Søndag, 22 februar 2015 19:16

SteelSeries Siberia V3 - Uovertruffen lyd i tidsløst design

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Storebroderen er endelig landet og den leverer både visuelle og mærkbare opgraderinger, i forhold til forgængeren. Siberia V3 er endnu et headset i rækken fra SteelSeries, der ikke er til at tage fejl af.

Start billede

steelseries logo

Fra dag ét har SteelSeries været fokuseret på at producere high performance gaming gear der anvendes af de mest krævende, top professionelle gamere over hele verden og periferiudstyr, der leverer høj kvalitet og en konkurrencemæssig fordel til spillere i alle faglige niveauer. Vi tror på at vinde, som de fleste spillere gør, ikke blot forsøge! Vi vil ikke kede jer med frække slogans, og forsøge at understrege vores autenticitet som gamere. Vi erkender fuldt ud, at de bedste professionelle spillere i verden ved mere om hvad de ønsker, og hvad der vil gøre dem bedre, end vi gør. Vi er stolte af at arbejde sammen med vores partnere, men vi kan ikke tage æren for deres uvurderlige bidrag og feedback. I stedet siger vi det som det er: de hjælper os. Vi vil gerne vide, hvad der virker og hvad der ikke gør. Af denne grund skaber SteelSeries innovative løsninger, der giver en konkurrencefordel for alle spillere.


Specifikationer

Headphones
Frequency Response 10 - 28000 Hz
Impedance 35 Ohm
Sensitivity 80 dB
Cable Length 1.2 m
Connectors 3.5 mm & dual 3.5 mm pc adapter
Microphone
Frequency Response 50 - 16000 Hz
Pick Up Pattern Unidirectional
Sensitivity -42dB

Video


Design & Features

siberia v3 1siberia v3 2

Ved udpakningen af SteelSeries Siberia V3 headsettet, finder du følgende komponenter:

 • Headsettet
 • PC adapter kabel
 • Lille æske med klistermærker samt manual

Denne gang har SteelSeries valgt at lave headsettet mere universelt, ved at det bløde silikone-kabel der er monteret på headsettet, indeholder lyd til højre og venstre samt mikrofon, hvilket er indikeret ved hjælp af de tre sorte ringe.

siberia v3 3

Som nævnt tidligere følger der et "Y" ekstensionskabel med, dette anvendes også som adapter til PC. Det er en fantastisk feature da det giver mulighed for at tilføre lidt ekstra længde på headsettet. Denne egenskab så vi også på lillebroderen, dog var kablet på dette ikke lige så universelt, som det ses på Siberia V3.

siberia v3 4siberia v3 5

Det lette og tidsløse samt stilrene headset fås i både hvid og sort udgave, hvor den hvide udgave er blevet forkælet med lidt grålige farver, hvilket giver en rigtig god balance i udseendet. Samtidig gør denne detalje også at man får lyst til at tage headsettet med på farten.
På billedet til venstre ser man bagsiden af headsettet hvor man i denne omgang, har valgt at placere mute knappen til mikrofonen. Denne funktion medfører at man har droppet det lille "kontrolpanel" på midten af ledningen.
Højre billede viser det selvjusterende headband med SteelSeries logoet.

siberia v3 6siberia v3 8

Det selvjusterende headband giver en super elasticitet samt flexibilitet, der gør at headsettet passer perfekt til alle hovedformer. Den bløde legering sørger for at Siberia V3 føltes komfortabelt selv efter adskillige timer i træk.
Hørebøfferne kan vippe vertikalt hvilket sikrer komplet pasform samt mulighed for at sætte headsettet på skrå.
Storebroderen er også udstyret med en udtrækkelig mikrofon der giver en krystal klar lyd med sin brede spændevidde i Hz. Mikrofonens funktion i forhold til at være udtrækkelig, er også super lækker hvis man ikke ønsker en mikrofon der ikke sidder og flagrer, når man ikke bruger den.

siberia v3 7

De nye og forbedrede earcups med memoryfoam og læder er endnu et skridt, mod en fantastisk komfort til længerevarende brug. Det nye design sørger også for at formindske støj udefra.
Højtalerenhederne i Siberia V3 har også fået en overhaling som resulterer i en naturlig lyd med en god baseffekt. SteelSeries har bestræbt sig på at brugeren netop skal høre lyden så naturligt, som oprindeligt har været tanken hos diverse spiludviklere samt musikproducenter.


Test & Resultat

I forbindelse med at skulle teste dette headset, har det været udsat for en masse forskelligt og det har formået at overraske på mange punkter.

Musik samt musikproduktion

Headsettet følger super godt med i de forskellige frekvenser der er lagt vægt på, i de forskellige genre af musik der er blevet kørt igennem.
I forhold til lillebroderen kan man godt mærke at V3 har fået en opgradering af enhederne, da disse formår at levere en fantastisk klang i både høje og lave frekvenser.
Ved anvendelse til musikproduktion var det også en positiv overraskelse at man havde mulighed for at skelne mellen de forskellige lag af toner samt undertoner. Alt blev i testen gengivet klart og tydeligt, hvilket for mit vedkommende er et stort plus.

Gaming

Siberia V3 er blevet tæsket igennem mange forskellige genre så som MOBA, FPS, Simulatorer og strategi-spil og har på alle leder og kanter givet en forrygende oplevelse. SteelSeries har holdt hvad de har lovet i forhold til deres nye enheder og jeg blev først rigtig imponeret, da jeg virkelig kunne høre fodtrin og baggrundslyde klart og tydeligt. Dette giver helt sikkert et forspring hvad angår gaming.


Konklusion

Som det forlyder i anmeldelsen har jeg virkelig kun været positivt overrasket over dette headset, da det hele vejen igennem har det formået, at leve op til de krav og forventninger jeg har haft.

Det er på mange måder fedt at headsettet er blevet gjort så universelt, at det er noget man kan tage med sig rundt. Dertil er der sørget for en god komfort hvad end man anvender headsettet i kort eller lang tid. Trods flere timers brug, har jeg endnu ikke oplevet at der har været noget ubehag, derimod glæder jeg mig nærmest til at skulle have det på igen.

Da jeg først tog fat i headsettet var jeg meget imponeret over vægten, da V3 ikke vejer synderlig meget dog har headsettet alligevel en udstråling af kvalitet. Jeg er desværre ikke fan af at man har valgt at fjerne det lille kontrolpanel på midten af ledningen, da dette medfører at man er nødsaget til at gå ind og ud af programmer for at ændre lydstyrken.

Siberia V3 har fået en markant mærkbar overhaling i forhold til sin lillebror og SteelSeries har endnu engang formået at holde hvad de har lovet.

plus

 • Stilrent og tidsløst
  Der er blevet kredset om detaljerne som giver en fin balancegang i udseendet.
 • En letvægter med vedvarende komfort
  De læderindtrukkede earcups med memory-foam sikrer en god og langvarig komfort.
 • God lyd og støjreduktion
  De håndplukkede højtalerkomponenter giver en fantastisk naturlig lyd, samt earcups der formår at holde baggrundsstøj ude.

minus

 • Mangel på mulighed for justering af lyd
  Fjernelsen af kontrolpanelet på ledningen, medfører at man skal skifte mellem programmer for at ændre i lydstyrken.

overallscore9

silver

 


 

As reported in the review, I have really only been pleasantly surprised with this headset. Since all the way through, it has managed to live up to the demands and expectations I had.

It is in many ways cool that the headset has been done so universal, that it is something you can take with you everywhere. In addition, there is provided a great comfort whether you use the headset in a short or long time. Despite several hours of use, I have not yet seen that there has been any discomfort, on the other hand, I'm almost excited to having to wear it again.

When I first grabbed a hold of the headset, I was very impressed with the weight, as V3 doesn't weigh a whole lot, however, the headset still has an aura of quality. Unfortunately, I am not a fan of that they have chosen to remove the small control panel on the center of the cord, as this means that you are forced to go in and out of programs, to change the volume.

Siberia V3 has gotten a significant overhauling compared to it's younger brother, and SteelSeries have once again managed to keep what they have promised.

plus

 

 

 • Stylish and timeless
  There has been pampered with the details, which gives a fine balance in appearance.
 • A lightweight with lasting comfort
  The leather-covered earcups with memory-foam, ensures a good and long-lasting comfort.
 • Good sound and noise reduction
  The handpicked speaker components provides a great natural sound, and earcups that manages to keep background noise out.

minus

 • Lack of opportunity for adjusting the sound
  The removal of the control panel on the cord, resulting in having to switch between applications, to change the volume.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 852 gange
Log ind for at skrive en kommentar.