlig bare vildt træls. Ud over dette, har jeg kun positive ting.
Trods læderpuderne, og det i første omgang virker til at sidde meget stramt, på hovedet, så kan jeg sidde med det her headset, i flere timer, uden at blive generet af det. Det er sjældent jeg oplever så god en pasform til mig, selvom det sidder stramt, hvilket plejer at være et absolut "NO-GO". Puderne har memory-foam, som former sig efter hovedet, og der er nok skum til at de sidder ordenligt og tilpasser sig utrolig godt. Begge dæksler kan åbnes, som det ses i video, jeg har optaget, inde bag er batterierne og et USB stik, hvor man kan oplade enheden, hvis det er nødvendigt.

steelseries h wireless9steelseries h wireless10

Toppen af et headset er også en vigtig ting, som skal være blød og tilpasse hovedet. Da man jo har vidt forskellige hoveder, kan det også godt være en udfordring, at finde noget der passer godt. Igen har de ramt meget godt, for mit vedkommende. Jeg mærker ikke til at den er der, og den virker meget naturligt, som den sidder på hovedet. På indersiden er der læder puder som igen er udstyret med det her memory-foam, som tilpasser sig hovedet, hvor imod ydersiden har en hård plastik overflade, med et logo i.

steelseries h wireless0steelseries h wireless1

steelseries h wireless2steelseries h wireless4

Så er vi kommet til den sidste del, som jo er den styre boks, der er med i kassen. Ikke nok med at den styre det hele så er den også samlepunkt, for de kabler der skal bruges, samt en lader, der oplader det ene batteri, så man altid har et klar. Det er jo noget af det, som bl.a. Logitech er kritiseret på at der ikke er nok batteritid samt kun et batteri, og det er ikke lige kan skiftes. Det er nemt og hurtigt her og som jeg ser det, et meget stort plus. Selve boksen har en skærm, samt en knap og et kombineret drejehjul. Med de ting skal man styre det hele, så der ikke er nogen software til det her sæt. Dette ville jeg nu gerne have se, så der evt. var et alternativ, til at styrer det hele i.


Test & Resultat

Jeg har testet det med både spil og musik, og det klare sig faktisk ganske godt, til begge dele. Som en af de få gaminheadsets vi har testet, er der nogenlunde lyd, som kommer ud af det her.

Musik

Lad os starte med musikken.
Jeg har lyttet til lidt forskelligt og finder det meget godt, dog med lidt mangel på detaljer, også er der ikke vildt mange kræfter i det, det skal forstås i den forstand, at det ikke kan spille ret højt, det giver dog en positiv ting i den anden ende, som jo er batteritiden, som er god selvom der spilles med fuld lydstyrke, i lang tid.

I spil

Jeg har spillet FPS-spil som Counter Strike GO, Battlefiled og Call of Duty og her gør det sig super godt, ikke nok med det lyder fedt, har det nok kræfter til at få det hele, til at lyde godt. Det sidder også super godt på hovedet, i længere tid, selvom jeg ikke er meget til de læder puder, der er på. Så må jeg indrømme at de her, har formået at lave noget der virkelig dur, jeg er meget imponeret og synes det er et super fedt headset.


Konklusion

Som det nok kan ses, er jeg meget begejstret, over endelig at have fundet et trådløst gamingheadset, som rent faktisk lyder godt og kan holde strøm. Der er også 2 batterier med, så man altid har et ekstra at sætte i, så man kan spille videre. Det var jo mit store problem med Logitech's G930, som jo ellers også er meget godt, men ikke kan holde strøm ret længe, og man har ikke har muligheden for at udskifte batteriet. Lyden er rimelig til musik og kan faktisk godt levere en rimelig lyd, som er til at lytte til. I spil er det super fedt og uden sammenligning det bedste trådløse jeg har hørt, nogensinde. Det sidder godt og lyder godt, kan det være meget bedre, Ja jeg mangler dog en ting og det er at den styreboks, der er med, kan styres fra Windows, det er ikke muligt som det ser ud nu og alt skal klares direkte på boksen, det er jeg ikke helt vild med. Et lille simpelt program, til at styre nogle af de funktioner i, ville være fint. Vi slutter af med et flot 9 tal, til et super fedt headset, som dog kan forbedres en smugle endnu, men så er det også perfekt.

plus

 • Lyden, trods det er trådløst
  Da jeg nu har haft en del headsets igennem tiden, især gaming-modeller, så forventer jeg mig ikke meget af dem, når det kommer til musik. Det er første gang jeg har oplevet at de faktisk er til at lytte til, uden man bliver kvalt i enten for meget bas eller diskant, de her ligger på en god mellemvej.
 • Pasformen og komfort
  Jeg er imponeret over hvor godt de sidder på mig. Jeg synes de er meget behagelige også kan sidde med dem i en del timer, før jeg begynder at bilve generet af dem.
 • Styreboks med mange muligheder
  styreboksen giver gode muligheder, når det kommer til at tilslutte, flere spille enheder, samt styrring af dem, hver for sig. Jeg finder den meget brugbart og ganske godt bygget.
 • Batteritiden er i top
  Jeg har ikke skulle bekymre mig over batteritiden på noget tidspunkt. Der er godt med batteritid og løber man tør, er der et ekstra batteri, der er klar, fuldopladet af styreboksen.

minus

 • Mangel på software til styreboksen
  Jeg mangler et program, hvor i man kan styre nogle af de funktioner, der er i boksen. Det kan styres direkte på boksen, men jeg så nu gerne at der var et lille program, til dette.

overallscore9

silver

 


 

As you probably can see, I am very excited. To finally have found a wireless gaming headset. That actually sounds good, and can keep power. There is also two batteries, so you can always have on in spare. Therefore, you can continue playing. That was my big problem with Logitech´s G930. Which otherwise is very good, but can´t hold power for long. Moreover, there is no ability to change the battery.

The sound from the headset when playing music is reasonable. In games it´s super nice and probably the best wireless headset, I have heard. It sits well and sounds good, can it be better, yes. I have one thing and that is the control box. I would like to be able to control it from windows, but it is not possible right now, unfortunately. A small simple program to control some of the features would be fine. The grade there is given is a fine 9, to a very nice headset. Witch can be improved yet, but then is also is perfect.

plus

 

 

 • The sound, although it is wireless
  Now that I have had tested some headsets through my time, especially gaming models, I does not expect much of them when it comes to music. This is the first that actually are worth listening to, without being strangled in either too much bass or treble, they lies at a good middle ground.
 • The fit and comfort
  I am impressed how well they sit on me. They are very comfortable and I can sit with them in some hours, before I start to change either bothered by them.
 • Control box with many options
  The control box provides good opportunities when it comes to connecting several units, and control them separately. I find it very useful and very well built.
 • Battery life is excellent
  I did not worry about battery life at any time. There is good lifetime on the battery's and when you run out, there is an extra battery ready, full charge of the control box.

minus

 • Software for the control box
  I need a program where I can control some of the features that are in the box. It can be controlled directly on the box, but I wish that there ware a small program for this.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 763 gange
Log ind for at skrive en kommentar.